High-end premijere referentnih proizvođača na domaćem tržištu

Kada kompanija koja 20 godina projektuje i izvodi najekskluzivnije i najzahtevnije profesionalne audio instalacije u zemlji uplovi u hi-fi vode, nešto veličanstveno mora da se desi. Ulaskom u ovaj audio segment, Acoustic Design je zaokružio ponudu najboljeg zvuka od sobe do stadiona. Svoju misiju isporuke savršenog zvuka za sve prostore i namene su do sada uspešno sprovodili kroz zastupništvo i sistemsku integraciju premijum pro-audio brenda L-Acoustics. Uz nemerljivo iskustvo i znanje, tokom rada su stekli i poverenje najzahtevnijih klijenata – Kombank dvorana, Buddha Bar, restorani Frida, Sakura i Lavash, hotel Marriott… Lista je duga i potvrđuje da nema mesta kompromisima kad je kvalitet zvuka u pitanju.

Ljubav i strast prema zvuku ih je povela u traganje ka hi-fi sistemu koji zadovoljava njihove najstrože kriterijume i od ove godine su zastupnici pažljivo odabranih renomiranih brendova iz hi-fi sveta: ATC Loudspeakers, koji predstavljaju kako studijsku, tako i hi-fi referencu zvuka, REL Acoustics, Gold Note, Shunyata, Wilson Benesch, Melco, Copland, Mytek, NuPrime, Isoacoustics, PSI, Electrocompaniet i AltoExtremo, koji su od sada konačno dostupni i na našem tržištu svim ljubiteljima zvuka.

Kontaktirajte ih i zakažite demo u njihovom novom showroom-u, sigurno ćete imati priliku da osetite novu dimenziju zvuka.

acousticdesign.rs
tel:+381637709174