Jump to content


komsija

Članovi
  • Posts

    265
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

komsija's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Meni stoji po strani preamp RC 1000 ,pa razmisljam da li da ga prodam ili da ga uparim.Da li bi ti prodavao iskljucivo u paru ili moze samo amp.Drugo,da li bi mozda menjao za nesto od ovoga:player Marantz cd 4000,interkonekt Dayens,interkonekt Audioquest Jade,tuner Vintage Sony ST-A3L ...

    Moj broj je 064 336 5429,pa ti ostavi poruku .Najbolje je da te pozovem pa cemo videti.

    pozz Dejan

  2. vec sam i zaboravio na njega ali je i dalje aktuelan, ne koristim ga a nisam ga vise ni nudio na prodaju

  3. Zdravo.Nisam duze pratio forum pa sad vidim da ste prodavali rotele.Nr vidim da je zakljucan oglas pa me zanima da li je aktuelno.

    Pozdrav,Dejan

  4. Zdravo prijatelju, da li mozda znas nominalnu snagu za kutije ElectroVoice Saphir jer osim da imaju 92db i da su 35-30000hz ne znam nista, pozzz Pedja

  5. ..."isti forum" za ljubitelje samih pocetaka... http://www.doctsf.com/forum/viewforum.p ... e44271f5f5
  6. ...badava penite, kad god nesto zas.ru pobegnu u Cirih ili dalje...
  7. ..zaista imam veoma losih iskustava sa pojedinim clanovima foruma koji redovno preprodaju svoju filozofiju, truju teme i stalno ulaze u off-topic. Na naj jednostavnija pitanja u vezi hife pricaju o zeni, deci, ciji je veci, (mislio sam na ..zvucnik ) i koliko stranih jezika zna ili ti u koliko zemalja je kopao sepricke jame. Ako mi vec neko drzi predavanje neka prvo pokaze rezultate sa slusnog testa pa da svi vidimo koliko novca treba uloziti u uredjaje da bi pokrili svoje ne dostatke. Klincu od 15 godina bolje svira discmen nego nekom svi Krellovi ovog sveta.
  8. Svuda na zapadu vazi isto pravilo: kad kupis novu stvar, placas porez akad tu istu stvar kasnije prodas nisi u nikakvoj obavezi. Osim toga rok upotrebe za teh. robu je od 3-7 godina (papiroloski a obicno stoji u uputstvu za upotrebu) pa i zakonski gubi svaku vrednost. Ako ti neko proda polovan uredjaj koji je jos u garanciji mozes da trazis umanjenje cene za deo poreza. Taj porez se uglavnom koristi pri kupovini polovnih automobila. SVI koji se bave preprodajom pol. robe moraju biti registrovani i posluju kao pr. firma bilo da se bave preprodajom auta tehnike ili bilo cega drugog stim sto svi ali bas svi na zapadu uz polovnu tehniku nude i neki svoj, ili zastupaju neki tudji brend makar to bile i neke sitnice pratece opreme. Znaci placaju porez i ne zaposljavaju na crno . Normalno, postoji i siva ekonomija a tu prednjace turci rusi poljaci....
  9. Sto bi narod reko: lipsi magare do zelene trave.... Za 5-10 godina bi realno mogli da se uvucemo u Evropu a dotle ce i dalje vladati Sabac, Loznica, Svilajnac a ako razviju poslove, icicemo u Minhen kod Pere iz Loznice ili u London kod Zike iz Svilajnca..
  10. Vi jos verujete u Deda mraza? Pa nisu ovi nasi politicari od juce!
  11. komsija

    Vicevi

    Zemunac na sudu... - sudija: ..kada ste već pokupili sav zlatan nakit, zašto niste uzeli i onih 500 evra iz susedne fioke? -zemunac: -A, bre sudija, nemojte i Vi. Dosta mi je što me zajebava ceo Zemun!
  12. komsija

    Vicevi

    UÄi majka ajkula sina ajkulu kako da pojede Äoveka : --Kada nanjuÅ¡iÅ¡ Äoveka, izroni na oko 500 metara od njega i kruži jedno 15 minuta tako da ti vidi peraje a onda zaroni. Posle desetak minuta izroni na oko 100 metara od Äoveka i opet kruži jedno 15tak minuta pa zaroni. Posle desetak minuta izroni na 20tak metara od njega i razjapi Äeljusti Å¡to viÅ¡e, da te vidi koliki si i koliki su ti zubi, pa zaroni. Posle par minuta pridji i pojedi ga. --Ali mama, to je posao viÅ¡e od jednog sata, ima da crknem gladan, Å¡to da ga odma ne pojedem!? --Pa, sine, ako ti ne smeta da ga jedeÅ¡ sa govnima, možeÅ¡ i odma da ga pojedeÅ¡.
  13. komsija

    Sansui

    Kad smo vec oko sansuia...... iskopah ga juce na buvljaku.......bas je velik, zar ne?
×
×
  • Create New...