Trifecta na Hi-Files sajmu

Trifecta grupa donosi u Beograd najnoviju američku spravu – Nucleus!

Nucleus je hardver firme Roon u koji je postavljen in-house razvijen operativni i aplikativni softver za održavanje i čitanje muzičkih datoteka (NAS ili DAS). Mali je veličinom, lako se postavlja i pokreće, dostupan je preko posebne aplikacije na telefonu i reprodukuje sve do sada poznate formate audio zapisa. Majstori iz Roona su ga dizajnirali za samo jednu funkciju – obradu i čitanje audio zapisa!

Aplikativni softver Roon će biti prikazan prvog dana preko Nucleusa (u funkciji Roon Core) a drugog dana preko mrežnih plejera firme SOtM (u funkciji Roon Ready). Kao začin svemu u oba dana tu su i SOtM mrežni (LAN) filteri, USB regeneratori, napajanja (PS) i master clock (CLK).

Konverzija digitalnog signala će biti urađena preko Lampizator konvertera a pojačalo, kablovi i zvučnici su proizvod firme Audio Note UK.

Prvi dan: Roon Nucleus + SOtM tX USB Ultra + Lampizator Amber + Audio Note OTO PSE Signature + Audio Note J/Lx Hemp.

Drugi dan: SOtM sMS 200 Ultra + SOtM sPS 500 + SOtM tX USB Ultra + sCLK OCX10 + Lampizator Amber + Audio Note OTO PSE Signature + Audio Note J/Lx Hemp.

Muzički plejeri i strimeri su potisnuli funkcije desktop ili laptop računara za održavanje i čitanje muzičkih datoteka, Nucleus potpuno istiskuje računare iz sistema!

Trifecta grupa spaja teško spojivo u liniju šarmantnog i inspirativnog zvuka!