Willi Studer

Moderator
 • Content Count

  7,108
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Willi Studer

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 07/19/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Regensdorf

Recent Profile Visitors

10,538 profile views
 1. Čestitamo nov tviter i želimo da poraste veliki bas!
 2. Ako se dobro sećam, ti si već prijavio neke falinke na tom pojačalu. Ovo bi mogao da bude deo tog istog problema koji nije rešen a tiče se logičkog upravljanja.
 3. Ja bih da postavim usputno pitanje: zašto taj kabl? Da li si ga slušao, imaš li nečiju preporuku, ima li negde da se pročitaju recenzije, ili kupuješ isključivo na osnovu njegovog izgleda i opisa? Jer, ako je ovo poslednje, nemoj da se iznenadiš ako ovaj kabl koga se ni strujni Lapp ne bi postideo a koji zapravo treba da bude interkonekt, bude kalajisan umesto posrebren (vidi cenu), tvrd, nefleksibilan i da uopšte ne zvuči dobro.
 4. Ovaj podatak ne govori ništa. Proizvodnja poluprovodnika i kućišta je već ustaljena u Kini i sa dokazanim kvalitetom.
 5. Zorane, bilo nekad. Dobrodošli u XXI vek u kome se ime izgrađeno u XX veku eksploatiše kao intangible value radi generisanja profita sa svesnim zakidanjem na ugrađenoj vrednosti. Ovo se ne odnosi samo na pomenute marke ili hi-fi u celini: ova tendencija postoji gde god postoji i brend.
 6. U opisu stoji da je telo metalno, ali bih više voleo da je plastično.
 7. Je li crveni odnosno crni oklop metalni ili plastični?
 8. Supra Ply 3.4 nije posrebreni nego kalajisani bakar. Proverite podatak i ispravite tekst oglasa. Hvala na saradnji.
 9. Skini interkonekte sa svih uređaja koji vode u risiver i javi šta se dešava.
 10. Pa dobro, nije toliko strašno...
 11. Znači, ti sada hoćeš da kupiš DAC da bi u bližoj budućnosti kupio drugi DAC.
 12. Ne znam zbog čega, ali si na potpuno isti način reagovao i u prethodnoj temi o sprejevima.
 13. Istina je da to piše u dokumentaciji proizvođača ali do sada nisam imao problem da se Kontakt 61 ponaša kao izolator ili otpornik, čak ni na kontaktima u tjunerima. Tako da može slobodno da se koristi u adudiju.
 14. Moj najjeftiniji predlog je fabrički terminisan Sommer Cable Onyx: https://www.kupujemprodajem.com/Muzika-i-instrumenti/Kablovi/Sommer-kabl-BV-CIJ3-0150-RCA--72963068-oglas.htm
 15. Chord Mojo ima i linijski izlaz i varijabilni, prilagođen impedansi slušalica, sa kontrolom glasnoće. Doduše, izlazi nisu RCA nego 3,5 mm.