Jump to content

Recommended Posts

Posted

Verovatno ću teško ovaj album slušati lišen senke (još je i uvod sentimentalan):

Dan Berglund's Tonbruket, Act 2010.

9023-2.jpg

No, Dan Berglunda sam i doživljavao kao element zemlje u EST i nek' mu je sa srećom sa novim bendom.

Posted

Dante Bucci - Reminiscence

7797359.jpg

Najzad sam pronašao flac, bila je to duga i bespoštedna borba.

Za one koji ne znaju:

Neverovatan instrument - Hang drum i koga zanima Google će mu pomoći.

Drugi lik se zove Manu Delago

i tu je borba bila lako dobijena.
Posted
Dante Bucci - Reminiscence

7797359.jpg

Najzad sam pronašao flac, bila je to duga i bespoštedna borba...

Ovo je super. Hvala za preporuku. :cheers

Samo ... (a, malo me i sramota da to kažem) meni je trebalo doslovno 20 sekundi da naruÄim flaNk iz prodavnice, a posle sam Äekao "celih" 10 minuta da to stigne na kućnu adresu. :):lol: Žao mi je Å¡to si ti morao da se muÄiÅ¡, ali, oko lepih stvari se vredi muÄiti. :)

Posted

Samo ... (a, malo me i sramota da to kažem) meni je trebalo doslovno 20 sekundi da naruÄim flaNk iz prodavnice, a posle sam Äekao "celih" 10 minuta da to stigne na kućnu adresu. :lol::) Žao mi je Å¡to si ti morao da se muÄiÅ¡, ali, oko lepih stvari se vredi muÄiti. :cheers

:) He he znas kad nesto trazis a tu ti je ispred nosa a ne vidis ga, i onda se samo jedan dan pojavi (misterije Google-a :) ). Provalim ja taj hang drum odavno na youtube-u ali u to vreme nikako da flacove nadjem, pa onda proveravanje s vremena na vreme i eto ga pre neki dan :) .

Nabavi ovo, neces se pokajati

634479621147.jpg

Vrlo zanimljiva postava i muzika.

Manu Delago – Hang, Piano & Percussion

Isa Kurz – Piano, Violin & Vocals

Wolfgang Henn – Bass

Georg Tausch – Drums & Percussion

Posted
... Nabavi ovo, neces se pokajati

634479621147.jpg

...

Prodavnica kaže da dnevno mogu da preuzmem samo pet naslova. Znam za taj album; nabavljam ga sutra.

@Michelas:

Ako, kada kažeÅ¡ da produkcija tog albuma nije na zavidnom nivou, misliÅ¡ na to Å¡to zvuÄi malo ... "prljavkasto" ... ja bih pretpostavio da su tako baÅ¡ i hteli. Then again, ko će znati? :cheers

InaÄe, sa tog albuma, omiljena pesma mi je baÅ¡ "Back to black".

Posted
Trotter, ako nekog uapse u SRB zbog piraterije, to ces biti ti!

Jedino te malo vadi sto ces imati olaksavajucu okolnost na sudu zbog prilicno dobrog muzickog ukusa. :lol:

:) Tesko da se ja mogu porediti sa pravim piratima u ovoj drzavi. Ja ne prodajem ono sto skinem, ne ditribuiram sto bi rekli, sve je za sopstvenu upotrebu, tako da mirno spavam :cheers . A jos teze da bi se neki sudija sazalio na mene zbog hang drum muzike :):) .

:)