Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dolazi Black friday, kupio bih si Dac . Izbor mi pao na ova dva modela.Kakva su iskustva? Gdje da ih kupim na koje stranice da idem.?To su entry level modeli jako hvaljeni.Unapred hvala na odgovorima..

Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk

Posted

Cao ja koristim vec godinu i vise dana Schiit modi 3 i za moje potrebe mi je super bas dobar dac. Nisam slusao topping e30 ne znam kakav je, za kupovinu ne bih znao da te uputim ja sam moj kupio kod nas. 

Posted

Ja ne bih uzimao ništa slabije od Topping D50S. Šteta što je toliko skuplji (250+eur je na KP), ali kvalitetom izrade i postojanjem bluetooth 5.0 veze odskače od ovih jeftinijih. Ima daljinski, ima opciju da radi kao pretpojačalo, ali nema napajanje za tih 250+eur.

• 1 month later...
Posted

Može neko da jednostavnom terminologijom objasni šta je reverse polarity problem kod E30? Da li to znači da su + i - obrnuti na izlazima? Kako je moguća takva greška (ako je to to). 

Hteo sam da uzmem neki jeftin dac, ovo ima sve, daljinski, više ulaza, a onda vidim da se piše o ovom problemu, čitam ali baš nisam ukapirao zapravo šta znači :mellow:

Posted

Znači ako i naiđem na stariji primerak sa novim FW sve ok? 

I to je zaista obrnut polaritet na chinch izlazima? Kako takva greška, neozbiljno :o 

edit: čitam sada, novi FW je rešio to za usb ulaz, ali ne i za optički, to je izgleda nemoguće rešiti, ah. A ideja je bila da se koristi nakačen CA audio preko optičkog. Kažu da se ne čuje, ali ne bih mogao da kupim i znam da se zvučnik uvlači umesto izvlači ili šta se već dešava zbog toga :/

Posted

Gde se ta klasa kineza nalazi zvučno od recimo chord mojo?

Treba mi nešto muzikalno i da nije previše svetlo ili tanko. E30?

Ili je bolje praviti nešto od maline 4?

Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока

Posted
54 minuta ranije, zek said:

Možda SMSL Sanskrit 10 Mk2?

Ne vredi. Drugar mi je rako da je smeće. Da ne bude da sam pristrasan ima SMSL m8, u ovom ragu bi se ipak opredlio za Topping e30. Nisam slušao Schiit modi 3

Posted
1 sat ranije, sokoll said:

Treba mi nešto muzikalno i da nije previše svetlo ili tanko. E30?

11 minuta ranije, vladat1 said:

u ovom ragu bi se ipak opredlio za Topping e30

Vidim da si već prelomio, ali mislim da je E30 na svetlijoj strani spektra.:rolleyes:

Posted

Imam ifi zen dac i jako lepo radi mnogo je bollji od topping d 30 ,kakav je topping e 30 neznam,zen dak dolazi bez adapter napajanja napaja ga usb kabl ,ipak je potrebno dokupiti ifi niskosumno napajanje moze se naci za 50 ak evra dobija se dosta na dubini basa ne kolicini ,mnogo je lepsi uzivo nego na slikama kvalitetna je zavrsna obrada