Jump to content


Vladeta

Članovi
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

About Vladeta

  • Birthday 11/16/1976

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd
  • Interests
    Hi-Fi entuzijasta

Recent Profile Visitors

1,369 profile views

Vladeta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Kakve kolekcije dekova wow, svaka cast na prostoru i vremenu za ovako nesto
  2. Stigao dek. Nadam se nekom slobodnom vremenu u narednih par dana za isprobavanje i uzivanje.
  3. Nasao sam trazeni dek tako da tema moze da se zakljuca. Hvala
  4. Veoma zanimljiv dek i jako me zanima kako to sve radi uzivo.
  5. Zdravo, Zeleo bih da kupim navedeni dek, Onkyo TA-2570 u dobrom servisiranom stanju. Molim Vas ponudite. Pozdrav
  6. Pozdrav dobri ljudi! Nostalgija uzima maha pa pored solidnog Sony Walkman-a WM-EX505 bih zeleo da se pocastim nekim pravim dekom a izbor je pao na Onkyo TA-2570. Po misljenju mnogih, dek zavredjuje paznju i sasvim je solidan komad audio tehnike. Ako ga ima neko ko bi zeleo da proda, ja sam zainteresovan pa Vas molim ponudite. Hvala puno i veliki pozdrav
  7. Zaboravio sam ja da pisem ovde ali nisam zaboravio da slusam muziku Bilo je, da kazem, nekih promena u sistemu, Philips FA960 je na zalost posustao, jedan od otpornika je poceo da varnici i cim sam to primetio iskljucio sam ga iz sistema. Imao sam nameru da ga osvezim kompletno ali za sada odustajem i stavljam ga na razmatranje. Sony plejer CDP-750, Yamaha risiver CR-820, Technics risiver SA-103L i drajveri iz "Niskih" kutija su otisli dalje pre par godina, ostadose samo kabineti da podsecaju na neke davno prosle godine. CD plejer koji trenutno koristim je poznati Philips CD-472 a drustvo mu pravi Philips FT-880 tjuner koji se dosta retko slusa. Philips pojacalo je zamenilo savremenije i novije Denon pojacalo PMA-980R u spoju sa i dalje aktuelnim Grundig Super HiFi Box 2500a zvucnim kutijama. Na prvo slusanje sam primetio koliko je Denon siroviji i ne tako mekan i vazdusast kao Philips pojacalo. Sada, vec posle mesec dana slusanja sam se navikao i tu razliku slabo primecujem. Sto se tice kasetasa, tu se polako javlja potreba da se podsetim kako je to nekada izgledalo i zvucalo. Pre neku godinu sam naleteo na Sony Walkman WM-EX505 koji je u solidnom stanju s obzirom na godine a sto je zanimljivo, jos uvek radi. U planu mi je nabavka nekog solidnog deka za slusanje kaseta, ne preterano skupog. Dosta sam citao u zadnje vreme oko toga i izbor je pao na Onkyo Integra TA-2570. Ukoliko neko ima ovaj dek i zeli da proda mozemo da se cujemo i dogovorimo. Veliki pozdrav svima!
  8. ВаиÑтину Ñе роди! Срећан Божић!
  9. SNG drugari! comment: After watching this, I so want to dress up like them and dance to this song =D! ...i original
  10. Ako može neko struÄno ili praktiÄno da mi objasni Å¡ta je sa slabljenjem signala i dužinom antenskog kabla?
  11. http://www.youtube.com/watch?v=RLyk7Jst9Bk
  12. Ja mislio da niko ne Äita moju temu kad ono gle Äuda, uÄinilo mi se u jednom trenutku da se sam sa sobom dopisujem... Da pridodam kolekciji Philips FA-960 u kojoj su Grundig kutije doÅ¡le opasno do izražaja. Onako laiÄki mogu reći da mnogo bolje zvuÄe nego na Yamahi CR-820. Yamaha će malo da odmori sada.
  13. I najzad ono pravo - Grundig Box 2500 a Professional Od jutros se družim sa Eddy Grantom u sobi...
×
×
  • Create New...