cceda Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Postovani forumasi,prijatelji foruma, gosti i svi ostali dobronamernici..... Mislim da je doslo krajnje vreme da otvorimo SONY fan club ovde na forumu!!!Nadam se da ce vam se svideti da procitate nesto dobro,mozda prodiskutujete ili pohvalite jedan svetski poznat brand kao sto je SONY. Isto tako se nadam da ce ovaj topic imati puno reci hvale a sto manje prepucavanja,medjusobnog vredjanja i da ce biti dosta korisnih stvari za sve nas zajedno...Svi znate da je SONY bio i ostao pioner u tehnoloskom razvoju i da ima sta da pokaze a i da postavi standarde na polju Audia i Videa.Ako van sve ovo lepo zvuci onda D o b r o D o s l i S O N Y R e p u b l i k u Postati SONY republikanac ce citi sasvim prosto...... dodajte,napisite ili prilepite nesto interesantno i to je to.U protivnom zamolicu admine da obrisu vase neadekvatne ili uvredljive izjave.Bice mesta da i 'stidljivi' kazu ili da sami sebi priznaju da je Sony ipak brend koji zasluzuje itekako veliku paznju..Mislim da nema potrebe da naglasavam '70 &'80 gde su se postavljali standardi i pravci u kojima se kretala tehnologija a gde je Sony bio medju prvima ako ne i prvi mnogo puta... icicemo redom... Cilj Sony republike (tj.ovog posta/fan kluba) je da zajedno dodjemo do korisnih informacija,saznamo nesto vise,prisetimo se uredjaja koje smo imali (imamo)i na kraju saznamo nesto novo o proizvodima koji dolaze od ovog mogu slobodno reci giganta na polju audio i video tehnologije!Mislim da je Sony resio da se ove ili sledece godine ponovo vrati na svoje predvodnicko mesto ali to cemo jos videti i propratiti...naravno ako je zasluzio!!! Jos jednom dobrodosli u Sony fan club ovde na forumu........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Шта је потребно за приÑтупницу? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cceda Posted October 1, 2013 Author Report Share Posted October 1, 2013 Шта је потребно за приÑтупницу? samo to tvoje DobrodoÅ¡ao...... stoN-e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlaka Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Шта је потребно за приÑтупницу? Za Älansku kartu 100€,sliku pre 1984 god.i flaÅ¡a probranog pića uz muziku!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cceda Posted October 1, 2013 Author Report Share Posted October 1, 2013 Za Älansku kartu 100€,sliku pre 1984 god.i flaÅ¡a probranog pića uz muziku!! Necemo u lovu da se ne iskvarimo zna se sta je merna jedinica u fan club-u... Dobrodosao.....Pavlaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlajo Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Evo, i ja bih se prikljuÄio sa radošću.Uživalac Sony proizvoda od daleke 1985 (walkman) preko svega i svaÄega do MDS-JB 920 i 5 Sony komponeti, da se nadje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlaka Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Ja u Sony republiku trenutno mogu da unesem moj šampanj Sony TC-K 6 ES kaset dek i zadovoljan sam sa njim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prophet Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Srećno!!! JoÅ¡ odavno sam predlagao otvaranje podforuma posvećenim odreÄ‘enim užim oblastima. KlubaÅ¡enje ne volim, ali dobro nije na odmet, pored Linn/Naim, Dynaudio, Exposure, B&W... JoÅ¡ da neko stisne petlju i otvori klub JBL. Kao i kod većine proizvoÄ‘aÄa tako i kod Sony-a ono Å¡to vredi su uglavnom visokobudžetni (top) modeli i sl. Meni je u sećanju ostao lep zvuk 555ESD cd plejera, E-88 preampa... NaÄ‘e se i poneÅ¡to korektno iz pro segmenta. I sam posedujem 3 Sony komponente. http://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/19759-mean-machines/?p=456357 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 samo to tvoje DobrodoÅ¡ao...... stoN-e Хвала на добродошлици Za Älansku kartu 100€,sliku pre 1984 god.i flaÅ¡a probranog pića uz muziku!! Ðјде Ñлика, ајде пробрано пиће ал' 100€. Много је куме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cceda Posted October 1, 2013 Author Report Share Posted October 1, 2013 Evo, i ja bih se prikljuÄio sa radošću.Uživalac Sony proizvoda od daleke 1985 (walkman) preko svega i svaÄega do MDS-JB 920 i 5 Sony komponeti, da se nadje Polako ne žurite Vrata su svima otvorena ima mesta za sve DobrodoÅ¡ao Vlajo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cceda Posted October 1, 2013 Author Report Share Posted October 1, 2013 Ja u Sony republiku trenutno mogu da unesem moj šampanj Sony TC-K 6 ES kaset dek i zadovoljan sam sa njim. 20120505_182917 800x600.jpg Tek sad vidim sta sam uradio..... sad ce slikice samo da lete!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cceda Posted October 1, 2013 Author Report Share Posted October 1, 2013 Srećno!!! JoÅ¡ odavno sam predlagao otvaranje podforuma posvećenim odreÄ‘enim užim oblastima. KlubaÅ¡enje ne volim, ali dobro nije na odmet, pored Linn/Naim, Dynaudio, Exposure, B&W... JoÅ¡ da neko stisne petlju i otvori klub JBL. Kao i kod većine proizvoÄ‘aÄa tako i kod Sony-a ono Å¡to vredi su uglavnom visokobudžetni (top) modeli i sl. Meni je u sećanju ostao lep zvuk 555ESD cd plejera, E-88 preampa... NaÄ‘e se i poneÅ¡to korektno iz pro segmenta. I sam posedujem 3 Sony komponente. JBL teraj ti a ja cu se trditi da zajedno sa vama napravimo stvarno jedan lep i prvenstveno zanimljiv post ovde u SONY club-u. Dobrodosao prophet-e... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlaka Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Хвала на добродошлици Ðјде Ñлика, ајде пробрано пиће ал' 100€. Много је куме Nije mnogo kume,al zato na dan republike tvoje ime prvo se spominje! 100€ samo za uÄlanjenje a posle imaÅ¡ samo po 10€ meseÄno održavanje tj.Älanarinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suca77 Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Lepo , cestitam na fan klubu. Sve najbolje u buducem radu . Evo da se upisem sa jednom Sony komponentom koja mi je trenutno u kuci , nije neka ali trebace mi ako nesto naleti, neki dobar Sondza , obicno budu bez daljinca pa nek se nadje u steku . Mnogo toga od Sony - ja je proslo kroz moju kucu ali u najlepsem secanju su ostali TAF - 777 ES , CDP - X 707 Svoboda 2+ modifikacija ,Vintage receiver str - v 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suca77 Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Ceka se Rokijana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cceda Posted October 1, 2013 Author Report Share Posted October 1, 2013 Lepo , cestitam na fan klubu. Sve najbolje u buducem radu . Evo da se upisem sa jednom Sony komponentom koja mi je trenutno u kuci , nije neka ali trebace mi ako nesto naleti, neki dobar Sondza , obicno budu bez daljinca pa nek se nadje u steku . Mnogo toga od Sony - ja je proslo kroz moju kucu ali u najlepsem secanju su ostali TAF - 777 ES , CDP - X 707 Svoboda 2+ modifikacija ,Vintage receiver str - v 7 Pucamo i mi na 110 strana ali trebace vremena...... imam i ja dyn-e 4 dvadesetice.... welcome suca77 to Sony club Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rokijana Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 I moja malenkost bi se pridruzila....koliko vidim ,vec nas ima za osnivacku sednicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cceda Posted October 1, 2013 Author Report Share Posted October 1, 2013 Ceka se Rokijana Ma on nevoli Sony..... stvarno gde je???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlaka Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Sad Roki kad izvadi teÅ¡ko naoružanje iz Sony-jevog arsenala biće domaÄi zadatak za sve u republici! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cceda Posted October 1, 2013 Author Report Share Posted October 1, 2013 I moja malenkost bi se pridruzila....koliko vidim ,vec nas ima za osnivacku sednicu welcome rokijanja to SONY repablic..... imacemo te u vidu za neku fotelju.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlaka Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Ma Rokijana za predsednika kluba!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cceda Posted October 1, 2013 Author Report Share Posted October 1, 2013 Sad Roki kad izvadi teÅ¡ko naoružanje iz Sony-jevog arsenala biće domaÄi zadatak za sve u republici! njemu na posteljini,Å¡oljicama za kafu i patikama pise SONY!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Оно што Ñам им'о не рачунам. Тренутно у мом влаÑништву: - 2 ком. ТВ-а ЦРТ (диг. шаÑије) - TA - F 630ES - TA - F 707ES - TC - K 555ES II - TC - K 730ES Шлаг на торти TA - E88B И наравно мачка Софија. ЈеÑ' да није Сони ал' почиње Ñа "С". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rokijana Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 njemu na posteljini,šoljicama za kafu i patikama pise SONY!!!!! A ovo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 A ovo... 20131001_232218.jpg Кинез! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts