Jump to content


Milos A

Članovi
  • Posts

    1,906
  • Joined

About Milos A

  • Birthday May 22

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Krug dvojke

Recent Profile Visitors

4,096 profile views

Milos A's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Alo Kim Džongovi, gde su postovi o Lenonu? IÅ¡Äezli, ponovo bez reÄi? Da nije pokretaÄ teme tražio da se obriÅ¡u slike sa Joko i maÄkama? Otkud Politbiro zna Å¡ta je Ston imao na umu kada je pokretao ovu temu? Topik se zove "DeÅ¡avanja na forumu" - juÄe se deÅ¡avalo da su Älanovi imali Å¡ta da kažu o retardiranom Harisonu i baba Polu. ZaÅ¡to je to obrisano?
  2. Dobro si razumeo! Analogni snimci su svojevremeno masterovani prema vinilu kao nosaÄu. Digitalni snimci su masterovani za digitalne formate. Najbolje je kada snimak ostane u svom domenu. Sticajem okolnosti daleko viÅ¡e me interesuje analogno snimana muzika, prema tome sam i formirao sistem. Vinil rip je suÅ¡tinski besmislena ideja - kombinuje najgore od oba sveta. Off: nadam se da ova tema neće postati popriÅ¡te joÅ¡ jedne polemike na temu "digitalno je bolje zato Å¡to je 21. vek" Äitaj "viÅ¡e mi odgovara da za džabe skidam okeane muzike sa torenta i puÅ¡tam sa laptopa koji već imam nego da se cimam da kupujem gramofon i ploÄe"
  3. Komšija. Ko će koga ako neće svoj svoga
  4. Kao i Aleksandru, i meni je obrisan post - napisao sam zaÅ¡to mrzim Brothers in Arms i PULSE, i da nemam niÅ¡ta protiv digitalije. Nekoliko sati kasnije obrisano je i pitanje Magiciana Å¡ta znaÄi moj avatar i Å¡ta imam protiv digitalije. Tako je tema "TM vs internet" odbranjena od uljeza, ta riznica znanja neprocenjive vrednosti je saÄuvana, budućim generacijama u nasleÄ‘e i na dar. Nisu naÅ¡i postovi posebno bitni, ali držim da je takvo brisanje bez reÄi veoma drsko i nevaspitano. Bolje nas banujte for good, kao i druge SImine prijatelje, Babylona na primer.
  5. OdliÄan izbor Pietro, bravo Dodao bih i
  6. Pomenuti gramofon je na vrhu, pa sto praznih mesta. PoÄeo sam da lajkujem ali sam se smorio na pola puta, neka neko nastavi od komentara "The one, The only, The incredible Technics 1200 - What else!" Ovo je direktan link na anketu: https://www.facebook.com/Panasonic/photos/a.290602289310.142429.144105014310/10152674119074311/?type=1&theater
  7. Ovo je jedini audiofilski gramofon Å¡to bi uzeo u obzir posle 1210
  8. Ne deluje loÅ¡e na prvi pogled - ozbiljna firma, 13 kg, veoma dobra cena od 700 dolara (517 evra). Posebno mi se dopadaju detachable kablovi - svi, Äak i uzemljenje. Nadam se da će uskoro stići u Player ili Artist, pa vidimo i to Äudo
  9. Dark, mislim da malo preterujeÅ¡ sa dogmom o savrÅ¡enosti digitalije. Daleko su digitalni formati, ureÄ‘aji, mediji i prenos od savrÅ¡enog - da su savrÅ¡eni bolje bi zvuÄali. Turbomax i Nomi imaju dobre sisteme i veliko iskustvo, ja poklanjam dužnu pažnju svemu Å¡to napiÅ¡u.
  10. Da, i to je sigurno odliÄan album! Thnx za preporuku, radiću na tome
  11. Off: ha-ha, per aspera da astra. Imam i ja pun podrum zabluda, sve spakovano po kutijama - tu je komplet Yamaha + Tannoy 5.1 surround sistem, tu su i gitara i kućna teretana. Nabavi ProJect S preamp, bićeš prezadovoljan, ne znam koja ti je glava ali za MM to je najbolji izbor pa tri prazna mesta. End off
  12. ^^ Niski udarci za Regu, ne za tebe, nadam se da umeÅ¡ da odvojiÅ¡ te stvari? Lepo smo ti govorili da uzmeÅ¡ ProJect ili ProJect S, ali si bio uporan i imaÅ¡ preamp u klasi Nad PP, i naravno - nisi zadovoljan. NiÅ¡ta liÄno, da ponovim hiljaditi put.
  13. Ne možeÅ¡ ni da budeÅ¡ zadovaljan sa onim oÄajnim fono-preampom (Rega).
×
×
  • Create New...