uzvarb

Članovi
 • Content Count

  2,607
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

About uzvarb

 • Rank
  Sony, The One and Only
 • Birthday 04/14/1978

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sremska Mitrovica
 • Interests
  hi-fi, avio modelarstvo radio upravljani motorni modeli F3A

Recent Profile Visitors

7,749 profile views
 1. Ekstra, da te dobro služi i zaobidju problemi koje vecina dtc-57es nosi sa sobom. Pominjanu zakacku neces resiti drugacije nego pravljenjem..ili naprosto zalepi vrata dvostranom trakom na sasiju vrata..i to ono koja je kao tanki sundjer. U slucaju potrebe i demontazno je.
 2. Vufer je ono sto lici na ventilaciju.
 3. Da nemam DB940qs u sobi...svasta bi pomislio, ali znam kolko snage i kolko je glasan na 9 sati pota. Ja nisam uspeo nikad ni na pola da pojacam, a imao sam na nemu bar 4 para razlicitih zvucnika, sto po snazi , sto po velicini..osetljivosti.. Cuj str-db940qs pojacan do kraja!?!?
 4. Samo da je napisao koji tv..i da je nakacio sliku panela sa konektorima. Onaj spisak je neoupotrebljiv , a pogotovo sledeci podatak COMMON INTERFACE AV
 5. Sto i piše na linku ispod kao objasnjenje sta kabl radi, a sta ne i cemu je namenjen. Dakle taj "gajtan" ne radi taj posao.
 6. Na primer.. https://www.google.com/search?q=mkp+4%2C7+mfd+&tbm=isch&ved=2ahUKEwiY1_T01dzlAhVFprQKHajIDyMQ2-cCegQIABAC&oq=mkp+4%2C7+mfd+&gs_l=mobile-gws-wiz-img.3...27516.27925..28610...0.0..0.112.937.3j6......0....1.PglKd22EW_0&ei=anPGXZj6I8XM0gWokb-YAg&bih=721&biw=393&client=ms-android-xiaomi&prmd=isvn#imgrc=iuclbuflprTv2M
 7. Mozda treba bosh pumpu dostelovati jos i dizne proveriti. Nikad se ne zna.
 8. Zasto? Loše si se oženio? Zezam se naravno..i žena se vremenom "trenira" na to.. samo polako.
 9. Kontakt sprej uopste nije skup. A i namenjen je tome. Takodje ih ima masnih, bezmansnih, sa uljem za prekidače..tako da bas ne bih rizikovao pot kupajuci ga u nafti.
 10. NAFTOM !!!???? Od kad se nafta koristi za to??
 11. Ja sam imao užasan brum iz pravca preampa...na kraju sam jedan uredjaj umesto analogno povezao digitalno..i sve je nestalo. Reagovalo je i na interkonetkt kablove...ali nikad problem nije nestao dok ga nisam uklonio.
 12. Potrošio komša problematicnu brusilicu tokom ranih 90tih..i nova vise ne pravi problem.
 13. Tu se cuje i šum, i brum, i zujanje trafoa, i električno pražnjenje...sve...samo ti jos nedostaje onaj zvuk pakla sto su rusi snimali u onoj bušotini. Evo ti hint..imao sam slicno.. Pocupaj sve kablove..veze..povezi samo gramofon i pojacalo sa zvucnicima..i onda ekspetimentisi. Okretanje uticnice, utaci janje u drugu uticnicu, i sta god ti ladne na pamet i slušaj promene. Drugog nacina nema.