ab

Članovi
 • Content Count

  3,071
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

1 Follower

About ab

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  NBG

Recent Profile Visitors

7,010 profile views
 1. И урадиће их са дуплим редом калема из прибора за шивење, па ће бити дупло бољи. Ко Вам крив што се први нисте сетили.
 2. Sorry. Моја грешка.
 3. Тај диск око чега је мотана жица, од којег је материјала? Дуелунд је користио графит - практично узети мину из графитне оловке H5.
 4. ab

  Marakana :)

  шта ћемо са овом изјавом из истог чланка?
 5. Моја подршка обојици је неизоставна, као што рекох - свака част. Јако ми се допада свеукупан приступ обојице. Само наставите тако, останите код куће још мало и обавештавајте о новим пројектима.
 6. Што се мене тиче селим се са Слободне теме на ову, јер овде је слобода. Свака част, прелепо. И даље су ми твоји и @InSides радови најкомплетнији у сваком погледу.
 7. ab

  Slobodna tema

  Да искористим нелегалан пост са јединим садржајем у виду емотикона.
 8. Беше ти мене убележио за ком-два?
 9. ab

  BBC Monitori

  Вала баш. Али и покретач је дао слободу у уводном посту.
 10. ab

  BBC Monitori

  Срећко, сјајна тема. Нисам аудиофил са великим стажом и искуством али мислим да претежно знам шта ми се свиђа, то што не могу да постигнем све што хоћу компензујем на нивоу који ми је доступан. Слушао сам од звучника из теме LS 3/5, 5/9 и поменути 40.2 и морам признати да уживам у екстремима - уживао сам подједнако са најмањим и највећим. Оно што ме је одушевило код најмањих нисам нашао код највећих и обрнуто. Овде ћу опрезно избећи атрибуте и препустити тему неком ко има шта рећи.
 11. Да ли мигрира бакар испод родијума ако нема заштитну баријеру од никла?