Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

U pravu si za atmosferu,sve je bolja i bolja,i ploca i ljudi sve vise.Nocas pocinjem da kopam tunel ka banci,prosli put je bogami bas usfalilo para za sve sto bih uzeo.Vidimo se obavezno :cheers

Posted

Ja bio kasno, oko 15:00, nigde nikog, mogao sam na miru da pregledam ploÄe. DoduÅ¡e, nije bila ni velika ponuda.

mi smo spremili mini bus vozic iz zrendze ali se na smedosmo na put uputit.ostali su prodavci uskraceni za ovakve rasne kupce// :wave2

sacecekamo mi da slavuj zapeva i etooo nas ,kod vas :banana

Posted

mi smo spremili mini bus vozic iz zrendze do ns-a ali ne dadose nam na put poci ovi kijameti nezapamceni...ali cekacemo mi da slavuj zapeva(april mesec i onda cemo doci i obradovati prodavce .ipak smo mi rasni kupci koju znaju sta hoce (i jos kad bi znali sta necemo)...

• 2 weeks later...
Posted

Pozivamo kolekcionare longplejki, singlica i originalnih CD izdanja, ljubitelje pucketavog zvuka zaboravljenih vinila, radoznalce, istraživaÄe, pregovaraÄe i razmenjivaÄe na berzu ploÄa i diskova, koja ce se tradicionalno održati u klubu Feedback u NiÅ¡u.

Nedelja 19.02.2012. od 11-14h

Ulaz slobodan

Posted

Pozivamo kolekcionare longplejki, singlica i originalnih CD izdanja, ljubitelje pucketavog zvuka zaboravljenih vinila, radoznalce, istraživaÄe, pregovaraÄe i razmenjivaÄe na berzu ploÄa i diskova, koja ce se tradicionalno održati u klubu Feedback u NiÅ¡u.

Nedelja 19.02.2012. od 11-14h

Ulaz slobodan

rado bi dosli ..al nam malo daleko. :wave2