Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

post-10356-0-09224400-1328228132_thumb.j

Prema boji racka možete zakljuÄiti u kojoj se zemlji ovo nalazi.

Taj sistem na fotografiji pripada jednom istaknutom politicaru atinske regije i veoam poznatom audiofilu koji se zove Theofrastos Economides.

Gospodin je clan cuvenog atinskog kluba audiofila, jedne od najboljih organizacija toga tipa u svetu.

Sta drugo reci osim, blago njima !

• 2 weeks later...
Posted

Pa tu hipotezu i sam znaš. :)

Ti Spendori su obiÄno zahtevne kutije, a to pojaÄalo jeste potentno, dakle teoriski bi trebalo da bude dobro.

Možda je neko i sluÅ¡ao zajedno. I ja bih voleo da Äujem tu kombinaciju. Možda Sonic zna viÅ¡e, al' ga neÅ¡to nema...

Naljutio se nešto. :)

Posted

Spendor SP100R(2) ima osetljivost od 89dB i impendancu od 8 Ohm-a kojia ne pada ispod 5.5 Ohm-a tako da mislim da nije preterano zahtevan za "teranje". Naravno velike membrane imaju svoju tezinu tako da svakako neki pojaccivac "mlakonja" ne bi dorastao zadatku.

Accuphase E-450 bi bio u tom smislu, po mom iskustvu, sasvim zadovoljacvajuci partner. :)

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Pa zar takva firma kao Accuphase, za tu cenu kostanja uredjaja, nije mogla da stavi bolje (zvucnicke) konektore od onih sugavih plasticnih? :blah Ccc.. Izgleda da je samo bitno kako uredjaj izgleda, spreda.. :roll:

Posted

Pa zar takva firma kao Accuphase, za tu cenu kostanja uredjaja, nije mogla da stavi bolje (zvucnicke) konektore od onih sugavih plasticnih? :blah Ccc.. Izgleda da je samo bitno kako uredjaj izgleda, spreda.. :roll:

Nije to "ona" plastika, već prava. Mada, više mi se dopadaju recimo ovi na Luxman-u:

M600A_rear_small.jpg

Ima ih i na jaÄim Accuphase modelima. Å to se nivoa izrade tiÄe Accuphase služi za primer ostalima. Ne govorim o zvuÄnim dometima.