SUROKVL Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 To ti pricam , svaki fun klub je na zilet do sekte jer su tu uglavnom oni koji postuju lik i delo . Zamisli da ovde neko napise za neki Sony uredjaj da je kanta i li krs m? kako bi se proveo neka kazu obozavaoci . Pricam samo realno i iskreno kao i uvek do sad u svom zivotu i mislim da dugujes izvinjenje a ti kako hoces . Svi smo tu , izvoli Ja o vuku a magarac na vrata! Kakva izvinjenja i kome, ovde sve lepo i pozitivno u prijateljskoj atmosferi.Fan klubovi izmeÄ‘u ostalog služe da Å¡ire informacije i iskustva o pojedinim modelima dotiÄne firme.Svaka firma u svojoj istoriji ima uspeÅ¡nih, manje uspeÅ¡nih pa nažalost i promaÅ¡enih modela.NaÅ¡ cilj je da se razmenom iskustava informiÅ¡emo o odreÄ‘enom proizvodu, to je jedna od svrha foruma generalno.Time Å¡to se piÅ¡e realno ne ugrožava se "lik i delo" već se naprotiv to Äini nerealnim i nekritiÄkim veliÄanjem svega i svaÄega. A sada da nastavimo drugarski pozitivno i tolerantno, a "kante i krÅ¡eve" ostavljamo u nekom drugom fan klubu, gde im je i mesto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cceda Posted October 1, 2013 Author Report Share Posted October 1, 2013 To ti pricam , svaki fun klub je na zilet do sekte jer su tu uglavnom oni koji postuju lik i delo . Zamisli da ovde neko napise za neki Sony uredjaj da je kanta i li krs m? kako bi se proveo neka kazu obozavaoci . Pricam samo realno i iskreno kao i uvek do sad u svom zivotu i mislim da dugujes izvinjenje a ti kako hoces . Svi smo tu , izvoli suco, svako ima pravo da napise/kaze sta hoce to moze samo da dobije na vrednosti onoliko koliko mu ti ili mi damo na vaznosti.... za moje audience 82 mogu da pricaju sta hoce li su oni za mene super, evo samo pice po ceo dan..... ko kaze da je 1.4 kanta neka nas uveri u to tako sto ce da nas okupi pokaze na delu to.... pozdrav... p.s. .ne prebacuj lopticu ovde ovo je covece Sony club. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prophet Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Napravili su ovaj gramofon, ali i tu ih je Pioneer nadmašio: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Ртек ТехникÑ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toza Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Drago mi je što je klub napokon proradio! Ovako na brzaka (na poslu), sjetih se 6 komada u domu mom. Eh, kad uzvarb krene. A tek gerchi! Pozdrav svima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cceda Posted October 1, 2013 Author Report Share Posted October 1, 2013 Napravili su ovaj gramofon, ali i tu ih je Pioneer nadmašio: ps-x9.JPG Ruku na srce gramofoni im nesto nisu isli na ruku...bilo je dobrih ali ne i vrhunskih ispravite me ako gresim... zato smo svi mi ovde u Sony klubu da to ljudima i kazemo.... Sony nije nikada bio sveto pismo za sve .... nada daleko od toga da nepostoje mnogo veliki broj vrhunskih komada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Ipak je snaga SONY neuporedivo veca od pobrojanih konkurenata. ( Ne govorim kao SONY "vernik") Sony je bio i trend setter ( walkman) i standard establisher ( CD, beta, MD,..) Ostali su bili samo puki followeri ili neuspesni protivnici ( dobro, sa Betom se nisu proslavili iako je bio odlican princip. Kao i Video 2000 uostalom) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prophet Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 PojaÄavaÄi snage: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cceda Posted October 1, 2013 Author Report Share Posted October 1, 2013 Drago mi je što je klub napokon proradio! Ovako na brzaka (na poslu), sjetih se 6 komada u domu mom. Eh, kad uzvarb krene. A tek gerchi! Pozdrav svima! tozo! welcome to Sony club Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Jel ovo tri tvoja uredjaja koji su ti ulaznica u SONY club? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prophet Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 I još malo: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rokijana Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 A za "kuckanje" po forumu OPET... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cceda Posted October 1, 2013 Author Report Share Posted October 1, 2013 Ipak je snaga SONY neuporedivo veca od pobrojanih konkurenata. ( Ne govorim kao SONY "vernik") Sony je bio i trend setter ( walkman) i standard establisher ( CD, beta, MD,..) Ostali su bili samo puki followeri ili neuspesni protivnici ( dobro, sa Betom se nisu proslavili iako je bio odlican princip. Kao i Video 2000 uostalom) Pa kako je nastao VHS? Sony izmislio-izbacio Betu i nikom nisu dali licencu a ostali japosi su se ladili i ceskali po glavi...... onda braca japosi iz JVC,Matushita i Toshiba (zajednicki projekat zasnovan na pretpostavci kako Beta funkcionise) izbacise mnogo losiju a milion puta popularniju VHS kasetu...... tako to bese nekada..... opet taj Sony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prophet Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Ma bio je i sistem 2000 Äini mi se Philipsov, pomenu ga Siroma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naum011fm Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Oooooo... svi Sony-jevci....!!! Neka sila bude uz vas... Da se i ja prijavim, uclanim i dam dobrovoljni prilog za novo-osnovanu Sony Republiku! Ima tu jos po nesto od te poznate Sony sorte ali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rokijana Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Veliki POZDRAV za : Ledenog,Propheta,Surokvlog,Siromu,Fu Manchua,Pavlaku, Vlaju,Sucu,Marodla,Tozu,i ccedu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Veliki POZDRAV za : Ledenog,Propheta,Surokvlog,Siromu,Fu Manchua,Pavlaku, Vlaju,Sucu,Marodla,Tozu,i ccedu Хвала! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rokijana Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Хвала! Samo pisni protiv.....idem po Alfa.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlaka Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Veliki POZDRAV za : Ledenog,Propheta,Surokvlog,Siromu,Fu Manchua,Pavlaku, Vlaju,Sucu,Marodla,Tozu,i ccedu Hvala i tebi takodje . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Pa kako je nastao VHS? Sony izmislio-izbacio Betu i nikom nisu dali licencu a ostali japosi su se ladili i ceskali po glavi...... onda braca japosi iz JVC,Matushita i Toshiba (zajednicki projekat zasnovan na pretpostavci kako Beta funkcionise) izbacise mnogo losiju a milion puta popularniju VHS kasetu...... tako to bese nekada..... opet taj Sony Tacno. Tri losa ubise Milosa. Beta je tehnicki bila bolja ali nije dobro odigrana marketinska igra pa je VHS pobedio. ( Sad su oba standarda zastarela). Sistem 2000 je gurala Evropa ( PHILIPS) i bio je jos bolji od Bete. Kaseta se okretala. Ali opet marketing nije odradjen kako valja. Izucili su skolu pa sad ne grese vise u pristupu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 idem po Alfa.... Како Ñамо можеш? Погледај: Једини форумÑки кућни љубимац у клубу! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cceda Posted October 1, 2013 Author Report Share Posted October 1, 2013 Da nastavim...... zasto DAT nikad nije zaziveo?tada koliko se secam iz glave '85-'87 Toliko je bio dobar-veran zapis originali da su morali da mu ubace stepen za pogorsanje snimaka..... da bas tako....verovali ili ne zamislite audio glavu u to vreme koja se vrti 2000-2500 obrtaja u minuti..... ludilo od snimka..... Sedose opet taj prokleti Sony i pobratim Philips i dogovorise se..... Ubicemo DAT zarad 10-godisnjeg zajednickog razvoja CD-a. Inace DigitalAudioTape je izasao samo par godinica posle krunisanja digitalne ploÄe zavane CD. Moj prvi ozbiljniji DIY '90-ih je bio da na VHS mehaniku nabacim Audio zapis.... nisam uspeo a znao sam kako funkcionise DAT... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suca77 Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Ja o vuku a magarac na vrata! Kakva izvinjenja i kome, ovde sve lepo i pozitivno u prijateljskoj atmosferi.Fan klubovi izmeÄ‘u ostalog služe da Å¡ire informacije i iskustva o pojedinim modelima dotiÄne firme.Svaka firma u svojoj istoriji ima uspeÅ¡nih, manje uspeÅ¡nih pa nažalost i promaÅ¡enih modela.NaÅ¡ cilj je da se razmenom iskustava informiÅ¡emo o odreÄ‘enom proizvodu, to je jedna od svrha foruma generalno.Time Å¡to se piÅ¡e realno ne ugrožava se "lik i delo" već se naprotiv to Äini nerealnim i nekritiÄkim veliÄanjem svega i svaÄega. A sada da nastavimo drugarski pozitivno i tolerantno, a "kante i krÅ¡eve" ostavljamo u nekom drugom fan klubu, gde im je i mesto! Ja o vuku u jagnjecoj kozi Nemas ti tu sirinu u zivotu osim u stomaku vuce da se izvinis osim te jazbine u koju si se uvukao kao i svaki izgladneli vuk zeljan nesto da prikolje iz prikrajka ili neke zasede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cceda Posted October 1, 2013 Author Report Share Posted October 1, 2013 A za "kuckanje" po forumu OPET...20131002_002801.jpg Roki,ne vidi se Sony fan club strana.....molim te edituj sliku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rokijana Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Како Ñамо можеш? Погледај: Једини форумÑки кућни љубимац у клубу! E....to je ljubav.....Sofiju za gen. sekretaricu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts