Jump to content


nova komponenta


Djuka

Recommended Posts

  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

E to sam i ja hteo da znam, zbog obaveza sam preskoÄio 2-3 dana deÅ¡avanja na temi, a juÄe reÅ¡im da pogledam, kad hoćeÅ¡ :oops:

Mislio sam da sam pogreÅ¡io podforum, ili da sam malo prolupao, ali nema pa nema, Äak ni u deponiji,... tek kasnije uz pomoć nekih Älanova foruma i P.P. mi razjasniÅ¡e da se autoru nisu baÅ¡ svideli komentari nekih Älanova foruma o ovom sistemu pa zatražio od admina brisanje teme.Nisam znao da i to može.

Link to comment
Share on other sites

Tema je obrisana na zahtev Borjana koji je otvorio.

Mislim da to nije u redu! Cim su drugi napisali nesto u toj temi onda se ona ne moze tako lako obrisati!

Ovo nije obdaniste niti su clanovi mala djeca! A to vazi i za moderatore i administratora!

Link to comment
Share on other sites

:roll:

Ček ček, može da se obriše CELA tema, sa sve postovima drugih članova (dakle, džaba utrošen trud i vreme) ali je nemoguće editovati sopstveni post ???

Sačekaću objаÅ¡njenje a onda ću da razmislim Å¡ta bih sve voleo da se obriÅ¡e... :roll:

Ne vidim ništa nelogično. Onaj ko postavi temu ima pravo da traži od moderatora brisanje. Ako ima tvojih tema kojie bi voleo da obrišemo, javi mi na pp.

Link to comment
Share on other sites

To znaci da neko ko je pokrenuo 50 ili 100 tema moze da trazi da se izbrise svaka njegova tema??? Bez obzira sto u tih 50 ili 100 tema ima jos 1000 korisnih stvari o svemu i svacemu jer se naravno nikad ne drzimo samo teme :roll:.

Pre nekoliko meseci je bila opsta povika na clana koji je sve svoje postove obrisao i stavio neke znake a sada mogu da se brisu citave teme u kojima je ucestvovalo ko zna koliko ljudi!

Mozda nisam dovoljno upucen u nacin funkcionisanja foruma ali ovo mi je totalno van pameti.

Pozdrav

Darko

Link to comment
Share on other sites

Nije bilo upućeno tebi...

LUDILO je što kompletna tema sa postovima drugih ljudi nestaje preko noći, LUDILO je što šef o tome ne zna ništa, LUDILO je što i nakon reakcije foruma objašnjenje i dalje izostaje, LUDILO je što za takvim potezom najverovatnije nije ni bilo realne potrebe and so on...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...