Jump to content

Miljetov sistem

milje

Recommended Posts

Iskreno bi ti preporucio da probas(uporedis) u svom sistemu FTA(Final Touch Audio) strujni kabl.

Da li je tajna u connect-orima na kraju kabla ili u kablu. Ako je ovo drugo, može li da se kupi samo kabl sa "obiÄnim" krajevima ...? Ako je prvo, Å¡ta (ili kako kažu, Äega) to ima u tim connect-orima ... ?

Sveukupno sve ima uticaja: od samog kabla,lemljenja,izolatora,vrste provodnika i kvaliteta provodnika,precnika provodnika,geometrije unutar kabla,uticnica(sto bolja uticnica naravno to bolje,zbog same konekcije jer je onda kvalitetniji kontakt izmedju uredjaja i kabla i kabla i same struje u zidu ili uticnice)...Sve ima uticaja.Inace svi FTA(Final Touch Audio)kablovi se rucno prave(nisu kablovi koji se kupuju na kotur i samim tim su unikatni na neki nacin jer su rucni rad o kome se vodi racuna i garantuje kvalitet),zbog rucnog rada se vodi racuna o preciznosti izrade samog kabla(a poznato je da su na zapadu rucno radjeni kablovi najskuplji i najkvalitetniji).

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Gledam sistem i prvo sam pomislio da si zemo slike sneta i da teras shegu sa nama a onda sfatim da si jedan od srecnika kojem treba pomoc za razmestanje uredjaja, posto vidim da i nemas neke bicepse da bi to mogao sam da odradis :beer za razliku od Nika :beer

Svaka cast na sistemu, prostoru i slici na zidu :wave2 !

Nego bilo dobro na mejdenima a? :klanjanje

Pozdrav i uzivaj :wave2

Gledam sistem i prvo sam pomislio da si zemo slike sneta i da teras shegu sa nama a onda sfatim da si jedan od srecnika kojem treba pomoc za razmestanje uredjaja, posto vidim da i nemas neke bicepse da bi to mogao sam da odradis :D za razliku od Nika :D

Svaka cast na sistemu, prostoru i slici na zidu :listen !

Nego bilo dobro na mejdenima a? :wink:

Pozdrav i uzivaj :wave2

Hvala... :listen ...hvala....a Mejdni ....najbolji su covece... :D

• 3 weeks later...
Sta mislite na koliko vremena da menjam lampe na cd plejeru? Ima 4 lampe ECC 83. :crno-na-belo

Ako su kvalitetne lampe, trebalo bi da je u stvari priliÄno dug period. Te lampe rade sa slabim signalima, vrlo su male struje, i lampe se vrlo sporo "troÅ¡e".

Neka ti neko malo upućeniji oko radnog veka lampi u CD playru napiÅ¡e neÅ¡to viÅ¡e. Ali, mislim da je to red veliÄina od bar 6-10 godina.