srdjan_c

Članovi
 • Content Count

  4,737
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

About srdjan_c

 • Rank
  Vinyl lover
 • Birthday 05/20/1971

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : BG - Banjica

Recent Profile Visitors

9,510 profile views
 1. Kad potrošim Micro Gold idem na ACE L, Sloba ima izuzetne cene.
 2. Svaka čast za slike, konačno nešto korisno....bravo!
 3. Pecaju naivne i neupućene nostalgičare koji su kao klinci balavili za nekim komadom HiFi, a sad više nisu klinci i imaju pare, pa je ideja da im se na taj sentiment uvali raspali vintage krš koga danas cene kao da je juče izašao iz radnje. Obaška što je većina tih vintage "babaroga" otvarana i rađeno ima je svašta nešto, pa su u pitanju uglavnom frankeštajni, retko kad može da se naleti na komad koji prodaje prvi vlasnik i koji je mažen i pažen.
 4. Promašio sam, Melvin nije iz BG Suština onoga što sam hteo da napišem je da BG carina ima previše pošiljki da bi stigli sve da obrade, pa jedan dobar deo puste da prođe. NS i Niš carina su daleko preduzimljiviji i malo toga prođe bez troškova, eventualno bele koverte (zato što je tako nameštena sortir mašina na aerodromu Nikola Tesla), ali paket sa LP-jem teže.
 5. BTW, remaster je maestralno odrađen, ko ga ne uzme zeznuće se samo tako.
 6. Meni BG carina u principu gleda kroz prste, tako da dok je do 2-3 vinila to prođe free. Jednom sam bio alav (bilo neko sniženje na Juno) i napakovao 5 komada, bilo i duplih, opaučili me u full-u na carini. Od tada do 2 komada i ne boli glava.
 7. Jeste, njemu sam kupio.
 8. Mogu da se kladim da je Melvin iz BG, a da savudin i Mingus,Mingus to nisu (pišem sa moba, ne vidi se grad).
 9. Ok, nisam onda dobro zapazio. Kako god, novija možda jeste, ali ovako kako radi može samo da bude beta, nikako final release.
 10. Sad otvorih sa desktopa.... Browser: Safari OS: macOS 10.15.6 Slažem se sa perodeformero, mogla bi da legne jedna dark, ubi ova bela. Inače, ovako mogu da se izlogujem i ulogujem, preko telefona ne. U principu ne vidim neku prednost u odnosu na to kako je radio forum pre ovoga, kontam da je u pitanju cena softvera, pošto mislim da ste ga promenili.
 11. Meni je na telefonu ovo sad 10x gore nego do sada.
 12. Nema. imam taster unread, create new i search.