Jump to content


lars

Članovi
  • Posts

    529
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lars

  1. lars

    Šta se sluša ?

    Savršen po svakom kriterijumu
  2. lars

    Fyne Audio Club

    Hvala ti. Svira lepo, toplo ne, kao što se misli za lampaško pojačalo. Svira žestoko kad treba a kad treba prefinjena prezentacija u tome se snalazi baš dobro.
  3. lars

    Fyne Audio Club

    Klasiku, džez i akustiku reprodukuje na baš visokom nivou. Posebno mi se svidelo kako se čuje Muse i Led Zeppelin, više albuma sa vinyl LP a. Poseduje ova kombinacija tu neophodnu žestinu kada treba.
  4. lars

    Fyne Audio Club

    Hvala. Impulse Hi-Fi Audio Beograd je distributer.
  5. lars

    Fyne Audio Club

    Zahvaljujući domaćem distributeru. Jadis preamp JPS2S (sa KT150) + Jadis monoblokovi JA80 MK2 Atlas Arran XLR interkonekt i Arran zvučnički
  6. lars

    SciFi literatura

    Jacek Dukaj - Led trilogija. Dobro napisano, u stilu klasičnih romana. Veoma originalna ideja. Vredi pročitati ko ima luksuz da odvoji dovoljno vremena.
  7. Pa dobro, zamisao je da kompletiraju tih šest albuma što je super. Treba imati u svojoj kolekciji. Ovaj Box ima između istalog i dobru osobinu da ne sadrži dodatne i po meni nepotrebne cd-e, BR, DVD-e. To samo poskupljuje box a ne služi ničemu. Eno primera PF za 50- tu godišnjicu DSOTM. Pun box šareniša i gluposti.
  8. U kom smislu nisu dobre sve. Tehničkom, produkcijskom ili umetničkom tj. muzičkom? Meni je žao što komplet ne sadrži i bonus LP sa koncerta iz 2011. to bi bila onda zaokružena celina.🙂
  9. Neka je sa srećom kupovina. Moćno izgleda tako upakovano. Uživaj
×
×
  • Create New...