Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ekstra, da te dobro služi i zaobidju problemi koje vecina dtc-57es nosi sa sobom. Pominjanu zakacku neces resiti drugacije nego pravljenjem..ili naprosto zalepi vrata dvostranom trakom na sasiju vrata..i to ono koja je kao tanki sundjer. U slucaju potrebe i demontazno je.

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Tu je zapravo cela familija brat blizanac koji je u jednom momentu trebao da bude donor ali nisam imao srca da ga cupam pa je i on popravljen.... 2x3886 za levi i desni kanal :listen

ima tu jos od Sony familije ali idemo polako :)

3.jpg

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Evo na sta sam danas naleteo,Sony STR 434,stanje nije lose i jos uvek se cisti :)

Jedino nedostaje jedna nogica (na slici) pa ako ima neko na prodaju neka javi :)2.thumb.jpg.fb97f78ea38bf1f751575329fc3b6be3.jpg

3 (2).jpg

• 3 months later...
Posted

@Rade64 ništa ti o tom sonyju nemam reći a što već nema na netu.

Za svoju generaciju zvučno vrlo dobar.

Ako ništa ne krcka i ne škripi od potenciometara i prekidača biće dobar. Definitivno bolji i to prilično od ta f490.

• 1 month later...
Posted
On 27.2.2021. at 18:18, Rade64 said:

Molim misljenje o pojacalu Sony Ta-F 550es trenutno imam Ta-f490 pa vredi li uzimati 550-ku, hvala svima i poz za sve na forumu

vredi,uzimaj!!! pozz

• 3 months later...
Posted

Zdravo svima u klubu, odavno me nije bilo na forumu... što ne znači da i dalje ne volim Sony.

Što se sistema tiče, više-manje je ostalo isto, ponešto sam i zamenio.

Trenutno čekam nosače, pa ću i na plafon da stavim zvučnike iz iste serije kao i ostatak iz sistema (Sony SS-X..ED serija).

Pozdrav,

Danijel

2020-09-23_00-01-51DSC_9553b.jpg

2020-09-22_23-21-52DSC_9526b.jpg

2020-09-22_23-42-19DSC_9538b.jpg

• 2 months later...
Posted
On 20.1.2018. at 21:18, uzvarb said:

Evo dve "nove" igracke u kolekciji. 

Dva Sony DATa, DTC-1000ES od kojih jedan ima dodatak PRODAT1...sto ne znaci da sam prodao dat :-)

SONY DTC-1000ES.jpg

Sony DTC-1000ES prodat1.jpg

Sta mu to znaci prodat 1 jel nesto profesionalnije ima opcije ili cemu sluzi taj dodatak, i kako te sluze.