Jump to content

maxa78

Članovi
 • Posts

  99
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,799 profile views

maxa78's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • Conversation Starter
 • First Post
 • Collaborator
 • Dedicated
 • Week One Done

Recent Badges

 1. Da li ima slobodno mesto u nekoj Qobuz porodici?
 2. 20ak m2, sa povećim bočnim otvorom ka drugoj prostoriji od 8m2
 3. Sto znaci da 3000 micro nema, a on mi je najzanimljiviji. Jbg...
 4. Da li takvo podesavanje postoji kod jeftinijih REL (t5, t7) i SVS (1000, 2000, 3000) subova? Ili samo kod skupljih modela?
 5. Imam sobne modove na 31, 62, 93, 124Hz... posebno me ubijaju oni na 63 i 124. Ne razumem kako ih sub moze "ispeglati"? Razumem za dipove, ali nije mi jasno kako pikove?!
 6. Evo jednog lepog tehnickog objasnjenja. Jeste da ga je pisao dCS Head of customer service, ali je primmenljivo i na ostale DACove. Post broj 20 https://dcs.community/t/bartok-as-a-preamplifier/2325/20
 7. Kakva je razlika u zvuku izmedju x45pro i x50? Da li su poredio x50 sa nekim predpojacalom?
 8. Daleko si otišao @Delija Ovo su sprave od +20k, ja sam mislio na cetvorocifrene DACove.
 9. Zahvaljujem se @lalelala na razgovoru, coveku nije bilo tesko da me pozove iz USA i pokusa da me urazumi Slucajno se desilo da ima bas te zvucnike koji su i bili razlog pokretanja ove teme, pa sam mogao iz prve ruke da čujem utiske. Naravno, nista dok ih uživo ne cujem, ali bar da imam pojam sta mogu da ocekujem. Ja sam saznao to sto me je zanimalo, a tema moze da posluzi i nekom drugom da sazna nesto o pasivnim radiatorima. Hvala svima na učešću.
 10. @Delija mogu da idu do maksimalno 120cm od zida, mereno od prednje strane kutije. Koliko kapiram, sto se tice pozicioniranja, nema neke razlike u odnosu na BR.
 11. Da li neko moze da iznese svoje iskustvo sa zvucnicima koji imaju pasivni radiator na zadnjoj strani kutije? I jos kad bi to bio Marten Parker duo/tri Pretpostavljam da su osetljivi na blizinu zadnjeg zida...
 12. Koliko vidim, nema prečice do cilja Bar jedna dilema manje.
 13. Electrocompaniet sam samo naveo kao primer. Parasound, Accuphase, bilo sta. Zanima me da li vrhunski dac/streamer moze da zameni predpojacalo. Prostije receno, da li je bolje uzeti vrhunski dac ili jeftiniji dac i predpojacalo.
 14. Kakva su vasa iskustva sa DACom u ulozi predpojacala? Jasno mi je da ce posebno predpojacalo uvek zvucati bolje, ali me interesuje da li i DAC direktno povezan na pojacalo snage moze da bude dobro resenje. Ovde mislim na komponente ranga 5.000-10.000e. Recimo, primera radi, Auralic Vega G2.1 direktno u Electrocompaniet AW250? Ili ce ipak biti mnogo bolje ako se izmedju ubaci EC 4.8?
×
×
 • Create New...