Jump to content

Recommended Posts

Posted
@prophet - nemam bas neki hiper pametan odgovor osim da sam uradio po njihovom uputstvu iz same aplikacije...dakle nista spektakularno i iskreno ni ne secam se tacno jer sam narucivao te panele pre par meseci...

OK. Hvala na odgovoru.
Posted
24 minuta ranije, damic said:

Msm,  kad vec imas prilicno dobar i skup sistem,  ako ne mozes sam, vredi angazovati nekoga da ti to posteno uradi, tacno bi se videlo gde ima prostora za dalje poboljsanje

U sklopu svega sta sam uradio sigurno bih uradio I ovo sto je predlozeno. Ali kada uzmem u obzir da zivim u iznajmljenom stanu sa vrlo nepredvidljivom buducnoscu po pitanju duzine ostanka ovde, dalje igranje po pitanju sredjivanja sobe prosto ne dolaze u obzir. Tako da ovo koliko je sredjeno sredjeno je i svira sjajno. Da bi mozda moglo jos da se iscedi nektara iz suve drenovine verovatno/sigurno bi moglo ali su okolnosti takve da to ne dozvoljavaju - na zalost.

• 1 month later...
Posted

Necu da baljezgam preterano...sve ima u onoj temi oko Lampizatora...u svakom slucaju neka trenutna iteracija (ne smem vise da pisem finalna jer bih lagao samog sebe :-) ).

Prepakovana polica pa mi se I vizualno sada vise dopada ceo setup, a i amp je hladniji koliko imam utisak.

Da ne zaboravim da se javno zahvalim Patasonu na trudu I iscimavanju oko zvucnickih kablova (nije lako odraditi 12m zice) koji ispadose u mnogim segmentima "on par" sa Kimberom, a u jednom i bolji pa je Kimber zasluzeno out.

A sada malo nirvane i sporadicnog igranja sa lampama u zavisnosti od raspolozenja i vremenskih uslova (sunce/kisa/vetar :-) ).

Mozda i najveci dodatak je poslednja slicica - jedan od tri u stvari cetiri hdd-a ostaje pod Alpima ostali idu zasluzenim clanovima HiFi bande - i da - nisu prazni - btw ima nesto fino na njima^_^

IMG_0358.jpg

IMG_0359.jpg

IMG_0360.jpg

Posted
8 minuta ranije, golum said:

Necu da baljezgam preterano...sve ima u onoj temi oko Lampizatora...u svakom slucaju neka trenutna iteracija (ne smem vise da pisem finalna jer bih lagao samog sebe :-) ).

Prepakovana polica pa mi se I vizualno sada vise dopada ceo setup, a i amp je hladniji koliko imam utisak.

Da ne zaboravim da se javno zahvalim Patasonu na trudu I iscimavanju oko zvucnickih kablova (nije lako odraditi 12m zice) koji ispadose u mnogim segmentima "on par" sa Kimberom, a u jednom i bolji pa je Kimber zasluzeno out.

A sada malo nirvane i sporadicnog igranja sa lampama u zavisnosti od raspolozenja i vremenskih uslova (sunce/kisa/vetar :-) ).

Mozda i najveci dodatak je poslednja slicica - jedan od tri u stvari cetiri hdd-a ostaje pod Alpima ostali idu zasluzenim clanovima HiFi bande - i da - nisu prazni - btw ima nesto fino na njima^_^

IMG_0358.jpg

IMG_0360.jpg

Ciko, ciko, jel sav ovaj lebac tvoj?

Svaka cast Golume na lepoj prinovi.. i opet i opet  :cheers

Sad sam sve video.. kad je jedan ARC REF od kompleksa (gabaritno) nize vrednosti zavrsio na donjoj polici :D

Posted
6 minuta ranije, Филип said:

Ciko, ciko, jel sav ovaj lebac tvoj?

Svaka cast Golume na lepoj prinovi.. i opet i opet  :cheers

Sad sam sve video.. kad je jedan ARC REF od kompleksa (gabaritno) nize vrednosti zavrsio na donjoj polici :D

Sta ce jadan - shvatio je da se plasi visine :D

Posted

Svaka cast, ne vidim da je Lampizator los u dizajnu pored svega prilozenog :rolleyes:

Narocito zbog nepristrasnosti prema Acoustik Invader dac-u, preampu i tima kojem pripadas. To naravno nije nista negativno, cak naprotiv.

Posted
3 minuta ranije, Woland said:

sve mi se sviđa, ali nigde gramofon ne videh :)

:D biti ga nece - nemam zivaca da se ganjam i sa time...mada me i zena salece sa pitanjima sto nemamo gramofon :wacko:

Posted
8 minuta ranije, golum said:

:D biti ga nece - nemam zivaca da se ganjam i sa time...mada me i zena salece sa pitanjima sto nemamo gramofon :wacko:

Tako je ne daj se Golume, moramo da branimo ovo nase digitalno selo!!

Ako te zena bude opet pitala, reci joj da ploce pucketaju i da igla ore :D

Posted

Sistem je prelep, predobar ......!
Nedostatak gramofona je već konstatovan a odgovor će se nekome svideti a nekome ne.
Međutim, kao pripadnik teniske nacije, ne mogu da ne primetim neopravdano (ničim izazvano) otsustvo-beše Wilson-a (bar naslonjenog na policu ).

Srećko

Posted

Sistem je prelep, predobar ......!
Nedostatak gramofona je već konstatovan a odgovor će se nekome svideti a nekome ne.
Međutim, kao pripadnik teniske nacije, ne mogu da ne primetim neopravdano (ničim izazvano) otsustvo-beše Wilson-a (bar naslonjenog na policu ).

Srećko

Posted

Pa na osnovu price sa ovim mojim znalcima ovde Lampi pogotovo u DSD opciji je izuzetno blizu analogiji...e sada ako oni lazu mene i ja lazem vas ^_^

@Srecko Wilsoni (Pro Staff) mi stoje u kancelariji, a jedan Dunlop Max 200G (NOS) mi je u kuci :thumbsup2

Posted
10 minuta ranije, golum said:

Pa na osnovu price sa ovim mojim znalcima ovde Lampi pogotovo u DSD opciji je izuzetno blizu analogiji...e sada ako oni lazu mene i ja lazem vas ^_^

+1, absolutno se slazem!!

Mislim generalno kako zvuci DSD na dobrom digitalnom setupu.

Ali pre svega DSD (native) je zvucno najblize analogiji od svih digitalnih formata.

Iza njega odmah 96/24 kHz.

Posted
11 minuta ranije, Филип said:

+1, absolutno se slazem!!

Mislim generalno kako zvuci DSD na dobrom digitalnom setupu.

Ali pre svega DSD (native) je zvucno najblize analogiji od svih digitalnih formata.

Iza njega odmah 96/24 kHz.

Tehnički gledano DSD je skoro pa analogni (odrezani doduše) signal.

Samo LPF mu je potreban za dekodiranje.

Posted
1 minut ranije, siroma said:

Tehnički gledano DSD je skoro pa analogni (odrezani doduše) signal.

Samo LPF mu je potreban za dekodiranje.

Kako god tehnicki gledano, me gusta mucho :)

Nema lepse poslastice od kvalitetne muzike u dobrom zapisu :beer