Jump to content

Nova redakcija Hi-Filesa

Ljuba

Recommended Posts

Posted

Pozdrav,

imam posebno zadovoljstvo da vam saopštim da je nova redakcija Hi-Filesa skoro pa otvorena :wave2

Naime, nova adresa je Dimitrija Tucovića 146, a novi telefon/fax je 011/2414-700.

Čekamo poslednje komade neophodnog nameštaja, pa da sve bude kako treba.

Redakcija raspolaže jednom sobom za slušanje muzike i jednom manjom za kancelariju.

Stigao je ADSL, novi komp sa legalnom Vistom :wave2, preneo sam moj HiFi, i sada nedostaju samo sitnice.

Siguran sam da će nam veći prostor i bolja organizacija doneti i kvalitetniji časopis.

Offtopic: BTW kažu da je otvaranje firme komplikovano, čekajte tek da vidite šta je selidba, papirima nikad kraja

Posted
Pozdrav,

imam posebno zadovoljstvo da vam saopštim da je nova redakcija Hi-Filesa skoro pa otvorena :wave2

Naime, nova adresa je Dimitrija Tucovića 146, a novi telefon/fax je 011/2414-700.

Čekamo poslednje komade neophodnog nameštaja, pa da sve bude kako treba.

Redakcija raspolaže jednom sobom za slušanje muzike i jednom manjom za kancelariju.

Stigao je ADSL, novi komp sa legalnom Vistom :nerd, preneo sam moj HiFi, i sada nedostaju samo sitnice.

Siguran sam da će nam veći prostor i bolja organizacija doneti i kvalitetniji Äasopis.

Offtopic: BTW kažu da je otvaranje firme komplikovano, Äekajte tek da vidite Å¡ta je selidba, papirima nikad kraja

Posted

Lepo! Spisak ovogodiÅ¡njih uspeÅ¡no obavljenih poslova sve je duži. Iskrene Äestitke! :wave2:wave2

Da donosim muÄenicu, ili da menjam?

Å to se selidbe tiÄe, pa angažujeÅ¡ ljude... :nerd

P.S.

Mala teorija zavere:

Crni je izgleda pre svih imao informaciju o selidbi... pa brže-bolje promenio nik... :blah

P.P.S.

tu det tu tu tu :heat

Posted

Ah, nisam video Pajinu poruku. P a bice neko zezanje, cekam jos samo trosed, da bi mogao ikoga da pozovem.

A onda nam sledi malo akustickog sredjivanja sobe.

Al sto smo kupili nov komp... leti zverka, pa cak i pod Vistom :klanjanje

Posted

S'obzirom na sexualne insinuacije, mislim da bi bolji natpis bio nesto tipa "Coitus Ergo Sum" :order. Ili, mozda, domacinski, "Penis Bonus Pax In Domus" :order. Meni su to mnogo drazi slogani nego ovaj predlozeni...

Posted
Aman, a da vi nama cestitate novu kancelariju?

Mene su ucili da kad se neko preseli cestitas tako sto, kad te pozove, onda dodjes i doneses, ako nista drugo, bar 200gr. kafe. Evo, pitaj Brcu i Sonica :order.

Ali ajde, ti si "moderan": srecno preseljenje! :order

Posted

Mene su ucili da kad se neko preseli cestitas tako sto, kad te pozove, onda dodjes i doneses, ako nista drugo, bar 200gr. kafe. Evo, pitaj Brcu i Sonica :order.

Ali ajde, ti si "moderan": srecno preseljenje! :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...