Jump to content


srdjan_cvetkovic

Donator foruma
  • Posts

    6,324
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

1 Follower

About srdjan_cvetkovic

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

15,206 profile views

srdjan_cvetkovic's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Conversation Starter
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

  1. Nisu imali to što mi treba tada, morao sam da čekam da skupe stvari za porudžbinu, pa sam poručio od holanđana.
  2. Technics SL-Q3 https://www.kupujemprodajem.com/audio/gramofoni/technics-sl-q-3-dd/oglas/163421190
  3. https://www.danas.rs/kultura/scena/preminuo-dragoljub-crncevic-crnke/?fbclid=IwAR08FN2ijUBsezNRSpE3PIkiy10Bylugc88y8x-BeDQskXQqSsKyd3ihF78
  4. Meni je @zoranzu napravio kabl za gramofon, koji je, kad je premeren imao nisku kapacitativnost, samo 40 pF, što je u mom slučaju bilo super, jer koristim low MC glavu. Materijal su bile žice punog preseka, 0.5, čisto srebro, u pamuku i svili, širmovan u mreži od bakra, VdH DIN konektor (original, kupljen direktno sa njihog sajta) na jednom kraju i WW srebrni činčevi na drugom, a sve spakovano u PVC mrežastom crevu. Ne znam kakva je geometrija upredanja i da li je još nešto dodavano, ali kabl je na kraju ispao baš dobar. Nije bio džabe (materijal je koštao oko 100€), ali služi svrsi.
  5. Taj gramofon sam, ako se dobro sećam, kupio od Tome iz Kruševca, koji ga je u startu sredio, a Igor Gligorov mi je namestio glavu i sve dodatno podesio i dotegao. Odličan je to bio gramofon.
  6. Ja jeftinije prodajem kolor vinil remastere iz 2023., neotpakovane, izdate u ograničenom tiražu 😀
  7. "Put do pakla popločan je dobrim namerama." Cenim da je tvoja namera dobronamerna i iskrena, samo glasno razmišljam u šta će se tema u jednom trenutku pretvoriti. Voleo bih da grešim, ali mislim da sam u pravu, a sad ćeš da vidiš i zašto. Od mene najveća moguća preporuka za majstora sa foruma koji mi je uvek popravio, napravio, sredio, modifikovao,...šta god da je trebalo, besprekorno, a to nikada nije masno naplatio (kad je naplatio). Hey hello za @giZ_Mo
  8. U najavi svađa, prepucavanje, podmetanje,...dodaj po potrebi.
  9. Ako sam dobro shvatio, treba ti strimer do 200€, sa USB-om, a da iole valja? NUC, na kome ćeš da instaliraš Volumio i sa njegovom aplikacijom da strimuješ na DAC.
  10. Nema potrebe nešto posebno da dodam, sve piše u Marjanovom oglasu od pre tačno godinu dana, kada sam i kupio ovaj combo od njega. Na moju ogromnu žalost, mora i on da ide 🙁 Nisu preterano mnogo korišćene, pa su u skoro istom stanju kao i tada, Marjan zna da čuva svoje igračke, a znam i ja Uz combo se dodatno dobija i interkonekt Audioquest Red River, sa Neutrik Profi činčevima, profesionalno sklopljen. Cena ista kao i tada, ali ja prodajem isključivo combo, 850€. Kontakt PM
  11. Dogod onaj ko ocenjuje ploče to radi pošteno, problema neće biti. Moj stav je da je veća korist za potencijalnog kupca oceniti zvuk, nego fizički izgled vinila, pa ih tako i ocenjujem i to napišem, plus, ponudim da ih potencijalni kupac čuje, na mom gramofonu. Kome odgovara ovakav pristup, taj će da se javlja na moje oglase, kome ne odgovara, tražiće na drugim oglasima.
  12. Striming je odavno u upotrebi i bez eversolo-a (koji je btw super uređaj), ali zbog potrebe da se zapuše pojedini finansijski krateri, nešto mora da se žrtvuje.
  13. Na žalost, da...☹️ Muzika će ostati u mom životu, ali vinili idu dalje.
  14. Kako god, ja ne vidim u čemu je problem ako vinil ima linije, a svira besprekorno? Da li bi se bolje osećali kada bi bio besprekoran na izgled, a puckav na zvuk? Ja ne bih nikako. Zato sam na oglasu napisao da je kvalitet zvuka ocenjen na osnovu slušanja, a ne gledanja, jer muzika se sluša. Ovo po meni može da predstavlja problem samo nekome kome ko voli da gleda presijavanje vinila na svetlu i smetaju mu linijice ili onome ko planira u neko dogledno vreme da taj isti vinil proda dalje, a ne želi da ugosti potencijalnog kupca ili planira da prodaje na berzi, gde se vinili ocenjuju na osnovu izgleda.
  15. Zajedno sa shippingom. Možda što su se ljudi potrudili da naprave tipsku pločicu za ovaj uređaj koja se jednostavno montira, da olakšaju zamenu prosečnom neukom korisniku, a verovatno žele i da zarade.
×
×
  • Create New...