Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 4.10.2018. at 15:46, ZoranBG said:

Evo da se ne hvale samo ove magnetofonske sveznalice (Willi :)), tekst o Tandberg-u 3014A.

Dosta dugo je cekao da ga objavim, bio spreman tekst ali nikako da izaberem slike... najzad zavrsih.

http://zokiaudio.com/tandberg-tcd-3014a-the-viking-or-the-bulldog/?lang=sr

E Zoki moj što bi mi da te nemamo, ovakav trud i entuzijazam je ne sreče svaki dan.:klanjanje:thumbsup2

Test ovog Tandberga je za mene još jedna stranica  dnevnika koji traba imati svaki neizlječivi ljubitelj male plastične kutijice zvana kazeta.

Živ mi i zdrav bio i još puno lijepih testova napravio:wave2

Posted

Hvala, hvala (naklon) :)

Dekomanijak u meni nije izdrzao: danas sam nabavio ovo:

285295655_99cc5b48a6_b.thumb.jpg.b13ea6ac17dbfbf2ca4d46686d24eaad.jpg

Slika je sa neta jer mi dek jos uvek stoji u gepeku :).

TCD-330 je njihov prvi troglavas. Nije ispravan, naravno, posle toliko godina, nece u play, ali je u ocuvanom stanju, pa cemo videti da li ce ispasti nesto od njega...

Posted
22 minuta ranije, ZoranBG said:

Hvala, hvala (naklon) :)

Dekomanijak u meni nije izdrzao: danas sam nabavio ovo:

285295655_99cc5b48a6_b.thumb.jpg.b13ea6ac17dbfbf2ca4d46686d24eaad.jpg

Slika je sa neta jer mi dek jos uvek stoji u gepeku :).

TCD-330 je njihov prvi troglavas. Nije ispravan, naravno, posle toliko godina, nece u play, ali je u ocuvanom stanju, pa cemo videti da li ce ispasti nesto od njega...

Zoki ja obožavam Tu firmu zato sam se potrudio da sačuvam sve što sam uspio skupiti,:)

DSC02792.jpg[/DSC02793.jpgurl]

DSC02808.jpg

Posted

Auh Retro, pa ovo je za Tandberg istorijski muzej! Neverovatno je koliko ti risiveri i dan danas dobro sviraju u odnosu na nove uredjaje. A servisibilnost im je odlicna, tako su pametno napravljeni.

Ovom TCD330 kod mene ne radi capstan motor (AC, 110 V), moram da vidim o cemu se radi... Dek nije bio kod pusaca ali je tako pun flama i prasine da sam ga pre bilo kakvog rada prvo usisao a onda oprao. Izaslo je 40 i kusur godina stroke iz njega :).

Posted
On 16.10.2018. at 18:41, ZoranBG said:

Evo stigla I bela sestrica moje omiljene Yamahe K-1000... mora da se servisira, kao I 99% dekova koje sam kupio u poslednjih nekoliko godina, ali to se dalo za ocekivati.

K1000.thumb.jpg.c86de0729187d0fe68e98e7dca94bfa3.jpg

Pa Zoki ti imaš dve a ja ni jednu, :plakanje izvlačite samo to što nisu iste boje :D

Šalim se , želim ti što manje muke u sređivanju ove ljepotice :wave2

• 2 weeks later...
Posted
On 31.10.2018. at 8:59, tuturutu said:

Svaka čast Zoki, hvala za tekst :thumbsup2

Nema na cemu :) Zao mi je sto nema slika unutrasnjosti, ali zaboravio sam da slikam kada sam mu skidao poklopac.