suca77 Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 Sretna nova 2014 - ta svim ljubiteljima vintage - a Kao sto naslov kaze Ja se ponovio u 2014 sa jednim prelepim vintage integralcem Technics su 3500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VU metar Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 Jel' poklopac možda prefarban? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suca77 Posted January 1, 2014 Author Report Share Posted January 1, 2014 Malo da zavirimo unutar dekice . Nije lose za ovako vremesnog starkelju, radilo se to 75 - 76 god.... i to valjanoooo. 2 x po 10.000 mf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuršum Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 Nek je sretnje! Lep brate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suca77 Posted January 1, 2014 Author Report Share Posted January 1, 2014 Moj stize brzom postom za koji dan i plus ima rucke sa strane. Boja silver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 Dugo sam imao Kenwood KA-5500 MaliÅ¡a otiÅ¡o sad već proÅ¡le godine, zamenio ga Luxman L-225. Uglavnom, upravo je mali Ken razlog Å¡to sam sebi obećao da kad porastem moram sastaviti jedan vaki komplet (uglavnom me intresuje amp+tjuner set iz tih jaÄih serija, dek i nije bitan). Å to se želja tiÄe, tu su joÅ¡ "opÅ¡te mesto" Marantz 22xx risiver i Yamaha CR-1020/2020. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suca77 Posted January 1, 2014 Author Report Share Posted January 1, 2014 Uhhhh Srle kakve lepotinje od Kenwood - a . Sta je ono na vrhu A ja bi voleo i ovako nesto , za sve pareeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
don Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Sretna nova 2014 - ta svim ljubiteljima vintage - a Kao sto naslov kaze Ja se ponovio u 2014 sa jednim prelepim vintage integralcem Technics su 3500 Äestitam kolega,prelep je!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VU metar Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Šuco, piši da je slika sa neta a ne tvoj primerak, da ne pitam džabe neke stvari kao u postu br 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
judge Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Ja se ponovio u 2014 sa jednim prelepim vintage integralcem Technics su 3500 To pojaÄalo je iz vremena kada je Technics bio kralj.Evo mu braće iz tog negdje vremena(1978god.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
suca77 Posted January 2, 2014 Author Report Share Posted January 2, 2014 Šuco, piši da je slika sa neta a ne tvoj primerak, da ne pitam džabe neke stvari kao u postu br 2. Ok posle sam napisao da mi stize brzom postom . Zanimljiv podatak za ono doba da je damping faktor 100 a i cena u jenima mu nije bila naivna http://audio-database.com/TechnicsPanasonic/amp/su-3500-e.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiser Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Evo jedna koja se retko spominje. BOSE 1801 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IdlerTire Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Ufff ovaj Bose !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bose Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 bose je bose Link to comment Share on other sites More sharing options...
2for Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Uhhhh Srle kakve lepotinje od Kenwood - a . Sta je ono na vrhu A ja bi voleo i ovako nesto , za sve pareeee Ulepšao si mi dan sa gornjom komponentom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bato - hi - fi Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 EEEEEeeeeeeee...........to su ljepotani!Nijesu ovo najljepsi,konkurencija je prevelika,a da su zelje....to stoji.Da je ovo samo djelic onog sto mi se svidja po izgledu,a bogami i kvalitetu napravicu listu od svega po malo CD -plejeri MARANTZ 11LE YAMAHA GT-1 MADRIGAL PROCEED PDP -1 PHILIPS CD 850 tjuneri SUNSUI TU -9900 KENWOOD KT 917(mislim da nijesam pogrijesio oznaku) MARANTZ ST-7 dekovi NAKAMICHI 1000ZXL NAKAMICHI 682ZX NAKAMICHI CR 7 HITACHI D 5500 AKAI GXF91 REVOX B215 preamp MARANTZ SC 7 izlazno MARANTZ PM 1000 McINTOCH 2205 YAMAHA MX 1000 ACCUPHASE (skoro svi modeli integralnih i izlaza sa VU metrima) zvucnici B&W 801 JBL L300 JBL L220 JBL L 112 JBL 4312 YAMAHA NS 1000M gramofoni LP 12 (zna se koje firme) THORENS 320 MK? THORENS CONCRETE TRANSROTOR(ne mogu se sjetiti modela) trakas REVOX B 77 REVOX PR99 TECHNICS ..... TEAC X10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Bato bas si skroman. Ne mogu da verujem da nisam naveo u svoje zelje Nak 680zx i Pioneer RT-909 o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonardo Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Pre skoro 25 god. imao sam SONY Elcaset EL-5, dek za koji mogu reći da mi je žao Å¡to ga danas nemam. Tada je bio retkost, a i danas ovde viÅ¡e niko i ne spominje Elcaset standard a mnogi nikad nisu ni videli ni Äuli. ELcaset je bio pokuÅ¡aj kompromisa trakaÅ¡a i klasiÄnog deka. Traka Å¡irine 6,3mm spakovana u kasetu dimenzije 152 x 106 x 18 mm. ZvuÄno izvanrednih karakteristika, mehaniÄki besprekoran sa mehanikom tihog rada i vizuelno upeÄatljiv, ostavio je dobar utisak koji traje do danaÅ¡njih dana. Nemam saÄuvane fotose mog EL-5 ali sam pronaÅ¡ao na mreži, pa ih postavljam ovde. http://indiscriminate.tripod.com/audio/elcaset/decks.htm http://indiscriminate.tripod.com/audio/elcaset/default.htm http://indiscriminate.tripod.com/audio/elcaset/articles.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bato - hi - fi Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 S kraja 80-tih i pocetkom 90-tih sam imao priliku da vidim u zivo taj dek.Izgleda lijepo,robusno,lijepi vu - metri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvv Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Å uco, bez uvrede, ali 2 x 10.000uF ni tada nije bilo niÅ¡ta posebno. Kada uraÄunaÅ¡ ripple faktor, i onda, kada su bili novi, nije to bila neka straÅ¡na rezeva. A pogotovo nije sada, posle toliko godina. No srećom, koliko vidim, ima mesta, pa bih ti ja savetovao da unutra strpaÅ¡ najmanje 2 x 15.000 uF, joÅ¡ bolje 2 x 22.000 uF. Ne govorim ti olako, to sam ja uradio na svim starim Marantz-ima koje sa osvežavao, izbacio 2 x 12.000 i s x 15.000 uF i uglavio unutra 2 x 22.000 uF. Ne da se Äuje, nego nemam reÄi.Oko damping faktora, onako principijelno - Äim prebaciÅ¡ brojku od 10:1, iliti 20 dB, ostalo nema viÅ¡e mnogo veze ni sa Äime, jer je dotle obavljen ceo posao oko kontrole Q faktora kutija. Posle može da bude i 1.000:1, uglavnom je svejedno.Kaiser, a ti se sada ÄudiÅ¡ zaÅ¡to niko ne priÄa o tom Bose pojaÄavaÄu? SećaÅ¡ li se poÅ¡to je on bio, to bi mogao biti deo odgovora? Sem toga, to je teÅ¡ka profesionala, a 9 od 10 "audiofila" blage veze nema u Äemu je razlika i jako se naljute kada im se kaže da je kućna tehnika dno dna audio tehnike, high end je malo bolji, pa ide dva ili tri mesta prazno, pa tek odna dolazimo do profesionale, posebno tih srećnih 70-ih godina. To su bile makine pravljene za zvuk, a ne za specifikacije, ko ih nije Äuo ni ne zna Äega je sve bilo, a sada viÅ¡e nema, ili ako ima, koÅ¡ta pola trezora Narodne Banke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvv Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 BTW, ako pogledate od Vukovog reÄnika do Vujaklije, "udomiti" znaÄi otresti se, izbaciti napolje - Äisto sumnjam da je to bila namera prilikom imenovanja teme. Valjda bi treba da glasi "...- i koje bi voleli da imate".Ne zamerite, Älan sam Udruženja NauÄnih i StruÄnih Prevodilaca Srbije joÅ¡ od 1979. godine, pa sam jako osetljiv na reÄi i njihovu zloupotrebu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos A Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 BTW, ako pogledate od Vukovog reÄnika do Vujaklije, "udomiti" znaÄi otresti se, izbaciti napolje - Äisto sumnjam da je to bila namera prilikom imenovanja teme. Valjda bi treba da glasi "...- i koje bi voleli da imate". Ne zamerite, Älan sam Udruženja NauÄnih i StruÄnih Prevodilaca Srbije joÅ¡ od 1979. godine, pa sam jako osetljiv na reÄi i njihovu zloupotrebu. Da Li Se Zaista Udruženje NauÄnih i StruÄnih Prevodilaca Srbije PiÅ¡e Sve Velikim Slovima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prophet Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Mozda na engleskom ukoliko je naslov u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvv Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Da Li Se Zaista Udruženje NauÄnih i StruÄnih Prevodilaca Srbije PiÅ¡e Sve Velikim Slovima?Ako želiÅ¡ verno da navedeÅ¡ registrovano ime, onda da. InaÄe ne. KiÄevska 14, slobodno idi proveri tablu na ulazu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Da Li Se Zaista Udruženje NauÄnih i StruÄnih Prevodilaca Srbije PiÅ¡e Sve Velikim Slovima? Ðаравно, то Ñу учене главе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now