Jump to content

Toza

Članovi
 • Content Count

  2,511
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

1 Follower

About Toza

 • Rank
  Audiofil
 • Birthday 01/02/1966

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,790 profile views
 1. Toza

  Streamer

  Kad smo već kod Gustarda i kineza... oni su potpuno ludi. Naprave nevjerovatne stvari, a onda fale na glupostima. Sprave imaju izvanredan potencijal, ali ih zvučno degradiraju sa zaista glupostima koje se dešavaju na traci za sastavljanje pretpostavljam i nedostatku kontrole. Recimo, sve žice u uređaju landaraju paralelno jedna pored druge. Nisu se potrudili ni da naponske žice makar uvrnu jedne oko drugih. Makar fazu i nulu. Ne, ostavili su ih da vise i landaraju tek tako u prostoru. Pored oklopljenih torusa i dodatnog poklopca preko njih, pored zaista dobre štampe i elemenata na nj
 2. Toza

  Streamer

  @garson Izmamio si mi osmjeh!
 3. Toza

  Streamer

  Uh, svi imamo nekakvu "situaciju". Brate mili, dok se sve rasčisti, prođe život.
 4. Toza

  Streamer

  Dogovaramo se.
 5. Toza

  Streamer

  Nema iza ćoška. Nema ni u blizini. Ono što ja istražujem, drugi ni u najluđim snovima ne sanjaju. Last frontier.
 6. Toza

  Streamer

  Sve ok. Zovem u goste kad se situacija rasčisti.
 7. Toza

  Streamer

  Nažalost, i dalje imam vrhunski zvuk. Jedino si u pravu da ne znam šta hoću. Tražim put u nove neistražene djelove univerzuma.
 8. Toza

  Streamer

  Opet ponavljam, ne fali mi ništa, ali uvijek ima bolje. Sistem je trenutno uravnotežen po svim aspektima, ali postoji bolja rezolucija, postoji ljepša transparencija i boja tona, postoji... Sad bih pokušao da dignem na novi nivo, ali postepeno, ne remeteći u mnogome ravnotežu. Zato ideja o strimeru kao budućem apgrejdu, jer pretpostavljam da ću doći u fazu kad ću imati više slobodnog vremena, a onda dolaze lampe u nekom obliku i sistem će se promijeniti.
 9. Toza

  Streamer

  @somilenko, nisam mislio da ulazimo u sitna crevca. Važi i dalje da m2tech nisu na nivou sadašnjeg sistema. I nemam apsolutno nikakav problem sa rezolucijom, transparencijom, dinamikom, prirodnošću, mikrodinamikom itd. Ideja je bila, ponavljam, da vidim kuda dalje, jer ne postoji end game. Lampizator je svakako put unapređenja, u smislu boje tona i teksture, ali zbog uslova bih izbjegavao za sad lampe u bilo kom obliku. @ab činjenica da je soba bila prazna i da se o tom sajmu polemisalo na dugo i na široko govore same za sebe. Opčinjenost atraktivnošću pojedinog aspekta zvuka n
 10. Toza

  Streamer

  Sve je upravo tako. Lampe ja pomenuh jer one jesu put za poboljšanje, ali uslovi bi im skratili životni vijek poprilično. @ab pokušavam na fin način da kažem da m2tech kockice nisu na nivou sadašnjeg sistema i da da su jednostavno klasa ispod.
 11. Toza

  Streamer

  Pa, nemam ja ograničavajućih faktora trenutno. Sve šljaka besprekorno i baš kako sam želio i želim. Jednostavno, zbog načina života i mojih slušalačkih navika nisam za lampe. Samo i isključivo iz tog razloga. Lampe u bilo kom obliku, ne mogu da kažem da su neprihvatljive, ali uređaji rade non stop i treba da su u stanju da mi pruže maksimalni doživljaj u istom trenutku kad imam vremena za slušanje. Znači, samo pojačam...
 12. Toza

  Streamer

  @Green, možda si i u pravu. Temu otvorih jer nisam siguran kojim putem dalje. Učinilo mi se da bi neki visokokvalitetni strimer za početak mogao da pokaže kuda.
 13. Toza

  Streamer

  Ne fali meni ništa u zvuku, naprotiv, VRLO, VRLO, VRLO sam zadovoljan sadašnjim stanjem i zvukom. Dosada radi svoje i želja za promjenom.
 14. Toza

  Streamer

  Rekoh da je sadašnji sistem dostigao limit u svakom pogledu.
 15. Toza

  Streamer

  Pa ispravih da sam mislio na usb to spdif interfejs i klok.
×
×
 • Create New...