Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, surferlola said:

treba da podignes cene ploca pa da te metnemo u Preprodavci vinila - podivljali ili ne? :D

Da znas da sam ozbiljno razmisljao na tu temu :D 

Posted
9 minuta ranije, ketklou said:

Moze li malo preciznije i kako funkcionise? Da ne kazem, posto metar?

Ja platio 600 din 1m za dve kutije oko 180 vinila.

IMG_20220410_172426.thumb.jpg.71e0e7d98126eb9c17a01bba34223bce.jpg

Posted
3 hours ago, Father said:

Ja platio 600 din 1m za dve kutije oko 180 vinila.

Znaci ovi sa 8 kutija su se dobro izduzili - 2400 dinara... Nije li to malo preterano?

Da li cemo doziveti na leto da ispred ulaza u Fabriku imamo ''male'' divlje trgovce koje ce komunalci da vijaju po obliznjem parku? :D

Posted
9 sati ranije, sondek said:

Uostalom cim se preslo na dve berze mesecno u fabrici jasno je sve...pa i podignuta cena za prodavce.  

Biće berza dva puta mesečno, još jednom u aprilu?

• 3 weeks later...
Posted

Bilo je sjajno sa "legama" i "leginicama" u Osjeku koje su lepsa strana berze... Bas kao i u NS zene polako osvajaju berzu ?

Docekani kao kod pravih domacina uz čašicu "domace" poziv da se vidimo najesen opet ... a od supruge jednog izlagaca poruka "Veceras Svi za Konstraktu! " ?

20220514_101846.jpg

20220514_101902.jpg

Posted

Zaboravih plen...nije lose. Prodavci ovih ploca iz Ns,Bgd i ZG. Nazalost neki prodavci iz Bgd i Sarajeva nisu uspeli proci revnosnu Hrvatsku carinu, tako da ideja da se skupi ekipa iz celog regiona nije u potpunosti uspela.

20220515_140809.jpg

• 3 weeks later...
Posted

Berza procvetala u raznim bojama i u ritmu Haustorove pesme ?

Dosao sam u za mene neuobicajeno vreme, prvih sat berze. Ucinilo mi se nesto manja poseta ali imam osecaj da su u tom momentu svi nesto i kupovali, to su verovatno oni najvredniji koji ne zele da im meko kupi nesto ispred nosa. Ja obicno dodjem kasnije kad alkohol smeksa prodavce ?. Laksi pregled ploca svakako kad je manja guzva. Krenulo leto, ne znam koliko je realan tempo od dve berze mesečno u letnjem periodu.

20220604_121702.jpg

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Bila je pre par dana 09.07. ...propustio sam je i sam. Ne znam hoce li se u toku leta nastaviti tempo od 2 puta mesecno..nije bas realno. Prati najbolje informacije na kcns Fabrika

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...