Jump to content

maxa78

Članovi
 • Posts

  84
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by maxa78

 1. Može zamena za neki XLR kabl uz moju doplatu
 2. Neterminisan kabl, bez ikakvih mana i oštećenja, kao nov. Cena 80e
 3. I dalje aktuelan. Nov košta 30-35e/m
 4. Jel ima neko neki kontakt telefon FTA? Na sajtu nema ničega....
 5. Neko je ovde pisao o tome, nekoliko stanica unazad
 6. Da li je neko proverio i potvrdio da izbor pesama na SBB Tidalu nije isti kao na bilo kom drugom Tidalu? I ako jeste, da li u tolikoj meri da nema smisla uzimati preko SBBa?
 7. @ZexxAko zadimi, ti si kriv
 8. Nisam našao no Input sensitivity ni Input overload, samo taj Maximal input level. Electrocompaniet ECI5 je.
 9. 7vrms. Nisam merio, našao sam na netu. Nasao sam podatak "Maximal input level >10 Volt RMS". Jel to to?
 10. Moj DAC (SMSL M500), kad je maksimalno pojacan (potenciometar na 40), ima izlazni napon od 7V. Da li je bezbedno da toliki napon ide u pojačalo, ili je pametnije da ga smanjim (kada je potenciometar na34, napon je 4V)? Cisto da ne sjebem pojacalo. Inače je balansiranom vezom spojen sa pojacalom preko CD ulaza.
 11. Cena je pala na 500e
 12. Verovatno bi. Ali treba ga naći, a i cena ne bi bila ista. A kad razmisliš, 6 bi bio jos bolji, a 6 mk2 jos bolji. A tek 6dx mk2...
 13. Zvuk je topao, fin, uljudan Malo je jače u basu, ali je sve savrseno kontrolisano. Snage ima na pretek, ne znam kakvi bi trebalo da budu zvucnici pa da se oseti nedostatak. Za moje uši, kombinacija sa Kefom je odlicna, moze satima i satima da se slusa bez zamora.
 14. Da ne bude jos jedna tema bez epiloga... Od svih Denona, Nadova i Hegela, potpuno iznenada kupljen Electrocompaniet ECI5 2 klase iznad svega probanog, zvucnici su propevali
×
×
 • Create New...