Jump to content


boskogit

Članovi
  • Posts

    1,240
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by boskogit

  1. boskogit

    Lepe vesti...

    Nek je živa i zdrava. I moj sin je rodjen 27.7. Napunio je sad 12 godina.
  2. boskogit

    Rođendani

    Jel' 20 godina i 240 meseca? Srećan rodjendan!
  3. Će mu stavimo karburator od ladu i to će da šljaka!
  4. Ma mom tv-u piÅ¡e da poseduje digitalni tjuner DVB T1. Da li to znaÄi da neće da može?
  5. boskogit

    Siljci

    Možda bi neki metal bio bolje rešenje, ali sigurno i skuplje.
  6. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rcddITj7-t4#!
  7. Ja to imam u svim formatima. Interesantno i ja danas kupio IV.
  8. VeÄeras u 21.00, na B92, gledajte me u borbi sa Glasnikom iz pakla!
  9. boskogit

    Vicevi

    Å ta bi onda poviknuo peti: Pazite ajkule!
  10. boskogit

    Vicevi

    Ajde dok je aktuelna tema: Šoraju dva crnca s mosta u reku. Kaže jedan: "Brrr, voda je baš hladna." Drugi kaže: "Uh, ima i mulja."
  11. Ovo ja zovem normalna cena. Pet komada za jednu crvenu, sve u mint stanju. Plus - odlicna mizika. Black je oridjidji. Aman ljudi stare ploce, kakve crne stotine.
  12. boskogit

    Rođendani

    Srećan rodjendan Pero i Milovane!
  13. Eh... za te niÅ¡ke pravljene kutije me vežu najlepÅ¡a studentska sećanja krajem osamdesetih i poÄetkom devedesetih. Koliko je samo to žurki odsviralo. A doduÅ¡e i gorele su, ali odeÅ¡ u robnu kuću, kupiÅ¡ dva komada, (obiÄno visokotonci su bili u pitanju) jedan za rezervu i vozi... ma menjali smo ih usred žuraje. U to vreme je taj zvuk za nas bio avion. Kum i ja smo imali zajedno jedan par. Sećam se kad smo ih pravili, da su mi ruke bile krvave od Å¡rafljenja, nismo imali ove Å¡rafilice, ali vredelo je.
  14. Pa tu hipotezu i sam znaÅ¡. Ti Spendori su obiÄno zahtevne kutije, a to pojaÄalo jeste potentno, dakle teoriski bi trebalo da bude dobro. Možda je neko i sluÅ¡ao zajedno. I ja bih voleo da Äujem tu kombinaciju. Možda Sonic zna viÅ¡e, al' ga neÅ¡to nema... Naljutio se neÅ¡to.
  15. Ajde, ajde otvori se, Å¡ta si stiso pare ko baba penziju.
  16. Imaju te u šaci - duguješ im kabal. :)
  17. Bogami FTA polako, ali sigurno zauzima sve viÅ¡e prostora u naÅ¡im priÄama. Veoma me raduje Å¡to su to "naÅ¡i" ljudi, baÅ¡ mi je nekako gotivno. Možda je i vreme da poÄnemo da cenimo prvo naÅ¡e uredjaje, pa onda ostale. A primera ima dosta Å indrić, Å olaja, Tatić, BraÄinac... Evo sada i FTA polako ulazi u priÄu. Ja sam u tom duhu i sam pazario pre nekoliko nedelja par strujnih kablova i izuzetno sam zadovoljan. Ne bih se sada neÅ¡to bacao nekim bogzna kakvim pridevima, ali ću reći onako jednostavno: Zvuk je bolji. I ulaganje u strujne kablove itekako ima smisla. (moje miÅ¡ljenje) Da spomenem da je ekipa vrlo profesionalna - poÅ¡alju ti kablove na sluÅ¡anje, posluÅ¡aÅ¡ koliko hoćeÅ¡ dana, oćeÅ¡ kupiÅ¡, nećeÅ¡ kupiÅ¡... Å¡aljeÅ¡ pare, ili nazad kablove. JoÅ¡ jednom - svaka Äast za FTA!
×
×
  • Create New...