Jump to content


Alexandar

Članovi
  • Posts

    1,094
  • Joined

About Alexandar

  • Birthday 11/27/1988

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

6,654 profile views

Alexandar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter
  • Dedicated
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Na prodaju Acoustic Invaider digitalno pojacalo snage bazirano na Icepower 1200as2 modulu. Vise informacija: http://acousticinvader.com/index.html Copy/paste sa navedenog linka: "Основне карактеристике уређаја: Рад у Д класи Потпуно балансирано Звучнички терминали WBT nextgen Струјни терминали IeGo Улазни конектор Neutrik xlr Ожичење, IeGo, Van den Hul, Wireworld Струјна и напонска заштита звучника Термичка заштита појачала" Pojacalo je staro oko godinu dana. Stanje je besprekorno. Moguca je proba. Cena 800E. Kontakt: 062766252 - Aleksandar. Pozdrav
  2. Pozdrav svima na Forumu, nije me bilo neko vreme, a verovatno ce tako i ostati. :) Nego, pokusaj da se rasproda nesto od viskova zbog manjka prostora u stanu, ako ne ode za trazene novce verovatno ce sve na poklon. 1. Opticki kabl 1m. Kao nov, mozda cak nije ni koriscen. Ako je mozda nekom potreban, prodajem po ceni postarine, tj 0din samo vasa postarina. 2. Music Boy (gramofonski-trozilni) interkonekt kabl (OFC INTERCONNECT CABLE BY U.S.A MUSIC BOY DESIGN 1FT), trebalo bi da je isti kao Petra cables ili tako nesto. Duzina 0.75m. Nekada je solidna reputacija valjda pratila ovaj kabl, koliko god je to moguce za kabl tog cenovnog ranga. Mozda samo proban, tj nije ni usviran, ko veruje u te stvari. Cena 5e. 3. Coax kabl duzine 1.90m. U pitanju su Canare cinchevi, koji se krimpuju i proizvodjac garantuje da su konektori 75Ohma, pa samim ti i celokupan kabl. Kabl je Belden, mislim 1694A. Takodje samo proban, ali svakako odlican kabl. Donesen iz USA. Cena 20e. 4. Podloske za siljke 4kom, hromirane. Kupljene kod Toce, njegova cena je valjda bila 2e, znaci ove po 1e/kom. Ukupno 500din. 5. 5m instrument kabl, 6.3mm banane na krajevima. Poklanjam ako je nekom potrebno. 6. Zvucnicki kabl 2x1.9m, 2x1.5mm presek, najeftiniji moguc verovatno. Zvucnicki kabl 2x0.85m, 2x2.5mm presek, starije proizvodnje odlican bakar po svemu sudeci posto nije oksidirao ni malo na krajevima a stoji par godina verovatno. Opet poklon, ako je nekom mozda potrebno, zao mi je da bacim. Ili da posaljem uz nesto sto se proda.. 7. Zvucnicki kabl 2x1.9m. Tozina konstrukcija, svaki provodnik je iz vise licni razlicitih precnika. Upleten, sirmovan, teflonska traka, buzir i drain zica. Realno utroseno mnogo truda, kabl dobro zvuci, odlicne konstrukcije. Cena 20e? 8. Coax kabl 90cm, ne znam koje konstrukcije i preseka, u sapa crevu, takodje Tozin neki produkt. Wireworld konektori. Cena 10e? 9. SpeedLink Medusa NX slusalice, sluzile odlicno za gejming, a moze i za muziku.. Zao mi je da bacim, ispravne sa mikrofonom. Poklanjam.. 10. Posrebrena (?) zica, precnika 0.3mm (ne garantujem). Reklamirana valjda kao da je teflon, mislim da ipak nije. Duzine 50-100m. 5e? 11. Razne gumene podloske, distanceri i sl, ako je nekom potrebno uz nesto sto se proda ili salje na poklon. 12. Oprema za gramofon i ploce: Mikroskop 100x uvecanje, AT 607 tecnost za ciscenje glave, digitalna vagica mikrogramska, Analogis protraktor-ogledalo, Dynavox cetkica. Sve jako malo korisceno, kao novo. Da se kupi sve novo kostalo bi oko 60-70e, ovako 25e? Sredu i cetvrtak sam u Beogradu verovatno, pa mozda mogu i da dostavim negde. Kontakt na tel 062766252. Na privatne poruke ne garantujem brzi odgovor.
  3. Alexandar

    Marantz

    Kakvom savrsenstvu? Savrsenstvu cega? Ja kad tezim savrsenstvu, ili mozda zadovoljstvu bolje receno u mom slucaju, ne gledam mnogo na novac. Inace to zaista nema smisla. Mini linije za neke stvari stvarno i zavrsavaju pos'o. No, jedno pitanje: "Извор је можда и најважнија карика хифи ланца. Ако почетак не ваља тешко се може касније довести до хифи савршенства. Лично сам се уверио у то." Ovo znaci da ti si dosao do "HiFi savrsenstva"?
  4. Jok, nije taj. Ne znam koji je drugi, verovatno ga je bilo, ako ne i vise njih.. Javicu se, i onu knjigu sto si pozajmio Ani bi trebalo da ti vratim. Ako je trazis, kod mene je.
  5. Alexandar

    Marantz

    [offtopic] HiFi savrsenstvo, hihihihi [/offtopic]
  6. Moze i dva, nije problem. Al nije bas slicnom, opet. Mada je onaj gore izgleda samo prasinjav i prljav, a taj Technics bi i pranje smrkom podneo. Povuk'o se iz audiofilije neko vreme, druge stvari se isprecile. Bice vremena i za to, uskoro. Tu je mini (HiFi) PC sistem , koga pocinjem da smatram referencom!
  7. Javise mi da sam pomenut, pa reko aj' i ja da se javim.. Ovo gore apsolutno nije tacno. Gramofon koji je odnesen kod vaN_Helsing-a je bio crne boje. Rucica je imala luft, tj bila rastelovana.. I pitch takodje. Gramofon je bio u radnom stanju, i sem nekih ogrebotina po rubu gramofona (od poklopca), vizuelno prilicno ocuvan. Mogu naci i slike, ali mislim da nije potrebno. Takodje, od pomenutog je otisao u sivoj-osnovnoj boji. Sale je naknadno taj gramofon ofarbao u crno i napravio drugi armboard, koji se takodje vidi na slici, posto je prvi bio previsok za MS rucicu. Sala je sasvim u redu, ako se napomene da je sala. Ali nije u redu napisati ovako nesto, jer je kompletna neistina od pocetka do kraja. Ni prema coveku kod koga je gramofon zavrsio, ni prema Saletu, ni prema meni na kraju krajeva. Nije to bilo tako davno, hajde da se ne bavimo sarlatanstvom. P.S. Hej Bujo, nadam se da si mi dobro i veselo!
  8. Nova Rega PL2, sa Carbon glavom: White Red
  9. Nisam sistema mi mog! NoSystem® Ne smem, offtopic nije dozvoljen na ozbiljnoj offtopic temi.
  10. ^Mozda je to sistem koji nemas, a u stvari ga imas? Koji ne svira nikako, a u isto vreme svira vrhunski! Koji nema male drajvere, a svira precizno kao da ih ima. I koji nema velike drajvere, a ide nisko kao da ih ima. Promenljiv i stalan. Koji nikad ne sastavis, a uvek slusas.
  11. Napisao bih jos nesto, da znam da se ne bi nastavila ova mucna diskusija, a imam utisak da bi neminovno doslo do toga. Zao mi je ako sam nekog uvukao u raspravu, nije mi bila namera. Beat, sada bih te lepo zamolio, ako je moguce, da me ne uvlacis u dalje rasprave komentarima sta sam napisao, a sta nisam. Sve je tu, kakvo da je, drugi ce citati i zakljuciti ono sto im odgovara. Ovo je iskrena molba. Pozdrav za Wolanda i "ekipu". Koga ne poznajem, ali ne skodi. Eto i sa drugim Aleksandrom sam imao mozda jednu-dve rasprave, ali mi nikad ne bi palo na pamet da napisem onakvu opasku na saljiv komentar. Textom sam hteo da pomognem pre svega Predragu, koji je pokrenuo temu, pa onda i ostalima koji su mozda zainteresovani. Ulozen je neki trud, a svelo se samo na to da sam se setio zasto ovoliko dugo nista nisam ni pisao. Over and out. Peace Love and Understanding.
×
×
  • Create New...