Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jako lepo i sto bi braca rekla učinkovito po zvuk, a nije dehumanizovano akusticnom obradom, nije ni nalepio televizor ... Sjajno izgleda, my cup of tea. Samo ploce i dobru kolekciju vise volim vise da vidim izmedju sprava. Btw. tu Accu/Harbeth sam slusao i to je bas lep, pun zdrav zvuk sa dobrom definicijom srednjeg tona...bez hiendnadrkanitisa.

Posted
31 minutes ago, sondek said:

Jako lepo i sto bi braca rekla učinkovito po zvuk, a nije dehumanizovano akusticnom obradom, nije ni nalepio televizor ... Sjajno izgleda, my cup of tea. Samo ploce i dobru kolekciju vise volim vise da vidim izmedju sprava. Btw. tu Accu/Harbeth sam slusao i to je bas lep, pun zdrav zvuk sa dobrom definicijom srednjeg tona...bez hiendnadrkanitisa.

U pravu ste kolega, prostor ispod sprava popuniti plocama i nema mane.

Posted

Na stanim forumima ce te ga redje naci, narocito sa visokom klasom hife. Taj izgled drveta mi prija. Ja recimo imam dosta staklenih povrsina i stavio sam drvene venecijanere ..prijalo je usima. O vizuelnom ne bi, svako ima svoj(u) zenu/ukus.

Posted
On 7.2.2023. at 14:59, vdzele said:

Ja kad vidim da sistem stoji u sobi koja akustički nije obradjena, ja to ne uzimam u razmatranje za ozbiljan zvuk. Ma koliko para stukli u sistem.

Ovde uključujem pozicioniranje zvučnika, polica, antivibracione mere, .... . Koliko vidim u ovoj temi je uglavnom parada lepote.

O tome ne misle ili retko kad misle. Po ceni boljeg para zvučnika sredi se prostor da odgovara visokim kriterijuma reprodukcije. A sistemi ovde jesu lepi. Nije mi jasna samo ova opsednust preskupim stolicama. 10.000 čega god je puno. Ili nije ispred sistema od 100-500k i više. 

Posted

Pa i to je sujeta. Kupovinom pokazuju da imaju toliko para da mogu da kupe fotelju od 10 000.

I ti sa brdom para, zaradjenim vrlo lako, itekako znaju vrednost para. A i sujetni su pogotovo. I cicije.

Offtopic

Kad Lionel Mesi pravio svadbu reko da se ne donose pokloni nego pare koje će dati u humanitarne svrhe.

Skupljeno 9562 € ili 37 po glavi u proseku!!  

Tu su bili fudbaleri od kojih su neki plaćeni 2 miliona € po utakmici