Vidim i na Forumu veoma malo ulogovanih clanova pa predpostavljam da je ovo verovatno jedan od razloga za odsustvo . Izmedju ostalog i komp dodatno podgreva celu stvar
Kako provodite ove TOPLE letnje dane
Poruka napisana 05 август 2012 - 18:18
Vidim i na Forumu veoma malo ulogovanih clanova pa predpostavljam da je ovo verovatno jedan od razloga za odsustvo . Izmedju ostalog i komp dodatno podgreva celu stvar
Poruka napisana 05 август 2012 - 19:10
Poruka napisana 05 август 2012 - 19:59
Poruka napisana 05 август 2012 - 20:36
Uhhhh............... kakva vrucina, sta reci.....Retko mi se desava da ne upalim sistem po par dana ali evo i to sam doziveo po mozda prvi put. Upalim ja klimu nije problem ali ona buka koju ona pravi me bas izludjuje, tako od slusanja opet nema nista i veoma brzo shavatim da treba pobeci negde na kupanje
Vidim i na Forumu veoma malo ulogovanih clanova pa predpostavljam da je ovo verovatno jedan od razloga za odsustvo . Izmedju ostalog i komp dodatno podgreva celu stvar![]()
![]()
Koju to klimu imas kad pravi toliku buku???
Poruka napisana 05 август 2012 - 20:47
Poruka napisana 05 август 2012 - 21:30
Al', nema veze, prašimo!
Dete, kakva ti reč iz ograde izlete zubne?
Primitivci nemaju ogledalo!
Poruka napisana 05 август 2012 - 21:58
Koju to klimu imas kad pravi toliku buku???
Tadiran 18 - ica pokusava da oladi 130 m2 ali joj tesko ide pa se malo muci i zuji dok ne crkne
Panto pa jebo sisterm ako ne radi dobro na tihom a tako ga najvise i slusam a tad mi se klima mesa u zadovoljstvo paaaaaaa...... nesto mora da se gasi . Klimu ne smem tako da ostajem bez muzickog zadovljstva , ovo je kompromis na koji tesko pristajem ali nema veze izdrzacu jos koji dan najavili
Poruka napisana 05 август 2012 - 22:06
Ja sam ceo dan proveo vežbajući s bendetom, u prostoriji bez klime.
Al', nema veze, prašimo!
Uznojite se, a onda još i ta prašina....
cijena ulaznice - 50 centi
cijena za gluhe - 30 centi
cijena za slijepe - 20 centi
za gluhe i slijepe - 50 centi
Poruka napisana 05 август 2012 - 22:22
A kad se sve to lepo zalepi, kažemo da nam je svirka kompaktna a zvuk masan.
Dete, kakva ti reč iz ograde izlete zubne?
Primitivci nemaju ogledalo!
Poruka napisana 06 август 2012 - 06:13
Klimu treba povremeno servisirati: dopuniti (ili promeniti) gas, očistiti hladnjake (ima neka hemija kojom se poprskaju hladnjaci pa se samo usisa)... Tadiran je dobra klima, nemož' to tek tako da crkne.Tadiran 18 - ica pokusava da oladi 130 m2 ali joj tesko ide pa se malo muci i zuji dok ne crkne
Poruka napisana 06 август 2012 - 06:39
Od 1997.-2009. bio je u vlasništvu kompanije Carrier, koju je osnovao otac modernog klima uređaja, Willis Carrier:
http://en.wikipedia....ran_Holdings.29
http://en.wikipedia..../Willis_Carrier
Tako da... Što reče Woland, Tadiran ne može tek tako da crkne, a i čudno mi što toliko drči, iako je mali za tu prostoriju. Da ti pozoveš servis da ti je pogledaju za svaki slučaj?
Inače, tebi treba 22000 btu.
p.s. Ovde na Halkidikiju je mnogo prijatnije, a kad mi vruće ja buć u more:)
Poruka napisana 06 август 2012 - 11:39
Poruka napisana 06 август 2012 - 13:49
Poruka napisana 06 август 2012 - 14:46
Tadiran nije dobar, već mnogo dobar proizvođač klima.
Od 1997.-2009. bio je u vlasništvu kompanije Carrier, koju je osnovao otac modernog klima uređaja, Willis Carrier:
http://en.wikipedia....ran_Holdings.29
http://en.wikipedia..../Willis_Carrier
Tako da... Što reče Woland, Tadiran ne može tek tako da crkne, a i čudno mi što toliko drči, iako je mali za tu prostoriju. Da ti pozoveš servis da ti je pogledaju za svaki slučaj?
Inače, tebi treba 22000 btu.
p.s. Ovde na Halkidikiju je mnogo prijatnije, a kad mi vruće ja buć u more:)
Halkidiki
Hvala svima na savetima i pohvalama za hi - end klimu Tadiran , stavio sam je na automatsko hladjenje pa se jadna muci da ohladi 130 m2 i mislim da je zato malkice bucnija - nista strasno, jbga ipak to spada u vece klime ali i to je malo za ovu kvadraturu kao sto Woland i konstatovao
Poruka napisana 06 август 2012 - 15:03
Poruka napisana 06 август 2012 - 15:27
Poruka napisana 06 август 2012 - 15:46
Moj komšija, koji je pekar, kaže da mu je napolju super i izlazi iz pekare povremeno da se rashladi ...
E' ova ti je dobra!!!
Poruka napisana 06 август 2012 - 18:32
Drugi prst, Sithonia, Sarti:)Halkidiki
![]()
mmm... blago tebi kolega - uzivaj malo i za nas. Na kom si prstenu i u kom mestu . Oooobaveznoooo da odes na divlju plazu koja se zove Paljuri - raspitaj se i idi pa nam javi kako je i posalji neku fotku. Po ceo dan pici Cafe Del Mar music, Ibiza, Latino House itd na tu temu, ma bruka od plaze
Ali sutra ujutro via BG, prošao odmor, tako da i mene uskoro očekuje užareni asfalt rodnog mi grada.
A što se tiče plaže, nisam nalateo na ovu što si predložio, ali bilo je par favorita sa prilično dobrom mjuzom - na Tristeniki plaži je ceo dan cepao neki latino-fjužn-džez, jbm li ga, ne mogu da klasifikujem muziku, ali mnogo dobro zvuči.
Pa Lagomandra, Toroni, Etnik Bar, Bar B.Q., Kavourotrypes, Kalamitsi, Platanitsi,....
Mnogo dobre plaže...
Poruka napisana 06 август 2012 - 18:39
Poruka napisana 06 август 2012 - 20:28
Innače, što se tiče muzike u beach bar-ovima, uglavnom preovlađuje komercijala (što je i normalno), a negde pred smiraj dana krenu da puštaju grčki turbo folk... E.., to je doživljaj, ovi naši su male mace za Grke:)
0 Korisnik(a) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih članova