Jump to content


YouTube Highlights


machinori

Recommended Posts

Ne može biti prostije. Kad pastujete link sa youtube obeležite mišem celu adresu i kliknete na dugme youtube (u opcijama za formatiranje, iznad prozora za unos teksta).
Eto šta je razlika između Terminal-guy-a i Mouse-type-person... :thumbsup2 Ja taj gumb nisam nit' ugled'o... :D
Link to comment
Share on other sites

Мало и лепих Ñтвари :bounce

:bounce зеоÐ_Ридер

Pa ti nisi normalan.... Zivot mi nece vise biti isti....Osecam se kao kad mi je neki kreten od druga bez najave pokazao na mobilnom klanje uzivo. Uzas...

Link to comment
Share on other sites

To je samo za izabrane ljude, nije za svakog :screwy Piloti za ceo zivot ne mogu da osete taj adrenalin kao ovi likovi za 1min.

Hmmm... ne bih se složio !!!

Mislim da je ovo najgore... jer ako neÅ¡to poÄ‘e nizbrdo, poješće te nadiruća klaustofobija... a ono sa skakanjem u bezdan, je bar... nekako zaÄas...

-

Link to comment
Share on other sites

Pa na neki nacin jeste tako, ali da biras, sta bi izabrao kao bezbednije zanimanje? :listen Zamisli kako je izgledao neciji ovakav prvi skok u ambis. Jedini nacin da isprave pocetnicku gresku lose kontrole i izbegnu zakucavanje u neku stenu , jeste da probaju otvaranje padobrana. Nema im drugog spasa u toj prilici. Previse rizicno, zar ne? :screwy Mada, nisu to potpuni pocetnici u tom adrenalinskom sportu, sigurno su i kao pocetnici bili iskusni sa padobranom i upoznati sa tom vrstom sportova...

Btw, nece nesto da otvori ovaj tvoj zadnji link...

Link to comment
Share on other sites

Khm, evo da i ja kukuriknem nesto. Obozavam i zavisnik sam od adrenalina, svi ti rolerkosteri, balerine , hali-gali cuda kojekakva i vasarski ringispili su nista u poredjenju sa ovako necim. Tamo znas da se drzis za nesto i da ima sine za koje zi vezan, ovde to nije slucaj jer nisi ni svestan da te od zivota i (u najmanju ruku) kolica deli samo jedno pticije govance.

Vozio sam se na motoru (nisam ja bio vozac) pri preterano velikim brzinama za naseljeno mesto. Adrenalin radi brutalno jako a rezultat je krajnje los osecaj, izgleda reakcija organizma na navalu adrenalina.

Jacina zvuka pri gledanju klipa je pod obavezno na visokom nivou, ali ni tada nemoze da docara kako to stvarno izgleda i zvuci.

Pojedinci a i svi ostali .... uzivajte ! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...