grnca

Članovi
 • Content Count

  612
 • Joined

 • Last visited

About grnca

 • Rank
  FLY KILLER
 • Birthday 08/27/1978

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zrenjanin , Green Field
 • Interests
  Hi-fi , motocikli i generalno motori sa unutrašnjim sagorevanjem, astronomija.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jel moze jedna molba, baci mi na PM gde si nabavio zamensku iglu. Ja sam sinoc skapirao da mi je kanteliver savijen u skoro pa 180 stepeni, izgleda da ga je dovatilo nemirno dete
 2. grnca

  Vicevi

  Izvinjavam se, UDARI !!!
 3. grnca

  Vicevi

  Na pruznom prelazu narkomana uradi voz i na mestu ga usmrti - imao je sve u zivotu, od igle do lokomotive !!!
 4. grnca

  Smesne slike

  Duvala kosava ovih godina i to ozbiljno
 5. Uh , kako da pocnem? Nekada su nasi roditelji ili rodjaci donosili kataloge i brosure iz inostranstva na koje smo samo mogli da balimo - e tako sam i ja balio na Technics uredjaje, da da , one sa velikim VU metrima. Ubrzo su se te spravice pojavile i u izlozima komisiona a i u robnoj kuci Mladost, e tu smo bar mogli da pipnemo a i pomalo da cujemo - ali cenaaaaaa , usi otpadaju. Tiha patnja. Naleteh pre neki dan na jedan komad u delimicno kompletnom stanju, veoma ocuvan primerak i sto je naj vaznije - ISPRAVAN !!! Jedino sto fali je sistemski kabl koji povezuje komponente medjusobno i jednim daljinskim se upravlja kompletnim uredjajem U pitanju je Technics SE CA1080 Mozda i uredjaj nije nesto posebno ali je meni veoma drago sto sam iskopao nesto o cemu sam kao klinac mogao samo sanjati Uz pomoc NC glodalice napravio sam konektore od klirita i ostalo je samo da se sve sastavi obecavam slike slede
 6. Onkyo A-45 , fantasticna spravica, da ga slusas i da ti ne dojadi
 7. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wl1ZrEza7uY
 8. Koliko vidim , ploca dva puta cupne u desno za jedan pun okret , cini mi se da je u pitanju deformitet same ploce - odnosno brazde.
 9. Imao i slusao sve i svasta , preporuka ide : 1. Kenwood 2. Alpine 3. Blaupunkt Kod ove tri firme se nebih bojao ni polovno da uzmem pod uslovom da ih nisu vadili iz paprikasa ili sa dna Dunava.
 10. grnca

  Muzika nema struju?

  Izvinjavam se sto ranije nisam podebljao ALI trazenje spaljene zice se podrazumeva , ne da se ostavi tako
 11. grnca

  Muzika nema struju?

  Skoro kod svih automobila zice su grupno dovedene i izolovane nekom trakom ili zastitnim buzirom. Sad sav vod sa kasetofona treba odmotati i traziti gde je spaljena (nagorela izolacija je dobar trag) i tu zicu zameniti njenim ekvivalentom. Ili jednostavnije , dovedi direkt sa aku (sa osiguracem) do zice koja sluzi za memoriju kasetofona a napajanje preko releja , plus trazis recimo na upaljacu posto se najmanje koristi i neka njegova struja bude okidac za relej koji ce napajati kas. To bar nije tesko.
 12. grnca

  Muzika nema struju?

  Koliko vidim , ista tema i na BJB forumu , no ne zameri, ok je pitati . Kupi malo zica i jedan nosac osiguraca pa dovedi struju sa aku, direkt , cisto da radi . Ako oces da se gasi kad izvadis kljuc , onda nosi kod elektricara neka poveze na bravu , nisam to do sada radio.