Jump to content


zexoni70

Članovi
  • Posts

    200
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zexoni70's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Pozdrav, potreban mi je servis ili serviser koji radi ili ima iskustva sa KLIPSCH i nekim drugim brendovima Subwoofer-a u Beogradu. Svaka preporuka dobro došla! RW10d.pdf
  2. Ma meni je samo bolo oci zbog svih fleka i otisaka od prstiju koje ostaju na plastici,pa brisanju nikada krajaaa...!
  3. Vala jes,gledam RS-M95 i dosta robusnije izgleda a i verujem ti da bolje zvuci i ako je dek iz starije generacije!A o kilazi tek da i ne pricamo (12kg). Samo mi je kod njega uvek bolo oci ono sto se plastika sa prednje strane skida sa dva srafa!
  4. Mislim da je Technics-ov najjaci i najbolji dek ikada napravljen bio model RS-B100! http://www.nakamichi.by/2015/05/stereo-cassette-deck-technics-rs-b100.html Ja 80' i neke kod Radeta Milica kad ono 7 komada u regalu,kada se nisam onesvestio!
  5. Tek kada se pogleda ceo klip vidi se da je totalno ne prakticno i zamarajuce namestiti sve i pustiti kasetu! Ipak stara dobra kaseta je nezamenljiva!
  6. Tako mi se i cini da sam ga novog novcijatog platio nesto vise od 600 DM davne 1998. godine!
  7. Nekada davno sam imao RS-M253X koji me extra sluzio i tako i svirao,ali sam morao da ga prodam zbog nedostatka novca!Kasnije kupim ovaj misleci da je noviji/bolji ali vidis izgleda da nije u 90% slicajeva tako sa novom tehnikom!?
  8. Vredi li cemu Yamaha KX-690,ovaj dek imam i oduvek sam se pitao kakav je i da li je u klasi sa top modelima Technics-a? Pozz!
  9. Ne koristim HDMI2 zato sto on nema HDMI-CEC,iz nekog razloga je omogucen samo na HDMI1! Pravo da ti kazem mrzime svaki put kada upalim STB da menjam i izvor na TV-u. Pa mi je iz tog razloga na HDMI2 prikljucen HDD/DVD-R.
  10. Uzgred i mena zanima,imam Panasonic plazmu TX-P50G30E i da li ona ima passthrough za Dolby Digital kroz S/PDIF opticki? Nikako ne mogu da iz plazme posaljem na ONKYO TX-NR5007 5.1 zvuk stalno mi daje 2.0,jel neko mozda zna sta odraditi i gde setovati?
  11. @nkrgovic Imam 100-ak metara tog DRAKA kabla po celoj kuci i tako je mekan da ne poverujes i ako je puna zica.Kada sam radio mrezu po kuci bas ljudi iz NETIKSA su mi preporucili ovaj kabl umesto istog takvog licnastog! Rekose mi da je puna zica mnogo bolja i veca joj je propusna moc od licne,a i lako se krimpuje sto sam i sam osetio jer sam sve sam odradio! Naravno kod mene niko ne gazi po tom kablu jer ide po podu uz zid.Tako da ne verujem da ce i njemu ici bas po podu posred sobe (mislim nije estetski).
  12. Kupi ovaj i do duzine od 80-ak metara radice ti sigurno sve sto nakacis na njega!Pozz. http://www.nebo.co.rs/UTP-Draka-4P-Wall-Cable-kat-5E-UC300-24
  13. Jos jedan savet,makni taj centar sto stoji iza Tv-a na neko drugo mesto,jer kada gledas filmove gubis dosta od prednjeg spektra! Pozz!
  14. Ako se secate teme i lika koji je pricao da je kupio Pioneer SUSANO SC-LX90,e i ova prica mi bas lici na tog lika! http://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/20717-veliki-test-pioneer-susano/
  15. Vlado i ako znam sve do sitnih detalja o tvom sistemu nekako se svaki put odusevim kada vidim kako je sve lepo skockano i uklopljeno! Ostaje jos samo da kada dodjem u Nis popijemo to pivo i poslusamo sistem!
×
×
  • Create New...