Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
6 hours ago, nickname said:

Jedan od najboljih What makes this song great.

Rik je cudo od coveka :)...mada ga stalno .ebu sa pravima na jutjubetu..tu se bas vidi koliko je ovo sa autorskim pravima otislo u qrec

Posted

Ako vam se zamerio neki šaban koji maltretira ceo komšiluk preglasnim turbo folkom, samo pustite ovo na najjače i prošetajte negde narednih desetak sati...B)

Posted

Da li postoji nacin da se ovo cuje i u nekoj drugoj formi/kvalitetnijem formatu (sem youtube):

Naravno, za novce, vinyl, fajl...

Inace, slusao nocas (u ponoc) na Radio BG2, u "Gramofoniji", sa vinyla, raspametio se... 

Posted

Vec gledao, u zvanicnoj evidenciji do sada samo jedan primerak prodat, 10 clanova Discogsa ga poseduje, 33 zeli (zajedno sa mnom), nema ni jednog u ponudi. Verujem da je vecina od tih 10 u Srbiji (i po Discogs nick-ovima onih koji ih imaju). Mozda je cak neko od tih i ovde sa foruma.

Kako sumnjam da ce se ovaj LP pojaviti tako lako u prodaji (svakako imam pik na njega, ne bih stedeo), mozda neko iz Srbije ko ga ima, vidi ovu poruku, i ucini dobro delo, te ustupi vinyl da ga naripujemo (preko Devialeta i sistema @somilenko), sa najvecom mogucom paznjom.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Kako je Baja skinuo pesmu koju nije nikada čuo.

Sad!? ... gitarista koji nije čuo Hendrix-a, ali sve je moguće. Ipak vrlo emotivno i jako.

• 3 weeks later...
Posted

Kako je mene ovo oduševilo pre dvadesetak godina kada sam prvi put čuo. Uživajte! :)

The Royal Philharmonic Orchestra – Plays The Music Of Pink Floyd