Jump to content


Blixa

Članovi
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad

Recent Profile Visitors

828 profile views

Blixa's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Collaborator
  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Zanimljivo. Meni su tri paketa nestala, dva za vreme štrajka poštara i jedan tokom februara. Dva iz Juna, jedan rarewaves. Puno u tako kratkom periodu. Poslali su replacement koji su stigli ali izgleda da se nešto dešava. Možda se u pošti/carini zaposlio neki vinil kolekcionar
  2. Spens, kadica, 23.02. 15h -21h
  3. Imaš u petak na Spensu. Nisam bio do sada, ne znam koliko je zanimljiva/kvalitetna ta berza. Mada, pretpostavljam da je ista ekipa prodavaca koja se vrti godinama.
  4. Dve berze u dva dana. Smejurija. Da nije ova neka tipična srpska priča, organizatori se posvadjali pa sad prave zasebne berze
  5. Novogodišnji festival ploča. 29.12. 17h-23h. Plato ispred gradske kafane, Spens. Nigde se ne spominje berza ali se u opisu dogadjaja nalazi i "prilika da pronadjete ploču koju ste dugo tražili"...tako da pretpostavljam da će biti i prodavaca. https://www.instagram.com/p/C1RU2ThKDDJ/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==
  6. Blago tebi. Meni se dešavalo da paket stoji 2 nedelje u BGu pa ga tek onda pošalju u NS. Ne znam da li se ikad desilo da ga odmah proslede u NS.
  7. Back stock. Neko kupio i vratio jer ploči/omotu nešto fali. Ako imaš pozitivna iskustva sa njima onda je verovatno nešto do kvaliteta omota.
  8. Ja većinu stvari plaćam pay palom, plaćao bih i Juno (iako su sigurica) ali naplaćuju proviziju.
  9. Ovaj Rarewaves radi 😎 Stigla mi ploča, bila nekih 17 evra jeftinija nego na Juno sajtu (i to pre nego što su podigli shipping na 17 evra za dupla izdanja). Stigla za 18 dana, ne za 6 nedelja kao tipičan Juno paket. Ja sam našao još 2-3 ploče koje su znatno jeftinije, ostatak je manje više bio neznatno jeftiniji(to sam gledao pre zadnjeg povećanja shippinga, znači ostatak je sada još povoljniji). Dok se i oni ne sete da povećaju shipping.
  10. Domaći preprodavci Uz ovakav shipping i njihove cene izgledaju povoljno (dok se ne sete da povećaju cene za hiljadu-dve jer royal mail i sve to).
  11. Ja sam kupio nekih 7-8 ploča od njih i sve je bilo ok. Tačno onako kako je ploča opisana / ocenjena. Na discogsu imaju 255 hiljada tranksakcija uz prosečnu ocenu 99,8 %. Tako da, može im se verovati Ako nameravaš nešto da kupiš kupi preko sajta, cene su jeftinije nego na njihovoj discogs stranici (mada pretpostavljam da to svi znaju).
  12. Odlično, ionako sam rekao sebi da ove godine sledi drastično smanjenje kupovine. Ako će dupli album da me košta više nego avionska karta...dosta je bilo Nema alternative, niko nema toliki izbor uz tako "niske" cene za nove ploče. Recordsale.de još uvek drži shipping 7,25 evra za jednu i 9,25 za dupli album (uz to ide i tracking number). Ne znam kakvi su za nove ploče (izbor i cena) ali imaju mali milion second hand ploča.
  13. Poskupela Juno poštarina. Oko 3 evra više (Ja danas primetio, možda i nije nova vest)
  14. Da li ste sigurni? Ja sam sad pogledao i cene poštarine za jednu, dve, tri ploče su iste kao što su bile i pre.
  15. Ja sam se bio ponudio ali kada su čuli koliko košta poštarina rekli su "Neka hvala, zadrži je"
×
×
  • Create New...