Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bio sam danas u Gun Clubu na tzv. berzi ploÄa. Stigao sam oko 3, prodavci su se već pakovali i to zbog jako loÅ¡e posete i prodaje.

Pa nije ni Äudo da nisu niÅ¡ta prodali - ono je poslednje mesto na svetu gde je moguće prodati bilo Å¡ta. Polumrak, prljavÅ¡tina, par Äkiljavih svetala, sve okreÄeno u crno, crvene fotelje od skaja kao u kupleraju, Å¡ank na kome se služi samo toplo pivo ili viski po sumanutim cenama :screwy

Hvala vlasnicima na gostoprimstvu, ali ono je prostor za darkerske žurke - mi ljubitelji vinila želimo da se okupljamo u nekom kulturnom i svetlom prostoru. Kako da kupim ploÄu u mraku, alo???

U nadi da će se ubrzo pronaći neki pristojan prostor...

Posted

Iskreno, ni u NS nije bolje, mada je Sonja svetlija i Äistija. Ipak, previÅ¡e je mala za sve posetioce, kada je berza u punom sjaju (tj kad napolju nije neka mećava i sliÄno). Lani je CK13 bio bolji, ali samo u dvoriÅ¡tu, kad je lep dan. Outdoor rulez...

Posted

Ej, super sam se proveo na berzi... :nerd

po prvi put te ne videh,doduse kad spremim malo love brz sam ko munja.Cuj proveo,ma gde bre drzis tolke vinile,moram jednom da dodjem u "inspekciju" ...

Posted

Nedelja, pre podne, od 10,11h.

Bili danas premijerno, super se proveli, sprcali sve pare na Manassas, Byrds, Baklija, a CSNY (Daja Vu sa zlatotiskom!), Traffic i još svašta ostaje za sledeći vikend. Hvala za info!

Posted

Uh, koji Traffic?

When The Eagle Flies! Možda nije najbolji Traffic, ali je meni omiljen zato Å¡to je sav jazzy i romantiÄan i impresionistiÄki. A ovo je jedan od danaÅ¡njih trofeja:

Buckley.jpg

...Greetings From LA, ameriÄko izdanje, nepuÅ¡tano. Posle 30 godina sluÅ¡anja na kasetama, bugarskim CD-ovima, rezancima, mp3, najzad sluÅ¡amo Baklija onako kako je bilo zamiÅ¡ljeno. Produkcija je bila fantastiÄna, wall of sound.

Vidimo se u staklencu!

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Standardno 12-17h.Ne zaboravite ploce za menjazu i jos po koji CD za mene,ostadoh(privremeno) bez gramofona, a ko ce jos da ceka sa kupljenim novitetima bez slusanja.Valjda nece ovaj "sondekless" period jos dugo :unsure:

Posted

Bio sam danas prvi put na berzi. Izuzetna atmosfera, puno pravih ljubitelja muzike na malom prostoru i odliÄna ponuda ploÄa. Imao sam Äast i zadovoljstvo da upoznam Älana foruma - bec (Miroslav) koga sam "udavio" bar pola sata sa raznim pitanjima na konto muzike :)

Dva i po sata mi je proletelo u druženju i razgledanju, bar 1/3 ponude nisam stigao da pregledam a sada mi ostaje samo da skupljam pare i Äekam sledeću berzu.

Ono što bih izdvojio od mog današnjeg skromnog "ulova" je

Gordon-Giltrap-Visionary-251791.jpg

Peter-Gabriel-Passion-510786.jpg Hvala Koko Bilu ;-)

BOB-MARLEY-Live.jpg

Posted

Pozdravljam ekipu sa danasnjeg druzenja koja je dosla , a izmedju ostalih su bili haj faj i legendarni momci iz Novog Sada Sondek i Koko Bil sa kojima sam uzivao u razgovoru . :listen:banana:listen

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...