Jump to content


Father

HiFi distributer / proizvođač
  • Posts

    7,218
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

3 Followers

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd
  • Interests
    ovo i ono

Recent Profile Visitors

14,088 profile views

Father's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Conversation Starter
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

  1. Ubi me ako ovaj svira navedeno delo, uz to i taj zvuk klavira. Sve mi deluje kao loš "playback"
  2. Father

    Šta se gleda?

    Evo spojler ko želi da preskoči 30 epizoda. Odgledao sam i Netflixovu (8 epizoda) i Kinesku (30 epizoda) i potvrđujem da Kineska kida i drži pažnju 100%. Odlična priča. PS: i da , nisam imao pametnija posla!
  3. Kao da si znao da sam odradio BACKUP Tidal naloga danas 😁 Kada poželiš poslaću ti svoju kolekciju skupljenu u file od 289KB "My TIDAL Library 13-04-2024.csv"
  4. Pokušaj da se ovde uloguješ sa starim accountom i pokušaš da uradiš backup cele prethodne kolekcije na TIDAL-u. Onda da iz backup fajla preneseš sve playliste, albume i praćene autore na novi nalog ... Prostrudiraj malo kao se sve radi pa pokušaj da spaseš raniju kolekciju. https://www.tunemymusic.com/transfer Srećno!
  5. Ok sada razumem tvoju situaciju. Istek ugovora i prelazak na EON paket, ali sada bez ponude TIDAL-a. Zamršeno moram da priznam. Svako dobro želim!
  6. Kao prvo, zašto si požurio da se pretplatiš direktno u toku prvog meseca "besplatnog" korišćenja od godinu dana koje je dao SBB za dosadašnje korisnike TIDAL-a? SBB je dao 12 meseci tj. do Aprila 2025. dosadašnjim korisnoicima da po ceni pretplate koja uključuje TIDAL basic paket (bez doplate za Tidal HIFi ili MAX kako se poslednje zvao) koristi objedinjena ponuda u punom kvalitetu koji predviđa poslednji update iz Aprila ove godine. Kao drugo, jasno je navedeno iz odgovora koji sam dobio od TIDAL operatera ( iovde podelio ), da se u okviru svog naloga pod account.tidal.com PO ISTEKU usluge preko SBB ažurira način plaćanja i reaktivira tj. "otključa" dosadašnji profil po okončanju ugovora o posredovanju SBB-a i TIDAL-a. Do Aprila 2025 ne moramo ništa da se angažujemo po pitanju plaćanja prema TIDAL-u jer očigledno postoji jednogodišnja obaveza SBB-a da servisira posredničko plaćanje kao do sada. Ja se iskreno nadam da sam ja ovo sve dobro razumeo i prezentujem, pa evo, ako neko ima jasniji ili upućeniji uvid u ovo pitanje neka napiše. Ako grešim, ja se izvinjavam i molim za tačne podatke.
  7. Dosta staro ali tako izvanredno.
  8. Ma zašto, odličan je to uređaj ne sleduje njemu još dugo sudbina kopački.
  9. Ala će Devi sada da se prostituiše po komšiluku! 😁
  10. Kukuuuu, šta će mama da kaže kada vidi šta si joj uradio sa ćerkom. Neka je sa srećom!
  11. Father

    Šta se gleda?

    Gde si gledao?
  12. Father

    Šta se gleda?

    https://www.netflix.com/rs/title/81024821
  13. Father

    Šta se sluša ?

    OSVEŽENJE Zaista odličan izbor domećeg alternativnog zvuka. Naleteo na RTS3 na emisiju Hali Gali Mocumentary Sreda, 03 Apr, 15:05 (56 min) Malo potražio i našao na TIDAL-u. https://tidal.com/browse/album/121388441?u https://tidal.com/browse/album/345009194?u
×
×
  • Create New...