Jump to content


Upravo kupljeno/naruceno .... CD/LP/...


ninja

Recommended Posts

Sticajem okolnosti, juce na KP registrovah ovaj CD cim se pojavio (verujem da sam bas imao srece sto sam video oglas medju prvima). I ne premisljajuci se, porucih ga momentalno, s obzirom da je izdanje Paddle Wheel-a (tu nema razmisljanja). Posle videh da je u pitanju bas redak CD, koji se ne moze nigde na netu cuti (ja nisam nasao), sem na youtube, gde je snimak podigao upravo prodavac ovog mog primerka. A evo veceras ga i rabim, i odusevljen sam live session-om rahmetli Duska Gojkovica sa odabranom ekipom muzicara, negde u Tokiju, 1999-te... U svakom slucaju, preporucujem da poslusate na youtube, za kupovinu CD-a ce ici malo teze...

image.thumb.jpeg.f8aeff1a87bf86afc15aabb1aa9e3261.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Mascom

https://www.mascom.rs/sr/pop/lp/sade-this-far-vinyl--pid-29627.1.135.html

A koliko vidim, imaju i dalje na stanju.

Moraš da imaš nalog, stićiće ti kod mailom na koji imaš 30% popusta za jednu kupovinu u narednih godinu dana, bez limita. Ne važi za proiyvode koji su na popustu ili su trajno sniženi. Takođe, ako je jasno istaknuto da proizvoda nema trenutno na stanju, ako ispucaš kod, bacio si ga. Ako ispucaš, a ipak se ispostavi da nemaju, trebao bi da ti i dalje važi, tako bar piše u uslovima na sajtu.

Link to comment
Share on other sites

Pa dobro, zamisao je da kompletiraju tih šest albuma što je super. Treba imati u svojoj kolekciji. Ovaj Box ima između istalog i dobru osobinu da ne sadrži dodatne i po meni nepotrebne cd-e, BR, DVD-e. To samo poskupljuje box a ne služi ničemu. Eno primera PF za 50- tu godišnjicu DSOTM. Pun box šareniša i gluposti.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...