srdjan_c

Članovi
 • Content Count

  4,646
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

1 Follower

About srdjan_c

 • Rank
  Vinyl lover
 • Birthday 05/20/1971

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : BG - Banjica

Recent Profile Visitors

8,543 profile views
 1. Ganjaj 9009, to je zgoditak.
 2. Vrhunski komplet, ima sve što treba i radi odlično. Da li imaš gramofon? Ako imaš, kakav je phono?
 3. srdjan_c

  Napokon...

  Javlja mi se da sa kablovima nećeš dobiti ništa epohalno, bluesound je jednostavno bolji.
 4. Ja sam već negde napisao, Callisto je što se tiče izbora USB kabla za Hi-Fi, početak i kraj, kako god da se okrene. Problem je samo što ovakav vrhunski kabl ne može (i ne treba) da bude jeftin.
 5. Ovo je otprilike suština, s tim da će cene ići na gore do nekog momenta, bez obzira na ponudu koja će objektivno biti sve lošija i lošija. Sve je stvar ponude i tražnje u datom okruženju. Ako para bude manje i cene neće baš divljati i ići na gore tek tako, pošto se onda ništa neće ni prodavati (što je već sada uglavnom tako). Moje predviđaje je da će ekonomija posle korone krenuti na dole, tako da cenim da će i sve ono što nije nasušna nam potreba da krene da kliza sa ciframa. Videćemo, možda grešim, ali moja prognoza je da će cene vrlo brzo krenuti da padaju.
 6. Svako ima pravo da ceni ono što prodaje onoliko koliko smatra da to vredi. Na kupcu je da to kupi ili ne. Najtraženija (i najskuplja) ploča grupe Haustor je "Bolero", a da li je cena za ovaj vinil realna može samo da se vidi po tome da li će se prodati ili ne. Meni ova cena nije realna i ja ne bih dao 100 EUR za ovaj vinil, u kakvom god da je stanju.
 7. Kao što rekoh...kupio čovek sebi zvučne kutije, rešio stvar, pa neka se briše...
 8. Zato što njemu više nije interesantno, pa ako njemu nije, a on je temu otvorio, logično je da se ista i obriše.
 9. srdjan_c

  Kakav oglas!?

  Lupio cifru, računa da će neko da se upeca.
 10. Ja sam moje rešenje zvano “mali zvučnik” za razumne novce, a u vidu Mark & Daniel Topaz zvučnih kutija, našao pre par godina. A uopšte mi nije mali prostor za slušanje, solidna kubikaža (40 kvm x 2,5m). Tako da je u pravu @zflazar kad kaže da je možda rešenje pred nosem, ali ga nekad unapred odbacimo, a da nismo ni probali.
 11. srdjan_c

  Na gramofonu..

  Meni je ovaj gramofon umetničko delo, ne mogu da ga se nagledam, stvarno jedinstven dizajn.
 12. Ne vređam ni ja, ali mi je bezveze da insistiraš na tome da ti neko kaže kako NJEMU zvuči kabl, a pri tome imaš mogućnost da uzmeš isti od čoveka koji ih pravi ili (kad već insistiraš) od zajedničkog poznanika od koga si verovatno i čuo sve ono što si i sam potvrdio za kabl. Mislim, ne razumem u čemu je štos. Znaš da je kabl dobar, ali hoćeš da ti neko to raščlani na sitna crevca. Odoh kod drugara, uzdravlje....
 13. Ti si Džoni baš dokon i uporan u misiji isterivanja nekih principa, a usput voliš i da potkačiš. Zoveš konstruktora, pitaš za cenu, pitaš za probu, pitaš šta god želiš. I probaš....sve ti onda bude jasno.