Kako da pronađete sve audio-video proizvode na jednom mestu

PR objava

Svi poznavaoci i ljubitelji audio-video opreme znaju da kupovina novog komada tehnike nije jednostavan zadatak koji se može obaviti na brzinu. Bez obzira da li tražite kvalitetno Hi-Fi multiroom rešenje za vrhunski zvuk u svim vašim prostorijama ili želite da izaberete novi 4K televizor, pred vama je puno istraživanja i otkrivanja, a postoji i jedno onlajn mesto koje nikako ne smete da zaobiđete.

Sa svojom kategorijom audio-video proizvoda, portal Idealno.rs, jedino onlajn mesto koje vaše veb kupovine čini jednostavnim, brzim i povoljnim, nudi vam da na jednom mestu pregledate kompletnu audio-video ponudu u svim domaćim veb prodavnicama.

Multiroom ili single-room audio rešenja za vrhunski užitak
Ako ste oduvek želeli izvući maksimum iz vaše omiljene muzike sasvim sigurno vas neće zadovoljiti mogućnosti muzičkih plejera sa integrisanim zvučnicima ma koliko god takvi setovi bili praktični i povoljni. Ako razmišljate o ozvučenju svih prostorija u vašem domu ili u poslovnom prostoru svojim gostima želite priuštiti nezaboravno iskustvo vrhunskog zvuka, obavezno razmislite o mogućim kombinacijama multiroom ili single-room audio rešenja koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Multiroom rešenje podrazumeva povezanost svih multimedijalnih uređaja u kući neovisno o broju prostorija i veličini vašeg doma. Iako će mnogi među vama pomisliti na sistem kućnog bioskopa kada je reč o multiroom rešenju, sa audio multiroom sistemom moguće je ozvučiti sve prostorije u stanu i povezati sve audio-video uređaje u jednu celinu. Osnova sistema su kvalitetni AV risiveri koji mogu pokriti više različitih prostornih zona ili moderne mrežne linije koje se mogu međusobno spojiti uz pomoć Airplay sistema ili DLNA tehnologije.

Nebitno da li se radi o multiroom ili single-room audio rešenju, jedan od najvažnijih komada Hi-fi opreme, osim neizostavnih i pažljivo odabranih zvučnika je, složićete se – premium hi-fi pojačalo. Od početne klase integrisanih pojačala pa do najviše klase pojačala poput Marancovog ponosa PM 10 možete očekivati maksimalni užitak slušanja muzike u svim mogućim formatima.

Vrhunski televizori 4K rezolucije
Dok se mnogi među nama još uvek navikavaju na ideju televizora 4K rezolucije neki brendovi, ali i vodeći svetski mediji već su zakoračili u područje neverovatne 8K rezolucije. Iako na domaćem tržištu i u našem komšiluku produkcija sadržaja nije dosegla ni 4K standard, sa sigurnošću možemo reći da je 4K u svetu već postalo nešto uobičajeno.

Za sve vas koji planirate zameniti televizor, a kvalitet slike vam je na vrhu liste prioriteta, 4K rezolucija mora biti na vašoj listi želja. A ako ste uz to još i strastveni obožavalac fudbala koji ne može dočekati početak Svetskog prvenstva u junu (ove godine prenosi su po prvi put u potpunosti 4K), evo nekoliko predloga televizora koje vredi proveriti.

SONY KD55A1
Prema mišljenju mnogih, Sonijeva A1 linija ima trenutno najbolje televizore koji se mogu pronaći na tržištu. U dostupnih 55, 65 ili 77 inča dijagonale ekrana smestilo se sve što očekujemo od jednog prvoklasnog televizora – vrhunska 4K rezolucija sa svetlinom, bojom i detaljima visokog dinamičkog raspona. Ekstremno dobar zvuk i snažni procesor prikazuje slike i boje kakve zaista jesu, a sve funkcije su zapakovane u predivnom i elegantnom minimalističkom dizajnu.

SAMSUNG QE55Q8C
Zakrivljeni televizor Samsungove Q8C serije donosi brojne inovacije u svetu TV tehnologije i izvrstan doživljaj gledanja. Sa 4K rezolucijom, širokom paletom boja i izvrsnim kontrastom, televizori Q8C serije, koji dolaze u dimenzijama 55, 65 i 75 inča, omogućavaju Vam gledanje sa više dubine i snažnijim kontrastima. Zahvaljujući inovativnom dizajnu, uz žive boje Q8C televizori omogućuju izvrsne uglove gledanja pa je svako mesto za gledanje – odlično mesto. Zvuči savršeno baš za gledanje utakmica i uživanje sa prijateljima.

LG 43UH6507
Ključne karakteristike ove serije LG televizora su 4K rezolucija, HDR Pro tehnologija kao i ColorPrime Pro opcija koja stvara živopisne slike upotrebom širokog opsega boja, odličan Smart TV interfejs i super tanki dizajn zaslona. Pomenuta HDR Pro tehnologija prilagođava svetlinu zaslona kako bi pružila realističnu jasnoću prikazanih slika. Omogućava Vam da pojačate boje prilagođavajući svetlinu zaslona kako bi se video svaki detalj. Između ostalog, televizori ove serije imaju i mogućnost podešavanja svetline zaslona za pametnu uštedu energije. Dostupni su u veličinama ekrana od 43, 49, 55 i 60 inča.