Jump to content


2for

Članovi
  • Posts

    338
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 2for

  1. Kako god gledali i sluÅ¡ali, ipak velika većina originalnih verzija bolje zvuÄi od obrada i covera. David Cook - "Here I Go Again" TOÅ E PROESKI
  2. Sve je stvar ukusa ali po meni dobar AVR u stereo modu ne bi smeo da zaostaje ni malo za kvalitetnim stereo pojaÄivaÄima.
  3. Kaiser, veoma dugo sam koristio Harman Kardon 655VXI u glavnom sistemu a zatim HK970 i svako je sviralo na svoj naÄin. HK970 je bio odliÄan ali vrlo tanak na basu, HK655VXI možda najbolje pojaÄalo koje je proÅ¡lo kroz moj sistem ali me je nervirao njihov veÄiti problem sa selektorom ulaza koji oksidira i krÄi, prekida,...itd. Yamaha je možda malo tamnija i ne toliko precizna ali "toplo" svira i to mi za sada prija.
  4. Eto i ja imam famozni risiver sa trista efekata ali nikada nisam koristio ni jedan. Jednom sam se zeznuo i sluÄajno ukljuÄio efekat stadiona, pa sam pomislio da mi sa plejerom neÅ¡to nije u redu. Eve ga --- Yamaha RX-V890 15 kila ima u njemu
  5. Kakav je ovo lik Hugh Laurie sa albuma - Didn't It Rain
  6. ovo teba pogledati - TONGUE FOREST nemoj da me nerviraš (beli braco)
  7. sve bolje od boljeg....uživancija!!!
  8. 'de ga iskopa Krsh? Ja sam imao tu ploÄu i u to vreme je bila apsolutni HIT kao i ovo
  9. Ja sam trenutno u Tuborg fazi. Imao sam malo problema sa nabavkom zamenljive ambalaže ali vredelo je. Sve preporuke kada je dobro ohlađeno!
  10. Ja ima liÄno da angažujem indijance da Expresno prostru crveni tepih
  11. Trenutno, Panasonic SA-PM27 InaÄe ima svega na A,B,C, WC sistemu. Panasonic je trenutno na komp sistemu. Mani me mandže i vudu hrkljuÅ¡a
  12. Pa da, menjaÅ¡ AVR kao smrdljive Äarape ImaÅ¡ vintage spravice iz '70. koje će nadživeti sve nove AVR sprave
  13. http://www.imdb.com/title/tt2172935/ Nekada davno sam voleo ovaj bend a sada sam stigao do 10 minuta i stisnuo dugmence STOP. Ne znam ko se više loži na ovakvu "napucanu" produkciju iako su to većinom stvari iz perioda kada je Metallica bila vredna pažnje.
  14. 100% TaÄno ali taj AVR će imati i famozni centralni procesor koji na naÅ¡em "kvalitetnom" naponu, može izdržati k'o proÅ¡logodiÅ¡nji sneÅ¡ko belić. A popravka - nemoguća misija!
  15. ÄŒovek traži kvalitetan tjuner do 50€ i takvih zaista ima mnogo na oglasima ali kao Å¡to kaže kolega goxy62, zbog kvaliteta zvuka koji emituju naÅ¡e radio stanice (najloÅ¡iji MP3) možda se ta kupovina i ne isplati, osim da nabavljeni ureÄ‘aj služi kao ukras?! Mnogo puta sam uporeÄ‘ivao zvuk sa raznih tjunera i zvuk radio striminga iz raÄunara sa audigy 2 zvuÄnom karticom i pogodite ko je pobednik? Ja sam tjuner kao komponentu odavno izbacio iz sistema. LiÄno preferiram RADIO PARADISE i joÅ¡ par dobrih rock stanica.
  16. Searching For Sugar Man (2012) Koliko samo dobrih komentara ima u vezi filma i titla.
  17. Pioneer F-701 Tjuner koji sam imao, zvuÄno bez premca u klasi do 50€
  18. Moloko - Sing it back CACTUS JACK obrada (InaÄe bend je iz PanÄeva i ima puunooo dobrih covera)
  19. Eric Clapton - 461 OCEAN BOULEVARD (izdanje - PGP RTB) ODLIÄŒAN LP !!!
  20. Heavy Metal Britannia (DVDRip-2010) https://www.youtube.com/watch?v=8JXq59pdQ9s
  21. VeÄeras Bajern - Real. Å ta mislite, hoće li biti golova, koja je prognoza?
  22. ...I trenutnog raspoloženja. Meni nekada prijaju stonsi ali nekada i napalm death, na kratko.
×
×
  • Create New...