ab

Članovi
 • Content Count

  2,997
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

1 Follower

About ab

 • Rank
  Audio fool
 • Birthday 03/01/1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  NBG

Recent Profile Visitors

6,473 profile views
 1. Џабе кречиш, ја указао и дао линк ка посту који је чист пример злоупотребе форума конкретно оглашавања свог уређаја противно правилима и који је поред тога већ оглашен у регуларном делу форума, па је мој пост обрисан а онај који је противан правилима уредно остао да служи подметнутој сврси. Јеси ли се вратио са одмора сам или са другарима?
 2. Ко жели, користиће га на неком од старијих ОС. Као што рекох, за музику мање битно. Шта то 10-ка има посебно у односу на претходне? Искрено и не пратим јер не користим.
 3. 1. Зашто баш Виндоза 10 ако је само за пуштање музике? 2. Зашто си чекао да продаш, па да опљунеш? 3. Чему сад све то?
 4. Само нам још царице фале на форуму , поздрав DIYerima који производе за себе. Гаји ли неко NAT у свом систему на овом форуму? Треба да ценимо то шта имамо, а изгледа нисмо ни свесни шта имамо.
 5. ab

  Šta se sluša ?

  Хвала, опрости. Тема је незаобилазна и хвала свима на предлозима. Sent from my iPhone using Tapatalk
 6. ab

  Šta se sluša ?

  https://www.muziekweb.nl/en/Link/JE33994/Harlem-Kingston-express-live!-at-Dizzys-Club-Coca-Cola-NYC#
 7. Какав си цар Модерацијо, етикетирајте га одмах са налепницом дистрибутер/произвођач
 8. Имам у подруму, а треба да потражим па да ти потврдим, мотане на ваздуху и уливене у двокомпонентну масу завојнице 2,7mH од 2 или 1,8mm.
 9. Tidal садржај слушам на Amarra 4 player-u са -6db gain-om и тада ми је све на месту.
 10. ab

  Koji dac kupiti

  Имао сам Рега дак, тада ми је пријао али није опстао. Након дужег времена сам га чуо на прошлом сајму у комбинацији са Harbeth-ima који су свирали и са Рега грамофоном...невероватно колико је цео систем пао када је дак био у употреби.
 11. Уреду, исправно. Поновићемо након одмора. Није била поента на одређеном члану, него како се скоро сви понашају када је лични интерес у питању, а када је туђи. По правилу, прозивају и бране се они који немају право на то јер су и сами тако поступали. Ал памет је плитка, па се све заборави. Ја сам школу научио још на првом посту овог форума. Sent from my iPhone using Tapatalk
 12. Да, тако је. Мора да уради Џ код и у томе му пуно помаже векторски цртеж ако га имаш. Сада, добар мајстор сигурно зна да уради све из почетка али који ће се тиме бавити - мало их је. Sent from my iPhone using Tapatalk
 13. Можеш и једну поред друге (ПЦБ) у том случају доњу хоризонтално или вертикално како се боље уклопи, ако трафо иде скроз у ћошак. Одакле је кућиште?
 14. Ако си носио за ЦНЦ сечење онда знаш да је потребан векторски цртеж. Где си ти носио? Ако ти је он и радио припрему за сечење онда је то друга ствар.
 15. За другара? Sent from my iPhone using Tapatalk