Jump to content


komsija

Članovi
  • Posts

    265
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by komsija

  1. vec sam i zaboravio na njega ali je i dalje aktuelan, ne koristim ga a nisam ga vise ni nudio na prodaju

  2. Zdravo prijatelju, da li mozda znas nominalnu snagu za kutije ElectroVoice Saphir jer osim da imaju 92db i da su 35-30000hz ne znam nista, pozzz Pedja

  3. ..."isti forum" za ljubitelje samih pocetaka... http://www.doctsf.com/forum/viewforum.p ... e44271f5f5
  4. ...badava penite, kad god nesto zas.ru pobegnu u Cirih ili dalje...
  5. ..zaista imam veoma losih iskustava sa pojedinim clanovima foruma koji redovno preprodaju svoju filozofiju, truju teme i stalno ulaze u off-topic. Na naj jednostavnija pitanja u vezi hife pricaju o zeni, deci, ciji je veci, (mislio sam na ..zvucnik ) i koliko stranih jezika zna ili ti u koliko zemalja je kopao sepricke jame. Ako mi vec neko drzi predavanje neka prvo pokaze rezultate sa slusnog testa pa da svi vidimo koliko novca treba uloziti u uredjaje da bi pokrili svoje ne dostatke. Klincu od 15 godina bolje svira discmen nego nekom svi Krellovi ovog sveta.
  6. Svuda na zapadu vazi isto pravilo: kad kupis novu stvar, placas porez akad tu istu stvar kasnije prodas nisi u nikakvoj obavezi. Osim toga rok upotrebe za teh. robu je od 3-7 godina (papiroloski a obicno stoji u uputstvu za upotrebu) pa i zakonski gubi svaku vrednost. Ako ti neko proda polovan uredjaj koji je jos u garanciji mozes da trazis umanjenje cene za deo poreza. Taj porez se uglavnom koristi pri kupovini polovnih automobila. SVI koji se bave preprodajom pol. robe moraju biti registrovani i posluju kao pr. firma bilo da se bave preprodajom auta tehnike ili bilo cega drugog stim sto svi ali bas svi na zapadu uz polovnu tehniku nude i neki svoj, ili zastupaju neki tudji brend makar to bile i neke sitnice pratece opreme. Znaci placaju porez i ne zaposljavaju na crno . Normalno, postoji i siva ekonomija a tu prednjace turci rusi poljaci....
  7. Sto bi narod reko: lipsi magare do zelene trave.... Za 5-10 godina bi realno mogli da se uvucemo u Evropu a dotle ce i dalje vladati Sabac, Loznica, Svilajnac a ako razviju poslove, icicemo u Minhen kod Pere iz Loznice ili u London kod Zike iz Svilajnca..
  8. Vi jos verujete u Deda mraza? Pa nisu ovi nasi politicari od juce!
  9. komsija

    Vicevi

    Zemunac na sudu... - sudija: ..kada ste već pokupili sav zlatan nakit, zašto niste uzeli i onih 500 evra iz susedne fioke? -zemunac: -A, bre sudija, nemojte i Vi. Dosta mi je što me zajebava ceo Zemun!
  10. komsija

    Vicevi

    UÄi majka ajkula sina ajkulu kako da pojede Äoveka : --Kada nanjuÅ¡iÅ¡ Äoveka, izroni na oko 500 metara od njega i kruži jedno 15 minuta tako da ti vidi peraje a onda zaroni. Posle desetak minuta izroni na oko 100 metara od Äoveka i opet kruži jedno 15tak minuta pa zaroni. Posle desetak minuta izroni na 20tak metara od njega i razjapi Äeljusti Å¡to viÅ¡e, da te vidi koliki si i koliki su ti zubi, pa zaroni. Posle par minuta pridji i pojedi ga. --Ali mama, to je posao viÅ¡e od jednog sata, ima da crknem gladan, Å¡to da ga odma ne pojedem!? --Pa, sine, ako ti ne smeta da ga jedeÅ¡ sa govnima, možeÅ¡ i odma da ga pojedeÅ¡.
  11. komsija

    Sansui

    Kad smo vec oko sansuia...... iskopah ga juce na buvljaku.......bas je velik, zar ne?
×
×
  • Create New...