Jump to content

Panasonic Tx-P55Vt30

Dominator

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply
Posted

Ko ne želi da švercuje teba pogledati i Neptun

LG 42LW4500 sa 7 pari naoÄara je 85 000 a u Merkatoru preko 104 000

I to na 6 rata bez kamate. Ili 18rata sa kamatom. Možda je u HU jeftiniji ali i garancija vredi nešto.

Posted

Nije crno-belo izmedju plazma i lcd tehnologije ali jeste kod modela ta 2 brenda. Samsung moze da se nosi sa Panasonicom, LG ne bih koristio ni za spajez!

Posted

Sony uopste vise nije lider na polju lcd tv, Samsung ga je odavno prestigao.

Ima LG opasne modele, koji su skupi ali za tu cenu se nadje bolji Samsung ili Panasonic.

Posted

Heh... veran brendu a? :P

Pricam o samom kvalitetu tv. Pogledaj koji su top modeli danas i da za manje novca Samsung daje isto sto i Sony dok za isti pruza vise. Kao korporacija sta sve rade druga je prica.

Posted

Suvlisno je i potpuno bezpotrebno ulaziti u bilo kakvu raspravu povodom ove izjave, ali ipak moram reći da je ovo apsolutno netaÄno. Sony je uvek bio i biće lider u većini segmentima inovacija i tehnike, poÄev od TV-a pa do milion drugih stvari.

Posted

Hehe.... nije poenta u tome, vec oni nekada manji poceli su da pruzaju vise da bi postali prvi a (makar za sada) to i nastavljaju. Najbolji lcd su Samsung a ne Sony modeli.

Posted

Bila jednom ovo fina tema oko Panasonica dok ne poce standardna patkometrija - moj je veci ne nego moj je veci, a tebra tek moj sto je veliki i kako tek procesira stvari, ali matori moj procesira jos bolje i cesce...i tako...standard...tuga...ajd zdravo

Posted

Neko nema veze s vezom.... jesi ti uopste kupio taj tv? Ne znam osobu koja moze da kupi tv od preko 2000e, VT30 i da izmislja fore sa napajanjem........ ko sve kucka na ovom forumu danas......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...