Jump to content

PC - DAC - HiFi

Aibo

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply
Posted

OK može i kod tebe :thumbsup2 . Poenta je bila da se na proseÄnom sistemu sa proseÄnim compom kao izvorom probaju neke od varijanti pomenutih u prethodnim postovima. Svoj sistem poznajem dobro i poreÄ‘enja bih radio u odnosu na isti. E sad da li bi bilo nekih razlika i kakvih to bismo videli.

Posted

OK može i kod tebe :thumbsup2 . Poenta je bila da se na proseÄnom sistemu sa proseÄnim compom kao izvorom probaju neke od varijanti pomenutih u prethodnim postovima. Svoj sistem poznajem dobro i poreÄ‘enja bih radio u odnosu na isti. E sad da li bi bilo nekih razlika i kakvih to bismo videli.

Posted

Moj glas ide Asus Xonar STX-u.

U poredjenju sa Cambridge Audio 840C nema cega da se stidi.

gigalabs_vs_840c.jpg

Doduse, ni jeftini DAC-ovi tipa VALAB Dac, Gigalabs Moon DAC nisu losi, nista ne smeta dok se slusaju.

dacs3.jpg

Takodjer je dobar i E-MU 0404.

mediciones_1.jpg

Posted

gigalabs_vs_840c.jpg

Doduse, ni jeftini DAC-ovi tipa VALAB Dac, Gigalabs Moon DAC nisu losi, nista ne smeta dok se slusaju.

dacs3.jpg

mediciones_1.jpg

Posted

To se ceni, iz prve ruke  :cheers

Ti jeftini (do nekih 300 evra), najcesce kineski DAC-ovi su mi prilicno zanimljivi zbog primamljive cene i relativno povoljnih iskustava ljudi sirom sveta.

Da li neko slucajno ima Yulong DAH1 ili nesto slicno?

Posted

Ma da, sve je to isto. :-D

Posted

...

...

...

Posted

Aya II je discontinued, Model S ima samo dva ulaza a Audial D09 izgleda zanimljivo. Zna li se cena kod nas i da li ga je neko slusao?

Imaš cene na sajtu proizvođača. Mislim da je D09 oko 550 €.

Posted

@dcolak

Ako malo razmislis o tome sto si napisao, videces da to nije tako str8 forward kako ti izgleda na prvi pogled... ;)

Subjektivne razlike u zvuku koji cujemo ne mogu tek tako da se kvantifikuju semplovanjem izlaza DAC-a.

Podseticu te da DAC na izlazu daje analogni signal. Ako ti poredis ponovo digitalizovane signale, sta dokazujes?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...