Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ček, da se saberu... ?

Problem je što meni više leži ukus single malta, što je u u ovom slučaju suprotno od ekipe :roll:, pa nekako zbog toga ne komentarišem ukuse. U suštini Bushmills Single Malt 10 YO nije za svakoga... Meni prija, pogotovo u društvu uz lovačke priče... ?

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Hvala na informaciji.  Poručio sam čaše i stigle su mi. Super su. Prave čaše za single malt. Poručio sam i poklopčiće. Najtoplija preporuka za magmaglass.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 6 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 9 months later...
  • 1 month later...
Posted

54200010490_4aa49695df_b.jpg

Iz priložene slike se vidi da je Gentleman Jack omiljeni. Jako fino piće, lepo miriše i lepo klizi. I flaša mi se sviđa čak. :)

Buffalo Trace je dobar Burbon. Bio je do skoro 30ak posto jeftiniji i dobra alternativa Jacku. Sada je i njemu malo cena narasla pa više i nema tu prednost da je bolji value.

Glenfiddich Project XX - osećam kvalitet i raskoš ukusa ali je jači i alkoholno i po aromi od onoga na šta sam navikao i što mi prija. Mada ja dobrano preferiram Kentaki i Tenesi viskije pa verovatno i nisam merodavan da ga ocenim baš realno.