Vox Trade – najava za Hi-Files Show

vox03Za ovogodišnji Hi-Files Show smo odlučili da vam prikažemo dva, po našem mišljenju, izuzetno muzikalna i kvalitetna sistema koji se po načinu rada bitno razlikuju, ali koji će biti interesantni mnogim audiofilima iz Srbije i okruženja. Imajući u vidu fantastičan uspeh bežične serije XEO, danski Dynaudio je audiofilima ponudio novi, znatno kvalitetniji i daleko funkcionalniji sistem, u vidu serije Focus XD. Ovoga puta ćemo vam predstaviti podnostojeći model Focus 400 XD. Verujemo da će vas ovaj novi model zbog svojih vrhunskih karakteristika i mogućnosti zainteresovati, pa vas pozivamo da i vi uživate s nama.

Nova bežična serija će svakako biti pravi magnet za mnoge, ali kako još uvek ima mnogo audiofila klasičnog kova, odlučili smo da vam prikažemo i jednu izuzetnu kombinaciju baziranu na najboljem iz serije Countour, modelu 5.4 koji će biti pokretan stereo pojačalom snage Electrocompaniet AW 250 i pretpojačalom EC 4.8, koji predstavljaju optimalan par uz ove zvučnike. Za digitalni zvuk će se brinuti novi MOON CD 260D transport i DAC MOON 280DSD, a što se tiče kablova tu se razumljivo neće ništa menjati, jer su kablovi iz kuće Transparent Audio odavno postali referenca, pa će to tako i ostati.

Imajući u vidu izuzetno visok kvalitet oba sistema koji ce vam biti predstavljeni, kao i okolnost da će nas u dva dana vikenda posetiti veliki broj ljudi koji ne žive u Beogradu a dolaze samo jedan dan, naša prezentacija će biti podeljena u dva dnevna segmenta. U subotu 14.11.2015. u 12 sati ćemo početi prezentaciju sa bežičnim programom i zvučnicima Focus 400 XD, koja ce trajati do 15 i 30, kada pravimo pauzu od 30 minuta nakon koje će od 16 sati pa do kraja dana svirati Dynaudio Contour 5.4. Sledećeg dana naša prezentacija počinje u 12 sati sa Contour 5.4 zvučnicima, pa sve do pauze koja počinje u 15 i 30. Nakon pauze, od 16 sati pa do kraja dana će svirati Focus 400 XD.

Svima koji se odluče za kupovinu bilo koje od izloženih komponenti tokom trajanja sajma, pa sve do kraja sledeće nedelje (21.11.) odobrićemo specijalni sajamski popust od 20 odsto!

Pozivamo sve ljubitelje dobrog zvuka i sve zainteresovane da dođu i zajedno sa nama uživaju u vrhunskom doživljaju zvuka visoke vernosti.

Vaš VOX TRADE