Sonos debituje u kategoriji slušalica s dugoočekivanim modelom Sonos Ace

Inovativno dizajnirani Sonos Ace pružiće vam udobnost i zvuk najvišeg nivoa, uz revolucionarno iskustvo kućnog bioskopa, koje može doći samo iz Sonosa

U vremenu stalne pozadinske buke, slušanje je važno više nego ikad.

Svedoci smo eksplozije u količini sadržaja i u tome koliko vremena svi mi provodimo slušajući – audio knjige dok letimo, podkaste dok obavljamo poslove i plejliste za svaku aktivnost ili raspoloženje, bilo da je to trening, kišni dan, večera s prijateljima ili spremanje za spavanje.

Nakon višegodišnjih zahteva naših korisnika, fino podešeni i pedantno dizajnirani Sonos Ace je tu – ove slušalice udobno će vas obaviti svojom mekanom unutrašnošću, dok njihov vanvremenski izgled odiše sofisticiranošću. Svet oko vas možete isključiti pomoću ANC sistema svetske klase, a bićete oduševljeni kristalno čistim tonovima i zadivljujuće prostornom reprodukcijom, koja traje do 30 sati.

“Napokon su stigle! Korisnici su nam godinama tražili Sonos iskustvo sa slušalicama, a mi smo znali da naš prvi dolazak u tu kategoriju mora biti predvođen inovacijama i kvalitetom zvuka koji je postao sinonim za Sonos” rekao je CEO Sonosa Patrick Spence. “Sonos Ace osnažene su svime što smo naučili tokom dve decenije u predvođenju tržišta, kako bi u jednu od najvećih i najpopularnijih audio kategorija donele zapanjujuć zvuk, uglađen dizajn i dugotrajnu udobnost.”

Zašto Sonos Ace?

Vešto izrađene i majstorski podešene, Sonos Ace prkose uobičajenim očekivanjima i donose spisak opcija, koji će iz njih izvući najbolje što mogu da pruže.

  • Prepustite se zvuku visoke vernosti: uživajte u svakoj sekundi vaše omiljene pesme, podkasta ili telefonskog razgovora s prijateljima, zahvaljujući Sonosovim namenski dizajniranim zvučničkim jedinicama, koje će vam prikazati svaki ton s besprekornom jasnoćom i preciznošću.
  • Vaš lični bioskop: Sonos Ace vam dopuštaju da uživate u iskustvu kućnog bioskopa, dok u vašoj kući vlada tišina. Brzo prebacite zvuk s kompatibilnog Sonos saundbara na Sonos Ace pomoću samo jednog dugmeta. Sonosova potpuno nova tehnologija TrueCinema, koja dolazi kasnije ove godine precizno mapira vaš prostor, a zatim u vašim ušima kreira celovit i realističan surround zvuk, uz koji ćete zaboraviti da nosite slušalice.
  • Isključite i uključite svet: učinite lično slušanje još ličnijim pomoću ANC sistema za aktivno suzbijanje spoljašnje buke, ili aktivirajte Aware modalitet, kada želite više dodira s okruženjem – bilo da ste na ulici ili u kancelariji.
  • Ultrabrzo punjenje i baterija koja traje ceo dan: slušajte i razgovarajte do 30 sati, uz izdašnu i efikasnu bateriju. Ultrabrzo punjenje vam garantuje da nikad nećete ništa propustiti – dobićete tri sata rada nakon brzog punjenja od tri minuta, uz upotrebu priloženog USB-C kabla.

Slušanje Nošenje Sonosa:

Od predvođenja urbanog uličnog stila, pa do svrstavanja među aksesoar najvećih modnih kuća, over-ear slušalice postale su deo našeg vremena – a ne samo komad tehnologije koji nam čudno stoji oko ušiju i vrata. Iako je diskretni luksuz učinio da ljudi ponovo počnu da cene suptilnost, još uvek nema premijum slušalica koje se mogu sasvim uklopiti u naše svakodnevne aktivnosti, a da ujedno zadrže udobnost i izdržljivost tokom dugotrajne upotrebe.

Sonos Ace objedinjuju sve što je Sonos naučio tokom dve decenije predvođenja audio-tržišta i donose zapanjujući zvuk, uglađenu sofisticiranost i dugotrajnu udobnost, kako bi postale najbolji dosad predstavljeni komad audio-opreme.

  • Sonos Ace su primer Sonosove prvoklasne veštine izrade i intuitivnog dizajna, kod kojeg je svaki deo pažljivo odabran i temeljno testiran. Na ovaj način stvorena je jedinstvena celina, koja će svakome dobro pristajati.
  • Uz vanvremenski oblik, Sonos Ace prelepo uklapaju detalje od nerđajućeg čelika  i matirani finiš, koji je dostupan u crnoj i mekanoj beloj boji – diskretno samouverene i neutralne kombinacije, koje se uklapaju uz svaki stil.
  • Na plašite se fleka od šminke, masnih prstiju i dugotrajnog nošenja. Dok se druge mrežaste tkanine mogu lako uflekati, isprljati ili se pohabati tokom vremena, plišana veganska koža kod Sonosa može se lako očistiti. Matirani finiš spoljašnjosti takođe je opremljen premazom koji odbija otiske prstiju, što će učiniti da izgledaju sjajno od jutra do večeri.

Sonos Ace su napravljene da traju i da ih svakodnevno nosite, gde god da vas život odvede!

Slušalice su opremljene zamenljivim jastučićima, dok se u izradi koristi 17 odsto manje plastike, a 75 odsto kutije za nošenje izrađeno je od recikliranih plastičnih flaša. Zarad energetske efikasnosti, reprodukcija se zaustavlja kad skinete Sonos Ace s glave, kako bi se umanjila potreba za punjenjem.

Dostupno u Srbiji od juna 2024. u većim prodavnicama, po ceni od 75.990 dinara.

Dr. Techno