Jump to content

Toza

Članovi
 • Content Count

  2,373
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Toza

 • Rank
  Audiofil
 • Birthday 01/02/1966

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,656 profile views
 1. Toza

  Marakana v2

  Ajde, ajde, ne dešava se da dođem kući i da kad uključim sistem da imam ćebence preko zvučnika, osim kad dođem od tebe.... Jednom prilikom sam došao u fazu razuzdane dinamike kakvu dotad nisam čuo u sistemu i pitao sam Aleksandra da li je moguće da sistem ima suviše dinamike.... Lakonski mi je odgovorio, a pamtim i dan danas... dinamike, rezolucije i transparencije nikad dosta...
 2. Toza

  Napojni kabal!

  Pitanje za poznavaoce.... Platio sam integralac kao polovan 70€, kako da pronađem odgovarajuću letvu i kabel za nju za 4€ ili manje?
 3. Mislim da nije sve tako jednoznačno i lako. Postoji sinergija, postoje nekakva uklapanja koja nekad idu u korak sa mjerenjima, a nekad ne. Sluša se sistem, a ne pojedinačne sprave. Eto, mene je oduševio taj trenutak i ta sinergija trenutka tada kod Laleta. Sprave, pojedinačno, postoje bolje, ali...
 4. @lalelala upravo sam tako i opisao Aleksandru razlike l i xl na pitanje kakav je l... Sad me nešto uhvatila faza postavke scene, pa mi je sve u vezi s tim vrlo interesantno. Igrao sam se ovih dana sa raznim stvarima i ono što sam mislio da će da bude cijeđenje suve drenovine i da sistem ne može više da pokaže ne znam koliko, ispostavilo se da ipak može i da definitivno nema kraja... A "krivi" ste ti i @Delija sa zvukom vaših sistema. Postavili ste mi izazov.
 5. Hahaha, audiofilske kiflice!!! Ajde neka je uzdravlje i ova nova audiifilska godina!!! Sve najbolje!!!
 6. Ko zna kakvo nam je pivo Lale poslužio. A i kiflice je tašta pravila...
 7. Ako lažem, majke mi... Pa znaš i sam da nas trojica redovno pitamo gdje se izgubi ONAJ zvuk?
 8. A ne nikako. Nisi bio tu. Bili @Nomimasen i @TurboMaximus. Taj trenutak, te laNpe, tad i nikad više... zvuje na sred sobe... nirvana...
 9. Šta ja znam šta je prva, a ša druga klasa... znam samo da se takav zvuk još nije ponovio. Sad je blizu, ali još nike to.
 10. Ima još ludih što se složiše sa mnom.
 11. A to da li nešto može ili ne može da kreira nešto što ne postoji... Sam si rekao da što si stariji postaješ sve manje isključiv... Nisam ni ja više isključiv šta može i šta postoji. S vremena na vrijeme se iznenadim da može još i da postoji još.
 12. Pa to je ono što me "muči". Kod lampizatora nije sporna prirodnost tona instrumenta. Malo me "muči" priča o sceni denafrips venus i terminator daca.
 13. Ono što mi je vrlo, vrlo interesantno u ovom trenutku je priča, ne toliko o prirodnosti boje tona i teksturi, koliko o postavci same scene sa R2R DAC ovima. Iz recenzija i priča slijedi da je upravo to najbolja njihova osobina. Ako postoji takav DAC koji može uspješno da objedini takvu postavku scene R2R dacova i prirodnost tona lampi u izlazu, onda je to za mene i moj ukus sveti gral.
 14. E sad, ako su lampe u izlazu dale takvu teksturu, boju tona instrumenta i prirodan timbar...
×
×
 • Create New...