Jump to content


zokkie

Članovi
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zokkie

  1. Joj, znam kako ti je, i ja ga imam. Pre cca 4 godine sam potroÅ¡io sigurno njegovu tadaÅ¡nju vrednost (30-40e) za zamenu lasera, al bilo mi je žao da ga bacim, s obzirom da mi je drag ureÄ‘aj, i kupljen je pre baÅ¡ dosta vremena. Elem, laser zamenjen, eno ga živ i zdrav u sistemu B na selu, jedino Å¡to ga ukljuÄim otprilike dva puta godiÅ¡nje. Ne zna Äovek Å¡ta da radi sa tim restlovima.
  2. Gde je taj SONY centar? Me wanna go. Ono Å¡to si naveo je... neopisivo
  3. ÄŒini se da Sonja kao prostor, posle CK13 gde su takoÄ‘e bile berze, nije viÅ¡e aktuelna... Malo mi iskreno smeta ta segmentacija, u smislu - dajte da se zna kada se stvari deÅ¡avaju, jednom meseÄno je dovoljno i trgovcima i kupcima, sumnjam da se ima para za viÅ¡e...
  4. ZoranBG Čekamo sa nestrpljenjem nove blogove, svako malo sam na web adresi ali ništa posle kraja jula... Na temu: smehotresno.
  5. Hvala, nikad da uhvatim taj koncept treće subote. Po meni je to malo loÅ¡ termin, em Å¡to se teže pamti, em je plata već na pola (ko ima sreće), pa se teže odluÄiti na kupovinu. Prva subota je bila taman.
  6. Novi Sad, ovog vikenda?... bude nešto?
  7. Meni je HK3250 osnova sistema B, mogu reći da je životinja, iako u relativno neuglednom pakovanju (nervira me konkretno plastiÄna kapa potenciometra, koja deluje jako jeftino). Kod mene HK pogoni Bowers & Wilkins DM302, pokazalo se kao fantastiÄna kombinacija - nisam mogao da verujem koliko basa može da izaÄ‘e iz onako skromnih kutijica. Verujem da će HK da radi do zauveka, iako je već dosta preturio preko glave.
  8. Lepotinja Isto pitanje: pošto? i još jedno: odakle? Ako nije tajna...
  9. Bilo otliÄno! Borko falio, ostali manje-viÅ¡e tu. Izuzetno prirodan spoj stripa i vinila, Å¡teta Å¡to je Strip vikend (valjda) jednom godiÅ¡nje. Evo i fotke, mutne malo: Pazario sam kojeÅ¡ta, zamalo i jedan Alan Ford da kupim
  10. Pa piše da su slike umanjene
  11. zokkie

    Phono preamp

    Pwn Celokupna gramofonometrija ovde nema puno smisla. Ako je ureÄ‘aj, tj gramofon iole pristojan (ne priÄamo o plastikanerima niti o nekoj davnaÅ¡njoj Tosca-i), sa dobrom zvuÄnicom i kablovima, amplifikacijom i kvalitetnim zvuÄnicima, ne može da zvuÄi ne znam koliko loÅ¡e. Zavisi od ostatka sistema, ali i napajanja, pre svega prostorije, produkcije vinila, ali Äesto i subjektivnog utiska, trenutnog raspoloženja... PriÄam ono Å¡to svi znaju, ali baÅ¡ zato ne znam Äemu toliko strasti i loÅ¡eg naboja u ovoj diskusiji. ÄŒovek treba prosto da nabavi i proba ono Å¡to misli da pazari (na svu sreću, u pitanju su mali ureÄ‘aji laki za prenos i povezivanje, zamislite da treba da nosi neke floorstander-e od 50kg po komadu), vidi Å¡ta mu najviÅ¡e odgovara i gotovo. Možda će to biti baÅ¡ prokaženi NAD, ko zna. Empirija dakle, ako može.
  12. zokkie

    Phono preamp

    NShappy, možda se nismo razumeli, ja preamp ne prodajem - meni zavrÅ¡ava posao, i ne mislim da ga menjam skoro. Mislio sam samo da probaÅ¡ probe radi, da bi imao neku referencu (a da nije HSR). InaÄe, na mom Rotel RC1070 pretpojaÄalu postoji mm phono, radi jako lepo, ali mislim da sam sa CA640 napravio korak napred (manje Å¡uma, dosta viÅ¡e detalja, jasniji prostor).
  13. zokkie

    Phono preamp

    Javi se na PM ako želiÅ¡ da probaÅ¡ Cambridge Audio 640p, ja sam iz NS i imam ga nekih 4 meseca. Ja sam zadovoljan priliÄno.
  14. zokkie

    Iskraphon 1003

    Ovaj smo imali u osnovnoj, sluÅ¡ali na muziÄkom...
  15. Ја купио, Ñамо треба да иÑпробам. Ипак, нема шаМÑе да тапнем прÑтом горе по ручки, као момак на Ñнимку... Ðе Ñмем
  16. Fakat na Amazonu ima svaÄega. Od onoga Å¡to sam poruÄivao, ACDC Back in Black zvuÄi ok, ali su mi recimo Abbey Road Beatlesi malo warped. Tek, ali nova ploÄa.
  17. Iskreno, ni u NS nije bolje, mada je Sonja svetlija i Äistija. Ipak, previÅ¡e je mala za sve posetioce, kada je berza u punom sjaju (tj kad napolju nije neka mećava i sliÄno). Lani je CK13 bio bolji, ali samo u dvoriÅ¡tu, kad je lep dan. Outdoor rulez...
  18. Upravo. PriliÄno sam ignorantan na prodavce Äiji je jedini reÄnik 20-30-40-50 (evara naravno)... Valjda će to doći na svoje, ahm.
  19. Bio u Sonji, pazar relativno pristojan uz petinu planirane sume za troÅ¡enje (samokontrola!). Lepa atmosfera i (sve veća) gužva. Mislim da treba ipak pronaći veći prostor, malo je Sonja i prostorno skromna i postaje zaguÅ¡ljiva - morao sam par puta na vazduh, pa ponovo u ploÄe. Tek na zimu će biti veselo... Pazario inaÄe, izmeÄ‘u ostalog, dve ploÄe Bitlsa, Ñделано в СССР(Melodija), stanje nedirnuto / izdanja iz 1990, po 150 dindži
  20. Stvarno, nikad bolje i nikad više ljudi. Cene znaju biti jezive, a negde se naÄ‘e nešto i povoljno, zavisi šta Äovek traži. Ja sam za desetak ploÄa iskeširao negde 4.500 dinara, ali su priliÄno neujednaÄene i cene i kvalitet ploÄa (ima sjajnih, ima krševa, ali znatno manje). Povoljna mi je npr bila singlica Del Arno Band-a iz 1991, u netaknutom stanju (300 din), a kupovalo se i nešto od skupljih bome (po 1000 ili 1500). Prosek izvukle neke domaćice iz osamdesetih, tri za 500 din, stanje fantazija. Atmosfera odliÄna, al da sam duže ostao i da sam uzeo 1 pivo, plašim se da bih išao do bankomata NaravouÄenije: uvek voziti do berze, ne mešati zadovoljstvo i zadovoljstvo Edit: slovce
  21. ZnaÄi, ništa nema u NS sutra?
  22. Ima li berze u NS skoro?...
  23. Ja sam pazario desetak, pa sad...
  24. 12 ili 13?... It makes a difference
  25. Pitanje: da li se za predstojeće berze u Novom Sadu negde može pronaći info?... Do sada sam pratio sajt ck13, a sada ne znam gde bih gledao, osim u pasulj ili ovaj topic, a ovde mi se Äini da su informacije priliÄno voluntaristiÄke, bez uvrede... Thanx!!
×
×
  • Create New...