Father

HiFi distributer / proizvođač
 • Content Count

  3,883
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

1 Follower

About Father

 • Rank
  Ipak može mooogo bolje!
 • Birthday 02/05/1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  . . . Beograd

Recent Profile Visitors

4,778 profile views
 1. I ti se zamajavaš ovde sa jednim slovom, umesto da lutaš u argentinskim aromatičnim blagima. Ajde živeo ti meni 100 leta i zima.
 2. Si siguram da ta reč postoji u srpskom jeziku? Nisam siguran ni za kombo, ali neka ide život petak je...
 3. Najgori ste od sve dece. Pogreši čovek.
 4. Šta reći: "Zašto taktilnim tipovima učenika ne obezbediti praktičnu nastavu naspram teorijske? Kad već vole da prave predmete i na taj način najbrže uče, postaju konstruktivni, pa zašto im to ne omogućiti? Ovakvi učenici najčešće nemaju lep rukopis i ne mare ni za gramatigramatiku" Veliki rečnik
 5. Vidim ja vi navalili, pa da dodam ....šaraj malo, šaraj.... Ali to je onaj iz bioskopa.
 6. Mučki provokator si ti... Baciću ti se na haubu sledeći put kada te vidim u Kumodraškoj. Nema te cele nedelje??
 7. Inače sa ostalim se slažeš.
 8. Ajde za ovo ostalo prihvatam, ali lage ti ne dajem za pravo. Moji zvučnici pevaju i fali im lečke donjih laga.
 9. Šta se lektoru ovoga puta nije dopalo.
 10. Ovako izgleda muzika (neki blues)
 11. Praviću merenja sa Nixiem pa će mo doći do srži. Ono što sam ja pravio priručnim merenjima ne pokazuje slabosti u donjem delu zvučne slike. Zacelo je stvar u taktalnom osećaju i vrlo malom suptilnom pojačavanju najnižih tonova. Možda grešim, ali ajde videćemo kada napravim referentna merenja.
 12. Moja računica je 6.5" x 3 = 19.5" Naravno to u energiji nije isto ni kao 12" a OB dodatno ubije one najniže oktave. Opet 3 basića u paraleli podižu osetljivost iznad 90db pa se svašta tu desi. E sad računalo se pre par godina i malo se probalo sa pločama različitih prečnika pa se došlo do nekog rešenja koje je uz ostatak sistema i akcije tokom vremena rezultovalo izvanrednim rezultatom u basu i sa recimo prostorom za malo dodatne pomoći u donjim lagama. Spreman sam da se igram i istražujem svoj sistem u tom pravcu i nije isključeno da će me frekvencije ispod 40Hz zavesti da im se dodatno posvetim. Svako se uči dok je živ i nisam isključiv tako da je sve moguće.
 13. Sve je u oku posmatrača. Moguće da su moje ušne membrane daleko osetljivije na niske talase nego na visoke pa mi je balans u glavi nešto niži nego kod drugih. To već ne bih znao kako drugi čuju... Svakako hvala na komentarima. Ostajem otvoren za predloge i eventualno donošenje nekog zajebanog suba na probu pa da vidimo čija mama vunu prede.