Jump to content

Recommended Posts

Posted

Luxman su renovirali sajt i u najavi je nekoliko novih uređaja od kojih meni je pažnju privukao integralac L 307U.

lux00007_20130804033444_71.jpg

Malo su fulali u fotošopu sa loudnes/separate dugmetom. Čekamo cenu.

TakoÄ‘e je zanimljiv novi gramofon PD 171AL, bez ruÄke, za sada samo na japanskom tržiÅ¡tu:

gb2.jpg

Posted

Kao postovalac LUXMAN -A cestitam na otvaranju Fun kluba .  Imao dosta toga  A U NAJLEPSEM SECANJU OSTALO :facehearts . c 300 i m 300 , L550, m 02 i c 02 i td . . .a jednom mesecno sanjam  m 05 i c 05 i neki deck - ic K - 03, 04 , 05  i POTPUNO MI JE

SVEJEDNO KOJI BI MI ZAPAO OD OVA TRI MODELA  :wave2

Posted

У Београду човек има овај грамофон у комплетној фабричкој амбалажи, никада укључен.

16k3zab.jpg

Колико Ñам Ñамо пута био код њега и колико Ñам Ñамо пута питао да ми га поклони/прода/да мењамо    :crno-na-belo , и ништа  :evil:

:wave2

Posted

Колико Ñам Ñамо пута био код њега и колико Ñам Ñамо пута питао да ми га поклони/прода/да мењамо    :crno-na-belo , и ништа  :evil:

Možda je ponuda bila mala ;)
Posted

1988 sam kupio Luxman M03 i C02 ...Zadnji K04 se prodavao na nasim prostorima krajem osamdesetih . U Minhenu u robnoj kuci , na odeljenju tehnike u staklenoj vitrini su stojala 2 kom M05 i C05 + Dragon + RX - 505 ....

Posted

A koja je svrha imati zapakovan gramofon? Boles'???

Вероватно да ме нервира и једе ми џигерицу   :)

Možda je ponuda bila mala ;)

Ма није, поштена је била :ph34r:

Posted

Luxman je sjajna firma, jako mi se dopada dizajn svega Å¡to su napravili  :thumbsup2

Sima ima odliÄan Luxman gramofon. Kod Borka u radnji je u službi jedan Luxman, sa onim simpatiÄnim strobom u podrumu (gleda se kroz svetlarnik). Voleo bih da vidim ovaj novi model. Nadam se da će mu cena biti razumna.

Hajde da uživamo u ovoj temi dok je Dvv ne primeti.

Posted

Sima ima odliÄan Luxman gramofon. 

Hajde da uživamo u ovoj temi dok je Dvv ne primeti.

Сима има Кенвуд .

Одох да мазим Софију, хвала на поруци   :thumbsup2

Posted

Evo i ja se javljam u klub. Ponosan vlasnik Luxman-a L550 AII u A klasi oko 3 godine. Luxman je  nekako firma za sebe, rade odlicne uredaje, kvalitet im je na  visokom nivou i nema brljanja. L550 AII je fenomenalan aparat iako me prije par dana dobrano uplasio ali na moju srecu sve se dobro zavrsilo.

Posted

Realno, najveća glupost je postojanje Hi-End podforuma. I uopšte samog tog izraza. Sve gorenavedene firme se bave proizvodnjom Hi-Fi uređaja. Neki modeli su bolji, neki lošiji što je uglavnom propraćeno odgovarajućom cenom. I to je to.

Posted

Realno, najveća glupost je postojanje Hi-End podforuma. I uopšte samog tog izraza. Sve gorenavedene firme se bave proizvodnjom Hi-Fi uređaja. Neki modeli su bolji, neki lošiji što je uglavnom propraćeno odgovarajućom cenom. I to je to.

U pravu si....ali tema je postovana u taj podforum kao i SVE fun club teme.  :wave2