Jump to content


rottking

Članovi
  • Posts

    708
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rottking's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. i jedno pitanje za pokretaca teme cijena integriranog pojacala e 560a(a klasa 60 wna 4 oma) sa phono ulazom i dacom Pozdrav.
  2. da li je moguce da nekada naprave pretvarac koji bi imao sve digitalne formate i za audio i video? kad vec ima transport neka onda bude univerzalni player.
  3. prophet zahvaljujem na odgovoru i napisanom. accuphase ostaje ono sto se gleda sa druge strane izloga i sto se jednom planira kupiti.
  4. nikad nije kasno ako se ima jaka volja
  5. Koji su to modeli u A klasi,da li moze spisak?Samo jos da skupim para i kupujem. Pogledao sam ponovo sajt,da li znaci ako je obiljezeno pored uredaja A klasa da su svi ostali uredaji AB klase? Da li prave uredaje u klasi D?
  6. ja sam mislio da accuphase radi uredaje samo u klasi AB,nikako u klasi A ali naravno uredaje jako cisto i precizno napravljene moze li objasnjenje za ovo?
  7. eto meni se bas svidjela slika na tv,kakav je ono signal bio,i koji TV? zar ne bi zvucnici bolje svirali da se malo izvuku naprijed? lijepo je sve u svemu,svida mi se
  8. E bas si interesantan. Ja eto nesto da pogledam na forumu a osta citav sat citajuci ulicnog muzicara.Vrlo zanimljivo,i poucno. Ponekad dok sviram zamisljam da sviram na nekom javnom mjestu onako cisto bez kakve zarade,ali nikad ne bih volio da zivim od ulicne svirke. pozdrav.
  9. ok,samo nikad ne reci prodavcu koliko imas para za hifi pamti zvuk,slusaj to je najvaznije i razmisljaj
  10. ne mogu da preko ovog predem bez komentara,ovdje opomenu dobio Milje,a sve zakuho anubis nije fer
  11. osim sto nema uzitka to je i prilicno za.ebano za staviti plocu na gramofon odma se vidi koliko se (ne)slusaju ploce znaci iza police za uredaje neki stalak za TV jer ne moze na zid od prozora,ionda gramofon na vrh, sakri da ne slusas ploce naravno
  12. na kraju bice samo korato,i kao snagas i pretpojacalo
  13. Ovo je jedan sigurno od najkvalitetnijih tekstova koje sam procitao na ovom forumu.
×
×
  • Create New...